rybářské závody o posvíceňskou husu

Datum akce: 22.9.2012 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Všeobecné
Kraj: Královéhradecký

RYBÁŘSKÉ  ZÁVODY
O POSVÍCEŇSKOU HUSU
Které se uskuteční v sobotu 22. září 2012 v Jaroměři na řece - Labe č. 33 od nového jezu pod náměstím ČSA v Jaroměři až po Tyršův most po pravé straně ve směru toku řeky .
Časový program :
6:00 - 7:00 prezentace účastníků + losování míst  před Základní školou Na Ostrově v Jaroměři
7:00 - 11:00 hlavní závod
12:00 vyhlášení výsledků + předání cen 

Startovat může každý, včetně mládeže, po zaplacení startovného ve výši Kč 200,-.Členové MO ČRS zaplatí startovné ve výši 100.-Kč Maximální počet účastníků je omezen pouze na 60 míst. Lov je na 1 prut dvěma s max. 2 návazci, nástrahy dle rybářského řádu. Vnadění povoleno, 5l na celý závod ! Do krmení je možné použít patentky a bílé červy. Chycená ryba musí být šetrně uložena ve vezírku s kruhy a bude po ukončení závodů vážena rozhodčími. V případě potřeby budou ryby váženy průběžně. Po zvážení bude ryba vrácena zpět do revíru.  Majitelé povolenek si mohou ulovenou rybu ponechat dle rybářského řádu.  Úlovek musí být zdoláván bez cizí pomoci. Chování, výstroj a vybavení musí odpovídat rybářskému řádu. Nedodržení závodního řádu má za následek vyloučení rozhodčím ze závodů bez náhrady. Každý závodník závodí na vlastní nebezpečí.
Hodnocení:
1 g  = 1 bod, hodnotí se každá ulovená ryba. Vyhrává závodník, který dosáhne nejvyššího počtu bodů. Občerstvení pro účastníky závodů a hosty zajištěno na místě.

 

futýrko - Profil - 28.8.2012