MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Candát na sojové omáčce

Vaření ryb

CANDÁT NA SOJOVÉ OMÁČCE

Připravíme si 1 candáta (může být štika nebo jiný druh ryby), 30 dkg pórku, 1 citron, 1 jednu čajovou lžičku soli, 100 ml rostlinného oleje, 7 polévkových lžic sojové omáčky.
Pórek nakrájíme na centimetrové válečky, trochu osolíme a restujeme 10 minut na oleji. Candáta vyvrhneme, odřízneme hlavu, ocas a ploutve, očistíme pod tekoucí vodou, rozložíme hřbetem nahoru jako knihu, osušíme utěrkou,pokapeme citronem a osolíme z obou stran.
Rybu nařízneme asi 5 – 8 příčnými řezy, natřeme olejem, posypeme orestovaným pórkem a pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut. Ve chvíli kdy se rozevřou příčné řezy polejeme sojovou omáčkou, to opakujeme ještě třikrát.
Jako přílohu použijeme brambory chleba a podobně.

 

Láda - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniILLEX Podběrák Stream Master

Za 1.899
Krásné, dokonale zpracované podběráky z přírodního dřeva lakovaného klavírním lakem v kombinaci s chytrou síťovinou.

akce, rybareniRod Hutchinson "The ONE" pruty

Za 3.050
2,75lb/12ft za neuvěřitelně nízkou cenu - skvělé pruty pod kterými je podepsán vyhlášený, světoznámý rybář PRÁVĚ TEĎ u nás exklusivně za akční, supernízké, výprodejové ceny


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
Mořský Rybolov Mořský Rybolov

Mořský rybolov na kanárských ostrovech. Spojte letní dovolenou s lovem MARLINU, obřích tuňáků a rejnoků! Sezóna po celý rok. Ryby až 500kg!...