MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Řecký kapr

Smažení ryb

Suroviny:
1 kapr, cibule 2x tolik co kapra, 2ks protlaku, cukr, sůl, 1dcl bílého vína, olej, kečup, česnek, mléko.

Postup:
Porce kapra naložíme na den do mléka, poté je opláchneme a potřeme česnekem se solí (více) a necháme další den uležet. Pak kapra usmažíme ve fritéze. Cibuli nakrájíme na kolečka a orestujeme na oleji , až zesklovatí, pak přidáme protlak, víno, cukr, sůl a kečup - má to býti více sladké. Horké osmažené porce kapra poklademe do nádoby, přelijeme vrstvou cibule a necháme přes noc uležet. Podáváme s bílou vekou a dobrým vínem.

 

Kanon - ®, 23.12.2010
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniCarbotex Original 150m 0,400

Za 113
Carbonem upravený vlasec, vyvinutý pro všechny typy rybolovu, extrémně vysoká pevnost v tahu a vyšší pevnost v uzlu, nízká viditelnost pod vodou, vhodný pro sladkou i slanou vodu. barva :šedá nosnost 20,25 kg

akce, rybareniAKCE stojany JRC

Akce na veškeré stojany JRC + doprava zdarma!


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Rybářské potřeby Rybina Rybářské potřeby Rybina

Největšího kapra chytíte pouze s kvalitním vybavením a to Vám nabízíme v našem e-shopu Rybářské potřeby Rybina. Široký výběr rybářských...