Čáslavický demižón na udici 2006

Datum akce: 10.6.2006 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Všeobecné

Vážení rybáři a rybářky,

zveme Vás na rybářské závody na "Novém rybníku" v Čáslavicích, okr. Třebíč, které se konají dne 10.6.2006. Závodit se bude v rybolovných technikách: plavaná, položená, feeder a bude se hodnotit součet hmotnosti všech ulovených ryb. Obsádka kapr, lín, bílá ryba, pstruh, bolen, okoun a ostatní jsou dostatečně pestrým cílem pro všechny zúčastněné.
Vzhledem k velikosti rybníka a přilehlé přírodní rezervaci je počet účastníků omezen na max. 40 chytajících, proto je nutné nahlásit svoji účast předem a ověřit si, zda není již naplněna kapacita závodu. Neskládá se žádná záloha, ale je nutné po potvrzení přihlášky zúčastnit se závodu, a to i v případě nepřízně počasí. Přihlášku zašlete   
e-mailem na: jan.galeta@seznam.cz, nebo telefonicky na tel: 777 247 205, 777 107 802 – Jan Galeta.
Startovné závodu je 300,- Kč a je v něm zahrnut i oběd a občerstvení. Dále bude možné zakoupit veškeré občerstvení (chlazené točené pivo, limonády...) a teplé jídlo. 
Lovné místo bude losováno při prezentaci a nebude možné je během průběhu závodu měnit, rybolovnou techniku však ano. Lovná místa jak na volné louce, tak pod stromy, hloubka 1 - 4 m.
Dle rybolovné techniky bude možné chytat na: - plavaná - 1 prut s jedním návazcem, nebo
    - položená, feeder - 2 pruty každý o max. jednom návazci
Druh a množství nástrah a návnad bez omezení množství (nesmí být v rozporu s RŘ), krmení povoleno 5 minut před zahájením závodu. 
Povinné vybavení: podběrák, vyprošťovač háčků, vezírek a dobrá nálada.

Časový harmonogram: 6:00 - 7:00 - prezentace
  7:00 - 14:00 - vlastní závod
  14:30 - 15:30 - oběd
  15:30 - vyhodnocení, vyhlášení výsledků a předání cen
  16:00 - volná zábava (posezení u libého moku, rybaření

Ceny pro vítěze:   
  1.- 4. místo - finanční odměna + překvapení
  5. - 10. místo - věcné ceny
  Nejdelší ulovená ryba - věcné ceny
  Nejtěžší ulovená ryba - věcné ceny

Obec Čáslavice se nachází 15 Km od Třebíče a Moravských Budějovic, nedaleko Želetavy, tuto jistě jednoduše najdete v mapě. "Nový rybník" se nachází jihozápadním směrem od Čáslavic a asi nejlepším orientačním bodem v obci je fotbalové hřiště, u kterého se vydáte směrem podle tabule "CHATY, KOUPALIŠTĚ" po zpevněné komunikaci až k hrázi rybníka, zde bude připraven dostatek místa pro parkování. Na vyžádáni zašleme přesnou mapu.
Pro zájemce, kteří chtějí dorazit dříve či budou unaveni ze zdolávání úlovků a následného vyprávění u nějakého moku, bude vyčleněn dostatek místa na postavení stanu nebo lze zajistit ubytování v malebném hotelu s restaurací u hradu Sádek na tel: 568 882 883.
Petrův zdar přejí pořadatelé.

 

Moravák - Profil - 31.5.2006