MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

pikantní smaženka

Smažení ryb

Potřebujete jakoukoliv méně tučnou rybu (nejlepší je štika nebo plotice),sůl, bílý pepř, škrobovou moučku,1 lžíci sojové omáčky, olej na smažení, 1zelenou papriku nakrájenou na drobné kostičky,1 feferonku čestvou nebo sterilovanou.
Porce ryby osušíme, osolíme a opepříme bílým pepřem. Potom obalíme v škrobové moučce a osmažíme na oleji do zlatova. Porce poté vyjmeme a na oleji osmahneme papriku až je měkká. Pak přidáme na drobno nakrájenou feferonku a sojovou omáčku. Prohřejeme a vrátíme porce ryby a znovu prohřejeme. Podáváme nejlépe s chlebem a s vychlazeným 12°pivem.

 

Icefish - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniDuramax Lead Core s klipem 35 lb

Za 40
Únikový návazec. Návazec tvořený olověnou šňůrou s clipem – držákem olova, který při utržení návazce uvolní olovo – ryba nemusí tahat návazec s olovem a není v takové míře omezována při pohybu. Obsahuje ochrannou vrstvu DURAMAX.

akce, rybareniSady JRC CX

Sady JRC Radar CX 2+1, 3+1, 4+1, doprava zdarma


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
RYBY-RYBIČKY RYBY-RYBIČKY

Říčany, Černokostelecká 2205