MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

pikantní smaženka

Smažení ryb

Potřebujete jakoukoliv méně tučnou rybu (nejlepší je štika nebo plotice),sůl, bílý pepř, škrobovou moučku,1 lžíci sojové omáčky, olej na smažení, 1zelenou papriku nakrájenou na drobné kostičky,1 feferonku čestvou nebo sterilovanou.
Porce ryby osušíme, osolíme a opepříme bílým pepřem. Potom obalíme v škrobové moučce a osmažíme na oleji do zlatova. Porce poté vyjmeme a na oleji osmahneme papriku až je měkká. Pak přidáme na drobno nakrájenou feferonku a sojovou omáčku. Prohřejeme a vrátíme porce ryby a znovu prohřejeme. Podáváme nejlépe s chlebem a s vychlazeným 12°pivem.

 

Icefish - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniJaxon Naviják Nano NM 050

Za 249
Naviják jednoduché konstrukce, určen k lovu na dirkách.

akce, rybareniAkce JRC DS Solar 3+1

Sada obsahuje tři signalizátory JRC Radar DS Solar s barvou LED diod (žlutá, zelená, červená) + gumové krytky + příposlech JRC Radar DSr Receiver + nabíječku + original kufřík. Doprava ZDARMA!!!


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské Centrum Olomouc Rybářské Centrum Olomouc

Olomouc, Pasteurova 8a