MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Rybí škvarky (cejn+bílá ryba)

Smažení ryb

Vykuchané a očištěné cejny nafiletujeme. Jednotlivé filety nařežeme na výšku na proužky asi 1 cm silné. Syrové proužky prosolíme. Do mísy připravíme směs hladké mouky a papriky (může být i pálivá). Proužky z filetů obalujeme ve směsi, protřeseme v rukou, nabo na sítlu a vkládáme je do rozpáleného tuku na pánvi. Smažíme do zlatova. Necháme okapat přebytečný tuk, nebo usmažené "škvarky" pokládáme na ubrousek. Jsou výborné teplé, ale věřím, že si na nich pochutnáte i zastudena.Jako příloha bílý chléb a nezapomeňte na pivo. Bude se hodit.

 

karel, 3.7.2006
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek sezóny lovu dravců:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniNash plovoucí boilies Key Cray Airball Pop Ups

Za 162
Plovoučky se skvělou vzlínavostí jsou k dispozici v několika reflexních barvách a neutrální hnědé barvě.


akce, rybareniOkuma Trio Rex Surf TXSU (SLEVA 56%)

Za 2749
Nový velkopacitní surfový naviják od firmy Okuma, který je velice dobře zpracován a nabízí velkou kvalitu za příznivou cenu.


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Chyť a pusť Chyť a pusť

Obchod Chyť a pusť vám nabízí široký sortiment rybářských potřeb. Vyzkoušejte nás a zařaďte se mezi tisíce spokojených rybářů, kteří si...