MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Pečená treska s limetkami

Pečení ryb

Ingredience:
filety z tresky
2 lžíce olivového oleje
oregano
nakrájení petrželka (asi dvě hrsti)
2 limetky
1 feferonka
sůl, pepř

Postup:
Připravíme si směs z feferonky, oregana a petrželky. Filety z tresky omyjeme, pomažeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a obalíme v bylinkové směsi. Filety dáme do pekáčku, který jsme si předtím nechali předehřát v troubě. Rozpůlíme limetky a na každý filet položíme půlku. Dáme péct do trouby rozpálené na 220°C asi na 10 minut. Podává se i s limetkou, každý si pak může vymačka na rybu tolik šťávy, kolik chce.

 

webbiecz, 17.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniAkce na bundy a vesty Fox Rage Puffa

Za 1.100
Bunda Puffa Sheild Jacket poskytuje výjímečné teplo při lovu v chladnějších dnech. Tento stylový oděv představuje vynikající ochranu před živly, především díky lemu po celé délce zipu i s ochranou brady a se dvěma stahovacími gumičkami, které zabraňují průniku větru.

akce, rybareniNaviják Cormoran ATX - BR 4PIF 8000

Za 1.295
Velmi kvalitní naviják s volnoběžnou brzdou.


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
FISHING INVEST FISHING INVEST

Rybářský e-shop zaměřený pro kapraře a hodnocený jako nejlepší kaprařská speciálka. Nabízíme to nejlepší ze světové kaprařiny.Veškeré...