Shakespeare Expedition

Má niekto skúsenosti s muškárskymi prútmi tejto triedy, prípadne inými viacdielnými prútmi od fy Shakespeare(nielen muškárenie).Vďaka
Autor diskuse: BB - , 19.3.2005 všeobecné - náčiní, doplňky

Libor H. - Profil | St 23.3.2005 11:03:52

Asi pred 6-7 lety jsi si poridil 4-dil Shakespeare Expedition Fly a dodnes ho rad pouzivam. Je urceny jako petka, ale je rozhodne na ctyrku snuru. V posledni dobe se daly sehnat ve vyprodejich za velmi nizke ceny, ovsem muze nastat problem s nahradnimi dily.
Je to muj velmi oblibeny cestovni prut, ktery se v novodurove trubce da tahat v prirucnim batohu bez problemu. Jde s nim zdolat kde jaka ryba, ty vetsi samozrejme trvaji dlouho :-)

mirmen - Profil | Út 22.3.2005 21:01:21

Shakespeare QUO medium feeder sloužil k plné spokojennosti převážně na řece, skoro rok, skoro 150 vycházek, několik set kg ryb.. Nerozdejchal můj pád na rodnou hroudu.
Jeho následovník , Shakespeare Sigma medium heavy feeder , slouží bez známek únavy a poškození druhým rokem ( odhadem 600-800 hodin), jak s monofilem, tak s pletenkou ( převážně cejni-pleskače, kapříci převážně 40-60 cm).

Na ostatní reference dávat nebudu - nemám na ně dost odchytáno nebo návštěvu vody čekají.
Muškařské pruty - zadej ještě připomínku do POKECŮ - MUŠKAŘINA s prosbou o příspěvek do Tvé otázky. Je tam dost zkušených lidí, kterým prošlo rukou více prutů, takže by na Tebou poptávaný mušák taky mohl někdo ztratit slovo.