Želví polévka

Ostatní recepty

Želva
pokrmy z želvího masa patří k zvláštním lahůdkám, nejznámější
je u nás příprava želví polévky a želvího ragú, maso se chutí
a charakterem podobá telecímu má však větší množství
aromatických látek.

Želví polévka (z konzervy)
polotovar „želví polévka v konzervě“,přidáme k hovězímu vývaru, při jehož přípravě navíc použijeme majoránku, tymián, bobkový list, do procezeného vývaru vkládáme želví maso podušené na žampiónech
a dochutíme vínem.

 

foxxx - Profil, 21.3.2010
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

bart.bm - Profil | Ne 21.3.2010 18:31:57

foxxx >> zkus zverimex o))))

foxxx - Profil | Ne 21.3.2010 18:29:31

bart.bm >> :-)) Já bych si i dal....musím někde ale sehnat konzervovanou želvu:-)

bart.bm - Profil | Ne 21.3.2010 18:24:31

Želvy nežeru o))))))