MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Podlitý kapr

Pečení ryb

1 kapr, 1 větší cibule, 6 stroužků česneku, máslo, olej, sůl, pepř, kmín, sladká paprika, kečup, trocha vody.
Kapra nařežeme na podkovy, osolíme a opepříme a okmínujeme. Na pánvi rozpálíme olej a máslo. Porce kapra asi 1 min osmahneme z každé strany a dáme do pekáče. Do másla s olejem vhodíme cibuli nakrájenou na drobno a prolisovaný česnek. Přilijeme trochu kečupu, přidáme papriku na barvu a ještě dosolíme. Z prudka prohřejeme popř. podlijeme trochu vodou. Tuto směs nalijeme na kapra a asi 30 min pečeme v troubě. Poté porce kapra vyjmeme ( opatrně ) a omáčku v pekáči dolijeme trochou vody a rozmixujeme. Hotovou lijeme na kapra a podáváme s chlebem

 

Icefish, 30.11.-000
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniChytáme na dírkách

Za 99
Specialisté předvedou své techniky a vychytávky a Rus S. Mezentcev diváka zasvětí do tajů marmyšky.Ve filmu uvidíte mnoho ryb, zcela unikátní podvodní záběry útoků ryb na nástrahu a mnoho dalšího...... Původní cena 215,- Kč

akce, rybareniPrut SPRO Cresta Clubwinner Medium Feeder 390 cm

Za 859
Špičkově zpracovaný feeder nyní za cenu pro každého !!!


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Gammarus - Prostějov Gammarus - Prostějov

Prostějov, Wolkerova 10