MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Kouďův rybí salát

Rybí saláty a zavináče

cejn, plotice, karas,... sůl, ocet, červená cibule, sterilizovaná mrkev s hráškem, sterilizované kyselé zelí, majonéza

ryby oškrábeme (nebo stáhneme), vykucháme a vyčistíme, pořádně nasolíme a dáme do chladu. Sůl je nutná pro zpevnění masa bílých ryb. Asi za den až dva pořádně ryby propláchneme a dáme do octa ředěného vodou v poměru 2:1. Po čtyřech či více dnech ryby vytáhneme, pořádně vymačkáme ocet (na to opravdu nezapomeňte), vytáhneme páteř a ploutve. Maso promícháme s nadrobno nakrájenou cibulí, přidáme hrášek, mrkev, zelí a majonézu. Samozřejmě opět pořádně promícháme.
Práce to většinou není moc zábavná, ale výsledek bývá příjemný...

 

Jiří Koudelka - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: 1,20

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniVlasec Deep Purple Wychwood

Za 525
Magický název se snoubí s vlastnostmi tohoto vlasce v nádherně vyvedené fialkové barvě, která je ve vodě téměř neviditelná. Pěkný na navijáku, užitečný pro rybáře, 1000m-skvělá cena

akce, rybareniMustad Ultrasport Pro Match Bloodworm

Za 38
Háčky s lopatkou na patentky, červené. 10ks v balení


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
RYBÁŘSKÉ POTŘEBY U ZLATÉ ŠTIKY RYBÁŘSKÉ POTŘEBY U ZLATÉ ŠTIKY

Uherské Hradiště, Nádražní 26