Muškařská škola na Labské

Datum akce: 15.6.2012 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Muškaření, pstruzi
Kraj: Liberecký

Muškařská a Vázací škola na Labské

Termín: 15. – 17.06.2012

Cena: 3.990Kč, platba zálohy ve výši 1.500Kč do 20.05.2012

Protože neexistuje špatné počasí, ale jenom špatně oblečený muškař, akce proběhne v daném termínu bez ohledu na vývoj počasí. Pro braní ryb je ideální stabilní počasí po dobu alespoň 3 dnů, zaručit ho bohužel nemůžeme.

Již při přihlašování účastníků na seminář Základy vázání mušek, který úspěšně proběhl 24.02.2012 jste se nás ptali, jestli plánujeme Muškařskou a Vázací školu i mimo Prahu.

Proto jsme zjišťovali, co konkrétně Vás zajímá, jaké techniky hodu, vázání mušek a lovu si chcete osvojit a po vyhodnocení jsme na základě Vašich požadavků připravili víkendovou Muškařskou a Vázací školu na Labské přehradě ve Špindlerově Mlýně.

Akce proběhne v termínu 15. – 17. června 2012, přičemž zároveň odstartujeme lipanovou sezonu na Labské a lov v úseku u přítoku.

Aktuálně jsme oslovili špičkové lektory, přičemž jejich jména, specializaci a reference budeme průběžně doplňovat, jak budou potvrzovat svou účast. Těšit se můžete na opravdové mistry ve vázání mušek, v castingu i v samotném lovu. Na akci bude i profesionální fotograf/ka ,takže očekávejte skvělé fotky a videa, která Vám po ukončení akce bezplatně poskytneme.

Začínáme v pátek v 18 hod. v Hotelu Styl ve Špindlerově Mlýně. Protože program je opravdu nabitý, doporučujeme Vám přijet včas, abyste se mohli již od 18 hod. plně věnovat programu. Oficiálně ukončení plánujeme v neděli v 17 hod, přičemž účastníci budou mít ještě na zbytek neděle platné povolenky na Labskou a budou tak moci využít své nové zkušenosti například při nedělním večerním sběru na přehradě.

Akci odstartujeme představením lektorů a organizátorů a začneme blokem názorného sestavení udice pro lov na umělou mušku, sestavení návazce pro nymfování, mokrou i suchou mušku a pro různé způsoby jezerního muškaření a streamerování. Vše si můžete za účasti lektorů sami vyzkoušet a odstranit Vaše případné špatné návyky.

V pátek večer tak dostanete kvalitní základ pro sobotu a neděli, kdy se budeme ve skupinách věnovat castingu, muškaření na přehradě z bellyboatů a muškaření ze břehu u přítoku. V sobotu večer proběhne blok Vázání mušek, díky kameře a projektoru vše uvidíte ve velkém rozlišení a bez nutnosti tlačit se kolem vazače.

.Během víkendu si vyzkoušíte, naučíte se a zdokonalíte si různé techniku hodu, jezerní muškaření, lov na mokrou a suchou mušku, nymfování a lov na streamery a to v podmínkách stojaté i tekoucí vody při lovu přímo ze břehu, po zabrození z vody a také z bellyboatů.

Proto si dovolujeme tvrdit, že Vám naše Muškařská a Vazačská škola umožní za víkend  ovládnout jmenované techniky a způsoby lovu a výrazně tak zkvalitní Vaše budoucí zážitky u vody s muškařským prutem ať již na tekoucích, stojatých, pstruhových, nebo  mimopstruhových vodách.

Cena akce zahrnuje:

-          2 noci v tříhvězdičkovém Hotelu Styl

-          páteční večeři

-          sobotní snídani, oběd a večeři

-          nedělní snídani a oběd

-          povolenky pro lov na Labské na sobotu a neděli

-          v neděli možnost ponechání 3ks pstruha duhového, nebo sivena vel. 30 – 40cm

-          tričko s logem akce

-          základní sadu mušek v krabičce

-          zapůjčení bellyboatů

-          možnost zapůjčení brodících kalhot – omezený počet!

-          účast špičkových lektorů z celé ČR – jména, specializaci  a reference zveřejníme ihned po odsouhlasení jejich účasti

-          profesionální fotografie

-          videa z akce

-          na vyžádání možnost zapůjčení muškařské sestavy

-          možnost vyzkoušet v kombinacích různé typy a značky prutů a šňůr

-          certifikát o absolvování kurzu



! Cena nezahrnuje dopravu účastníků a případné občerstvení nad rámec plné penze v Hotelu Styl. !

Bonus pro účastníky, kteří zaplatí zálohu do pátku 27.04.2012:

-          Poukaz na odběr zboží v hodnotě 1.000Kč v kamenném, nebo internetovém obchodě Muškaření Zeman. Poukázka je přenosná!

-          Poukaz na 3 hodiny osobního tréninku Castingu, Muškaření, nebo Vázání mušek s Milošem Zemanem zdarma v době po skončení akce.    (Termín dle vzájemné dohody) Poukázka je přenosná!


Muškařskou a Vázací školu na Labské uspořádáme při minimálním počtu 10 účastníků, plně věnovat se však můžeme maximálně 15-ti účastníkům. Akce je proto kapacitně omezena.

Přihlašování je možné pouze do 20.05.2012  z důvodu zajištění ubytování

Zálohu ve výši 1.500Kč vybíráme pouze z důvodu potvrzení účasti, protože akce s sebou nese velké množství času na přípravu a organizaci a takto omezíme na minimum riziko toho, že se z akce na poslední chvíli odhlásí větší počet účastníků. Pokud akce neproběhne, zálohu Vám samozřejmě co nejdříve a v plné výši vrátíme.

Muškařská škola je určena jak pro začínající muškaře, kteří se zde kvalitně a bez typických chyb samouků naučí základy, tak pro zkušenější muškaře, kteří se zde výrazně zdokonalí a odstraní případné chyby v technice.

Platnou přihláškou se rozumí pouze vyplnění formuláře na www.labskapstruhova.cz

Platební údaje Vám zašleme obratem po obdržení přihlášky.


Těšíme se na Vás v červnu v Muškařské škole na Labské přehradě!

Více zde: http://www.labskapstruhova.cz/news/muskarska-skola-na-labske/

 

mates202 - Profil - 14.5.2012