Smažený úhoř

Smažení ryb

úhoř
sůl, citron, sladká paprika, bílý pepř, drcený kmín, hladká mouka, máslo, cibule

Úhoře nakrájej na špalíčky dlohé cca 5 cm. Osol je a pokapej citronovou šťávou. Pak je okořeň sladkou parikou, pepřem a drceným kmínem (s kořením to nepřežeň, ať nepřetlučeš chuť masa). Pak je obal v hladké mouce. Usmaž je pomalu (!) na másle. Až zezlátnou a změknou, vyndej je na předehřátý talíř a do oleje vlož na půlkolečka nakrájenou cibuli. Usmaž ji do sklovata. Úhoře podávej s vařeným bramborem posypaným smaženou cibulí a pažitkou.

 

Casull, 30.11.-000
Průměrná známka: 3,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.