Soukromý revír Příseka

Máte někdo zkušenosti? Podle fotek vypadá sympaticky, rozhodl jsem se to na konci června na víkend prubnout.

NoobAngler - Profil | St 27.5.2020 13:04:53

Toufi >> Tak dej vědět, jak se ti zadařilo na šestce. Na mě šeska v podstatě zbyla. Nic jiného už volného nebylo. Ale jsem rád, koncem června už bude voda pěkně prohřátá, tak by se něco zadařit mohlo. S Jetfish jsem spokojený. V poměru cena/výkon pro mě ideální koule. Jinak když mluvíš o amurech, mají i spešl amurový program - koule i popky, ty tam chci taky vyzkoušet.

Toufi - Profil | St 27.5.2020 12:55:03

NoobAngler >> Na 6ku jedu na 3 dny za dva týdny, chci si chytit nějakého amura, proto jsem vzal přítok. Strategii jsem zvolil krmit jedno místo s GLM a 15mm boilies a chytat na 24mm. Zkusím vymáčet boilies ve vodě z nádrže a hrát to na to, že tam už nějakou dobu leží. Na druhé místo dám boostrované sladké Skopex krill 20mm + 6 půlek v PVA a 10 kuliček kolem. Na jiné vodě mi to na kapry a amury funguje. Ještě chci zkusit suchary na hladinu, uvidím podle počasí, větru a přítomnosti/žravosti kachen. Na Příseku beru jen své favority, pokud nic nechytnu, vím, že je to jen má chyba.
S produkty JF nemám žádnou zkušenost :-( Po zajímavých začátcích s Tandembaits, Mikbaits a Vasr jsem zakotvil a zůstal u řad Probiotic a Concept od Starbaits.

NoobAngler - Profil | St 27.5.2020 11:50:59

Toufi >> Máme místio č6. Na nejmělčejší části nádrže. Pokud bude teplo, něco by přijít mohlo. Těším se na to. Moc se mi líbí ta čistá voda a okolo les. Chytám v podstatě jen Jet Fish legend a mystery, mám všecho možný. Letos chci jako novinku zkusit Singleplayer smoked squid.

Toufi - Profil | St 27.5.2020 11:30:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Revír Příseka je sám o sobě výzva. Jde o těžkou vodu pod rybářským tlakem s původní obsádkou kaprů, čistou vodou a raky. Počítej s tím, že můžeš odjet bez kontaktu s kaprem. Montáže položené u břehu budeš mít zamotané od raků, kteří si s 24mm boilies hravě poradí. Chytal jsem na místě č 3 a kuličky Starbaits Probiotic Red One a GLM. GLM mi přineslo krásného tmavého lysce.

NoobAngler - Profil | St 27.5.2020 9:34:37

SPRO60 >> Jo, to znám. Jezdím párkrít do roka s tátem na Jestřabici. Vždycky jsme nachytali a jednou se nám taky stalo, že nepřišel za víkend ani jeden záběr. Na základě jedné chytačky se nedají dělat závěry o vodě. Spíš mě šlo o to prostředí, lidi okolo a tak. Díky za odpověď.

SPRO60 - Profil | Út 26.5.2020 11:09:52 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Revír je to hezký, správce v pohodě, čisto, líbilo se mi tam, ryby tam údajně jsou ... byli jseme tam vloni začátkem září. Ve dvou lidech od čtvrtka do soboty ani záběr, přestože jsme měli zaplaceno do neděle, zabalili jsme to v sobotu dopoledne ... střídali jsme partu kaprařů na našem místě a místě vlevo od nás (5 lidí), za tři dny před námi bez záběru ... pravdou je, že bylo sucho, nízký stav, kvetla voda, možná kyslíkový deficit, který způsobil, že ryby nebraly ... revír byl plně obsazen, nechytal nikdo ... jen pár jeseterů ... tímto netvrdím, že tam ryby nejsou, ale byl to totální propadák, něco podobného jsem zažil pár let dozadu, kdy silný déšť spláchl do jezera, kde jsme chytali, čestvě pohnojené pole ... znovu opakuji, že je to jen a jen moje osobní zkušenost s tímto revírem... ještě na doplnění chci poznamenat, že chytám už několik desítek let a "rukama" to určitě nebylo ...