Rybnik v Jistebnici mezi Milevskem a Taborem

Muzete mi nekdo rict jak to v soucasne dobe vypada na rybniku v Jistebnici?Jeste sem tam nebyl,ale podle mych informaci jsou tam 3 rybniky a na jednom z nich se smi chytat.Ale ten byl minulej rok vypustenej a opravovali ho.Pry tam bejvali pekny ryby,nevite jestli je uz napustenej,jestli jsou v nem ryby,jak je velkej,proste vsechno co vite,diky moc
Autor diskuse: Kolči - Profil , 8.5.2005 všeobecné - revíry, cestování

Milan vlk - Profil | Po 9.5.2005 18:40:27

Rybník má zhruba 5 hektarů stále je vypuštěn rybářský svaz nepočital že v tomto rybníce bude tolik bahna proto jim nezbily peníze na opravu hráze rybník napustí nejdřiv letos na podzim ryby tam moc velký nebyly převážně kapříci kolem 35 cm a největší kapři tak kolem 60 cm ale byly tam slušný sumci kolem 180 cm,candáti kolem 80 cm.

Maty - Profil | Ne 8.5.2005 19:21:06

Kolči: chytá se na prostředním rybníku, tedy vždy se chytávalo. Byl jsem tam bohužel naposledy před dvěma lety :( v té době tam byla obrovská spousta malinkých kapříků 30 -40 cm. Feeder nešel dát ani do vidličky, hnes s ním nějaký dorostenec cloumal. V dobách dávnějších tam byli krásní candoši a kapři, ale posledních pár let to byla celkem bída. Jestli to opravovali, tak je otázkou co se tam teď nasadilo, ale moc slávy bych asi nečekal (vzhledem k nasazování pouze kapřích dorostenců v minulých letech).