Pečená treska s limetkami

Pečení ryb

Ingredience:
filety z tresky
2 lžíce olivového oleje
oregano
nakrájení petrželka (asi dvě hrsti)
2 limetky
1 feferonka
sůl, pepř

Postup:
Připravíme si směs z feferonky, oregana a petrželky. Filety z tresky omyjeme, pomažeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a obalíme v bylinkové směsi. Filety dáme do pekáčku, který jsme si předtím nechali předehřát v troubě. Rozpůlíme limetky a na každý filet položíme půlku. Dáme péct do trouby rozpálené na 220°C asi na 10 minut. Podává se i s limetkou, každý si pak může vymačka na rybu tolik šťávy, kolik chce.

 

webbiecz, 17.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.