MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Pečený úhoř

Pečení ryb

Potřeby: 1 kg úhoře, sůl, pepř, 10 dkg Visanu, šťáva z jednoho citronu, strouhaná žemle

Příprava: Úhoře stáhneme, vyčistíme,nakrájíme na kousky, osolíme je a opepříme, dáme do ploché pánve a pečeme v troubě, polévajíce je Visanem a citronovou šťávou. Asi po 20 minutách posypeme kousky úhoře strouhanou žemlí a necháme je ještě několik minut péci, až je strouhaná žemle zlatožlutá. Pečeného úhoře polijeme citronovou šťávou a podáváme na stůl.

Doslovný přepis - zdroj: Schichtova kuchařka, 4.díl, cca 1924

 

mirmen - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
CA RYBOLOV NORSKO CA RYBOLOV NORSKO

Jsme cestovka zaměřená na rybolov v Norsku. Nabízíme velmi atraktivní lokality jako je SOROYA, BAKKAN WAHL, NORDKAPP, KVALOYA. Nezabýváme se...