MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

zapečená štika se sýrem

Pečení ryb

Ingredience na 1 porci
- podkova z větší štiky
- brambory
- cibule
- směs koření ( paprika, majoránka, tymián, pepř... dle chuti a fantazie)
- tuk (máslo)
- tvrdý sýr
-sůl (pokud již není v koření)

Příprava:
- připravíme si gratinovací misku, kterou vytřeme tukem, na dno položíme na kolečka nakrájenou cibuli, pak pokládáme na plátky nakrájené brambory, lehce osolíme a vložíme podkovo ze štiky, kterou jsme předem okořenili směsí koření nejméně půl hodiny dopředu. Do prostoru, kde byla břišní dutina vložíme kousek másla, aby se štika trochu nasákla tukem. Štiku pak dále obkládáme kolečky cibule a brambory až k jejími vršku. Jak máme vyskládáno, tak štiku zakryjeme plátkem sýra a necháme zapéct asi tak půl hodiny při 180°C
Podle chuti můžeme k cibuli a braborům přidat i plátky papriky nebo rajčat
Dobrou chuť :)

 

wenda - ®, 4.7.2006
Průměrná známka: 2,50

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniNaviják Cormoran ATX - BR 4PIF 8000

Za 1.295
Velmi kvalitní naviják s volnoběžnou brzdou.

akce, rybareniTygří ořech - 20 kg za super cenu!

Za 1.350
Kapři milují tygří ořechy! Už jste zkoušeli na ně chytat? V Ravenu nyní při koupi 20kg balení pořídíte 1 kilo za necelých 68 Kč!


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
FISHING INVEST FISHING INVEST

Rybářský e-shop zaměřený pro kapraře a hodnocený jako nejlepší kaprařská speciálka. Nabízíme to nejlepší ze světové kaprařiny.Veškeré...