MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Pstruh plněný česnekem

Smažení ryb

Suroviny: 1 porce pstruha na osobu(pstrih kolem 30cm),3 stroužky česneku, olivový olej, 2 špetky kari a mleté papriky, špetku podravky a citrón.

Postup: Vykuchaného pstruha "vyplníme" rozmačkaným česnekem který smísíme s mletou paprikou, kari a podravkou. Pak pstruha z každé strany pokapeme citrónem. Dáme na rozpálenou pánvičku s olejem a z každé strany necháme na velkém ohni na 1-2min. aby získalzlatohnědou barvu. Pak asi 5min. z každé strany necháme dodělat na malém ohni. Podáváme s americkými bramborami.

 

jepice.cz - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniAlbastar Váha 150kg

Za 390
Dodáme do 24 hodin.


akce, rybareniPlano 3258-00

Za 2291
Špičkový kufr za vynikající cenu. Obsahuje 3 + 3 krabičky a speciální výklopný úložní prostor.


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
PÁRYSŮV RYBÁŘSKÝ RÁJ s.r.o. PÁRYSŮV RYBÁŘSKÝ RÁJ s.r.o.

Rybářské potřeby pro všechny, kteří propadli kouzlu rybařiny. Díky unikátnímu věrnostnímu systému nakupujete neustále se slevami 5 –...