MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

KAPR NA HOUBÁCH

Smažení ryb

2 kg porcovaného kapra, 1 kg žampiónů nebo jiných hub (nejchutnější houbová směs), 1,5 dcl oleje, sůl, 25 dkg polohrubé mouky, 5 dkg papriky, pepř.

Houby nakrájíme na větší kousky, podusíme na 1,5 dcl oleje, přidáme podle chuti pepř a vydusíme pod pokličkou zhruba 1/2 hodiny. Osušené porce kapra osolíme a obalíme ve směsi mouky a papriky. Na pekáč rozložíme podušené houby a na ně položíme obalené porce ryby kůží navrch. Velikost pekáče volte takovou, aby byl rybou úplně naplněný. Pečeme asi půl hodiny, aby se na povrchu ryby udělala kůrka. Nakonec šťávou pokapeme porce ryb.

 

Martin Kropáček, 30.11.-000
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniNaviják SPRO Freeliner XS 6000 + druhý zdarma

Za 2.299
Špičkový naviják s volnoběžnou brzdou za vynikající cenu v akci jeden + druhý totožný zdarma.

akce, rybareniPenn Slammer s baitrunnerem - doprodej!!!

Legendární celokovový naviják s baitrunnerem pro sladkovodní i mořský rybolov nyní za výprodejovou cenu + doprava ZDARMA!!!


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
RS Fish RS Fish

RS Fish rybářské potřeby s.r.o. je firma s 20 - ti letou tradicí a zkušenostmi v oboru. Naše prodejna i internetový obchod nabízí sortiment...