Halamská padesátka

Datum akce: 28.9.2012 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Kaprařina
Kraj: Jihočeský

Halamská padesátka – Kaprařské závody
Termín: 28.9 – 30.9.2012;  losování začne v 9h 
Místo: Halamská pískovna sever – sraz na parkovišti u pískovny
Startovné: 2000,-Kč za tým (zápisné je 50% startovného)
Pořadatel: Jan Mlnařík; mlnarikj@seznam.cz ; 775978875
Podmínky: Startují pouze dvou či tří členné týmy, které odevzdali přihlášku do mezního termínu a zaplatili zápisné (50% ceny – 1000,-kč).
Přihlášky: odeslat na email pořadateli (text s potvrzením účasti v soutěži + název týmu + jména závodníků + kontakt na kapitána týmu),
dále zaplatit zápisné (50% startovného, tedy - 1000,-kč) do 25. 9. 2012

Předpis: V týmu se chytá na čtyři udice. Chytá se na odhoz ze břehu! Na vodu (v lodi) se smí pouze v určeném čase, který bude jednou dopoledne a jednou odpoledne (v tuto dobu se smí mapovat, označovat místa pouze tyčovou bójkou a zavážení návnady).
Systém: Pískovna je rozdělena do tří sektorů. Nejprve se losuje pořadí losu a následně se losují samotná lovná místa. Závodníci se přesunou na lovná místa (věci se dají převést na místo autem a po vyložení se vozidlo převeze zpět na bezpečné parkoviště přímo u vody. Závodníci bojují o největšího (nejtěžšího) kapra závodu, o umístění v sektoru a o umístění v celém závodu. Bodují se kapři a amuři nad 3kg. Celkový součet hmotností ryb určuje pořadí vítězů. Úlovky se okamžitě po zvážení a případném focení vrátit do vody na místě ulovení.
K dispozici: Obědy na objednávku (ešus a příbor vlastní), točené pivo – Plzeň
Ceny: Ceny jsou za každý sektor (tedy tři sektory a v každém sektoru tři vítězové)                  a za největší ulovenou rybu
Dodatky:
1) Rozhodčí má právo kdykoli během závodu zkontrolovat kteroukoli z udic, nástrah a
návnad.
2) Povinná výbava: podběrák, podložka pod ryby, EKOsak (k použití pro případ než bude
ulovená ryba po vylovení rozhodčím změřena)
3) Bivakování závodníků a grilování (ne na zemi) je povoleno

PRVNÍ PORUŠENÍ PRAVIDEL ZÁVODŮ BUDE TRESTÁNO ANULOVÁNÍM VŠECH ÚLOVKŮ DO DOBY ZJIŠTĚNÍ PORUŠENÍ PRAVIDEL – ROZHODUJE HLAVNÍ ROZHODČÍ.
DRUHÉ PORUŠENÍ PRAVIDEL BUDE TRESTÁNO DISKVALIFIKACÍ ZÁVODNÍKA A STARTOVNÉ V JEHO PLNÉ VÝŠI PROPADNE ORGANIZÁTOROVI ZÁVODŮ! – ROZHODUJE POŘADATEL ZÁVODU.

 

Honza - suchdolák - Profil - 21.9.2012