MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Rybí škvarky (cejn+bílá ryba)

Smažení ryb

Vykuchané a očištěné cejny nafiletujeme. Jednotlivé filety nařežeme na výšku na proužky asi 1 cm silné. Syrové proužky prosolíme. Do mísy připravíme směs hladké mouky a papriky (může být i pálivá). Proužky z filetů obalujeme ve směsi, protřeseme v rukou, nabo na sítlu a vkládáme je do rozpáleného tuku na pánvi. Smažíme do zlatova. Necháme okapat přebytečný tuk, nebo usmažené "škvarky" pokládáme na ubrousek. Jsou výborné teplé, ale věřím, že si na nich pochutnáte i zastudena.Jako příloha bílý chléb a nezapomeňte na pivo. Bude se hodit.

 

karel, 3.7.2006
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniBoilies Dynamite Baits Carptec - Jahoda 1 kg

Za 169
Chyťte si podzimního kapra na kvalitní boilie Dynamite Baits za super cenu. Všechny příchutě jsou čerstvě vyrobeny a mají expiraci v roce 2019!!!!

akce, rybareni-1600Kč sleva JRC Extreme 3D

Akční nabídka na jeden z nejkvalitnějších spacích pytlů na trhu. Nyní máte možnost si zakoupit tento vynikající výrobek za neuvěřitelnou cenu. Akce platí do vyprodání skladových zásob. Doprava ZDARMA!!!


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
Drakar - cestovní agentura Drakar - cestovní agentura

Zabýváme se zprostředkováním rybářských pobytů, a to konkrétně ve Švédsku a Norsku. Naši specializací nejsou masové zájezdy, ale nabízíme...