pikantní smaženka

Smažení ryb

Potřebujete jakoukoliv méně tučnou rybu (nejlepší je štika nebo plotice),sůl, bílý pepř, škrobovou moučku,1 lžíci sojové omáčky, olej na smažení, 1zelenou papriku nakrájenou na drobné kostičky,1 feferonku čestvou nebo sterilovanou.
Porce ryby osušíme, osolíme a opepříme bílým pepřem. Potom obalíme v škrobové moučce a osmažíme na oleji do zlatova. Porce poté vyjmeme a na oleji osmahneme papriku až je měkká. Pak přidáme na drobno nakrájenou feferonku a sojovou omáčku. Prohřejeme a vrátíme porce ryby a znovu prohřejeme. Podáváme nejlépe s chlebem a s vychlazeným 12°pivem.

 

Icefish - Profil, 30.11.-000
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.