Batoh Kinetic CarryAll

Zdravím, jelikož mě nebaví stále nosit svoji velkou rybářskou tašku v ruce, už nějakou dobu pokoukávám po nějakém batohu.

Narazil jsem teď na tento od značky Kinetic:
https://shop.kinetic.cz/rybarske-batohy-a-tasky/batoh-rybarsky--polstrovany-carry-all-kinetic-50-litru/

Na in-rybář na něj mají recenzi i s videem, ale ta mi přijde až příliš navoněná, defakto bez jediného mínusu..
https://www.inrybar.cz/obrovsky-batoh-pro-rybare-ktery-se-sije-vcesku-date-do-nej-tunu-veci/#comments

Tak mě zajímá, jestli s tímto batohem už má někdo osobní zkušenost.
Nejvíc se mi líbí, že je to česká výroba, velikost, materiál a výborně vyřešené upevnění ramenních popruhů, mohlo by to něco vydržet.
Na druhou stranu to polstrování mi nepřijde nic extra na nošení těžších nákladů a vrchní madlo taky nevypadá extra pevně. To ale jen odhaduju dle fotek.
Autor diskuse: Malarkky - Profil , 23.2.2023 feeder - náčiní, doplňky

Stupin - Profil | Po 27.2.2023 11:05:59

hechtmrk >> Ten mám též a nemůžu jinak, než doporučit. Nejvíc mě baví to, co říkáš. Nemusí se v tom člověk přehrabovat, aby něco našel. Trošku mě štvalo kolik stál, ale když jsem s ním šel k vodě, tak mě to s klidným srdcem pustilo.

hechtmrk - Profil | Ne 26.2.2023 18:04:29

Nic ve zlém, jen ta recenze na mě působí spíš jako odpuzovač. Recenze má být přínosná a hledat klady a zápory produktu. Tady to dělají jako adorizující reklamu na produkt, který jim dal výrobce a zaplatil si za to. Ale zpět k batohům, loni jsem to řešil, zkušenost jen se starým nezničitelným Hodonským. Kdyby mi ho norozkousal kdysi pes byl po snad 25 letech ok. Ale štvalo mě to přehrabování v tom hlavním prostoru. Spíš se muselo dost věcí vyndat, aby se hledaná věc našla, vždy až zcela na dně😃. Nějakou náhodou jsem našel v bazaru batoh Trakker, prohlédl si ho a věděl jsem, že tohle potřebuji. Trakker Kombinovaný batoh NXG Rucksack. Vzal jsem si ten větší, protože chci buď všechny krámy najednou, nebo jde jen pár drobností do kýble s krmením a batoh nechám v autě. Musím říct, že nejsem kaprař, ale chtěl jsem to pro feeder použití, takže 10 kg pytel koulís od Blažka tam fakt nenajdeš🙈. Mám v tom hlavním prostoru pytle s futrem, krmítka, nástrahy, krabice na peletky, spombo, klidně tam vrazím bundu nebo mikinu. Bomba je ten překryv na traky, kdy to položím do mokra, otevřu celý hlavní prostor a mohu snadno vzít co potřebuju. Na ležato se dostaneš i do postranních velkých kapes.
https://www.nasoutokushop.cz/kombinovany-batoh-trakker-nxg-rucksack

Kejml - Profil | Čt 23.2.2023 21:24:28

Ahoj, můžu doporučit batoh First Tactical® Specialist 3-Day. Výborný batoh . Zpracování, materiál, zipy za 1*

B-ball - Profil | Čt 23.2.2023 14:43:30

Zdar, zrovna řeším stejný problém - sháním nějaký pěkný batoh.

Měl jsem zatím vybraný Aqua Deluxe Roving Ruksack, viz odkaz (dokážu ho sehnat mnohem levněji...)
https://www.parys.cz/aqua-batoh-deluxe-roving-ruksack-black-series-p95939/

Teď jsi mne ale celkem nahlodal tím Kineticem, na fotkách i na videu vypadá velice dobře a čím déle na něj koukám a srovnávám, tak se mi líbí víc a víc. :))Tak snad se ozve někdo, kdo s ním, nebo alespoň s tou značkou má nějaké zkušenosti.