1. polotýdenní prasožranicorozmrdávacokarto nohejbalokástingochlastačka

v hotelu Savary v Nivnici (u Uherského Brodu)

1. POLOTÝDENNÍ PRASOŽRANICOROZMRDÁVACOKARTONOHEJBALOKÁSTINGOCHLASTAČKA (bývalý Casting weekend ... těch X víkendů už je moc)

a to v termínu od 30.4. (středa) do 4.5. (neděle)

Co se má dít?
- vražda vepře Káji a podle zájmu i vepře Semeňáka
- sežrání výše uvedených živočichů
- vrhání čím chcete na louce vedle hotelu
- nohejbálek (k dispozici 3 kurty s umělým povrchem)
- karty až do rána a klíďo až do kdy chcete (bo obsluha je non-Felner tedy non-stop)
- pokud už bude napuštenej bazén, můžem zkusit domluvit i vypuštění několika nebohých duháků pro vizuální trénink vedení nástrah a taky proto, aby nespolečenskej Bosanac měl kam jít na ryby.

Další nápady jsou vítany.

Prosím uvádějte jako běloši svou účast, abychom mohli domluvit patřičný počet pašíků a ubytování.

MUDr. Hnátek Herbert - Profil | Út 22.4.2008 11:25:55

Pike: objednávat si můžeš, co chceš

apropos, který mongolec zrušil tu druhou otázku? já nepotřebuju plkat o píčovinách, ale chci vědět, kdo dy dojede!!!!

strejka - Profil | Út 22.4.2008 11:13:47

Herbert: neser...

Pike - Profil | Út 22.4.2008 11:12:59

Grilovat bych asi negriloval, ale něco na rožeň by se hodit mohlo, pak by se ukrajovalo, ukrajovalo a všechno by se snědlo.

Herbert: Je tam možnost si na vlastní triko objednat nějaké samostatné non společné jídlo?

Michal - Profil | Út 22.4.2008 11:11:09

Herbalifer: místo selete vepřové kýty, hodně masa a skoro žádný odpad, to je lepší varianta

Mates(původní) - Profil | Út 22.4.2008 11:05:10

Herbert: jak je to s tím pivem, co tam točí?

MUDr. Hnátek Herbert - Profil | Út 22.4.2008 11:03:00

strejka bude grilovat pro čtyřicet lidí

Mates(původní) - Profil | Út 22.4.2008 11:02:30

Ty voe vy jste rozežraný, roztrhnout vám kušnu hákem. I když nějaké to grilování vůbec nic nekazí.

Dalibor - Profil | Út 22.4.2008 10:57:57

Hnátek>v okoli je dobry reznik a dela vynikajici uzenou
kytu

medvěd - Profil | Út 22.4.2008 10:57:28

Jestli se nepletu, tak na Anitě to byl taky sám prejt a jiná vepřová

Pike - Profil | Út 22.4.2008 10:56:21

Strejku bych poslouchal, Strejka dělá do PR, Stejka dělá do médií, Strejka tomu rozumí.

strejka - Profil | Út 22.4.2008 10:54:22

Herbie Hang Cock: buď na oběd nebo na věčeři bych se vykašlal, místo toho vykulil gril a udělal nějaké flákoty, menu ok, ale je to děsná suchárna bez nápadu - prase stokrát jinak (jakkoli nepochybuju, že toho bude hodně a dobrý), po tom, co vzala za své ta zabíjačka, které má jisté elegáns v tom, jak následují jednotlivé delikatesy v přesném pořadí dle výroby, nemá smysl lpět na čistě vepřových žracích orgiích, by to chtělo nějaké světlo invence na konci tunelu...
tzn. za mě říkám klidně méně žrádla, ale větší rozmanitost a krávu na gril...

MUDr. Hnátek Herbert - Profil | Út 22.4.2008 10:53:55

Pike: jebat psa i s rožněním, kam bys to zasunul? :-) ach tak, už rozumím, po velkém úspěchu ve Varech si chceš za dvě kila koupit tři deka vysušeného kuřecího, že jo?

Michal - Profil | Út 22.4.2008 10:51:40

karelc: věřil :-)

medvěd - Profil | Út 22.4.2008 10:51:17

a lampiony

Mates(původní) - Profil | Út 22.4.2008 10:49:54

Jojo to byly časy, mávátka, papírový kytky, silonový transparenty a prápory, alegorické vozy, pečené klobásy, pivo, héliem plněné balonky a přímý přenos z Prahy a Moskvy.

karelc - Profil | Út 22.4.2008 10:46:17

Michal: věřil bys, že dnešní týnejdři ani neví, co je to mávátko? Do průvodů s něma :-)

Pike - Profil | Út 22.4.2008 10:44:43

Herbert: Xaxape, nějaké rožnění masa či opékání masa nebude?

Michal - Profil | Út 22.4.2008 10:44:13

jindraŠ: tak tak, a co ty, už máš mávátka a transparenty ?!!! že ty ses na to zase vypouknul že jo ?! takhle by to teda nešlo !!! :-)

jindraŠ - Profil | Út 22.4.2008 10:03:21

Mates:No přeci Michal.Proto přijede až večer :-))

Mates(původní) - Profil | Út 22.4.2008 9:52:17

Michal: copak budování, ale kdo půjde místo tebe do průvodu to teda nevim.

Červené karty: Cottus