SKAŠOV okres. Plzeň - jih 14.Ročník

Datum akce: 16.7.2011 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Všeobecné
Kraj: Plzeňský

Zravím vás,tímto bych vás chtěl pozvat na 14.ročník rybářských závodů do Skašova které jsou součástí Ůslavského poháru ale zůčastnit se může každý rybář i nerybář všichni jste vítáni.Max. 80 chytacích míst.

Jako každý rok jste zváni.Den předem a to v pátek 15.7.2011 od 17:00 hod. na posezení s živou  kapelou k tanci a poslechu hraje Ludva a Petra z Č.B. Vstup na zábavu je zdarma.Občerstvení zajištěno non stop klobásy, maso na grilu, pivo ,limo, káva, adt.možnost stanovat a bivakovat přímo u rybníka a ráno na ně. V pátek pod večer se na rybníku konají dětské rybářské závody.Tak se přijedte podívat na vaši budoucí konkurenci a povzbudit je.

STARTOVNÉ : 250,-kč  V ceně startovného je zahrnuto občerstvení klobáska a pivíčko nebo limo a poplatek do ůslavského poháru.

Nejlepší rybáři budou odměněmi poháry a hodnotnýni cenami plus putovní pohár pro vítěze.Ceny jsou jako každej rok minimálně až do 50 místa.

PRAVIDLA : Prezentace :              6 : 00
                      Začáte závodu :        7 : 00
                      Konec 1 kola :            9 : 30
                      Přestávka :                9 : 30 - 10 : 30
                      Začátek 2 kola :      10 : 30
                      Konec závodů :        13 : 00
                      Vyhlášení výsledků :14 : 00

Chytá se na jeden prut a jeden návazec boduje se každá ulovená ryba 1bod=1cm krmení povoleno 1O min před začátkem závodu.ryba se vrací zpět vodě pokud pořadatelé neřeknou jinak.obsádka rybníka je skoro vše hlavně převáha bílá ryba a karas , kapři,amuři,sumci,pstruzi,
Každý soutěží na vlastní nebezpečí a sa sve věci si zodpovídá každý sám.
Tímto je to asi vše kdyby jste něco potřebovali a nebylo něco nebylo jasné tak se obrate na vedoucího závodu rád vám odpovím na otázky na na tel.777276669 Milan Čmolík nabo na www.letinskyrybnik.cz

Všem přeji celej rok mnoho uspěchů jak v rybařině tak v životě.

 

cmolda - Profil - 27.11.2010