MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

kapr na minutku

Smažení ryb

suroviny: Kapří půlené podkovy, polohrubá mouka+mletá paprika ,limetka

Recept je velice jednoduchý. z kapra uděláme podkovy, které následně rozpůlíme. Takto upravené rybí maso pokapeme limetkou, osolíme a obalíme ve strouhance, dále postupujeme tak, že rybu dáme na pánev s rozpáleným olejem a 5 minut smažíme na jedné straně a 5 na druhé.
rybu můžeme servírovat jak s vařeným bramborem, tak i s chlebem. Jako nápoj k jídlu se hodí pivo. dobrou chut´.

 

fanatik - ®, 10.12.2009
Průměrná známka: 2,83

Diskuse k receptu

N Kuchy - ® Čt 28.7.2011 11:28:23
Dneska to dělám k obědu tak snad se povede :-)
N pajaprochy - ® Po 21.2.2011 17:18:13
Enšpígl >> fanatik - >> mě se tenhle recept líbí a určitě ho někdy vyskoušim....dávam 1

[ Vstoupit do diskuse - 2 reakcí ]

Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Rybolov24.cz Rybolov24.cz

Vše pro ryby, rybáře a rybolov 24 hodin denně. Navazujeme na úspěšnou tradici 1.on-line obchodu s rybářskými potřebami na českém internetu....