Fox Lehátko se spacákem R Series Camo Sleep System

Dobrý den,

máte prosím někdo zkušenost s tímto setem lehátko+spacák?

https://www.chytapust.cz/Lehatka-232/Fox-Lehatko-se-spacakem-R-Series-Camo-Sleep-System

Udělal jsem si před časem radost, a na své přesnočky nebo víkendovky pořídil brolly od foxe a chtěl bych k němu i lehátko.

Zvažuji, zda koupit lehátko a spacák zvlášť, nebo zda právě tento set.

Děkuji za vaše tipy a názory

Vorliczek - Profil | Út 4.2.2020 23:31:39

Bylo, neni co resit 😄chtel sem vedet jestli je tam plnohodnotnej spacak a jestli to tam dobre drzi (coz sem prefpokladal)... a to uz vse vim 😀
Navic k tomu ultra brolicku (ktery mimochodem vypada skvele) se pekne hodi...

Klose - Profil | Út 4.2.2020 22:24:44

Vorliczek >> Bylo to rychlé 😄 Tak ať slouží a úspěšnou sezónu 👍

Vorliczek - Profil | Út 4.2.2020 21:55:22

Parada!

Jdu do nej, dekuju za pomoc ;-)

Cronicle - Profil | Út 4.2.2020 21:50:42

Vorliczek >> je to full spacák, len je namiesto klasického spôsobu uchytenia na lehátko, prichytené po celom obvode, nie je to iba vrchná časť na lehátku..

Vorliczek - Profil | Út 4.2.2020 21:22:21

Odkaz na lehatko byl nahodny, jen aby bylo jasne, ktere myslim. Dokazu ho sehnat za vyhodnejsi cenu nez byla v odkaze. Mysim ze to vychazi i levneji nez na anglcikem eshopu (nasobil sem cenu x28 nevim jaky je aktualni kurz).

Vypada dle fotek moc dobre. Duvod proc sem chtel prave tento set je prave to lepsi uchyceni spacaku, ktere jsem predpokladal, oproti verzi solo spacak solo lehatko.

Kdyz se spacak odepne, ta se pouzit jako klasicky spacak? Nebo je to po odepnuti jen “lepsi deka”??

Cronicle - Profil | Út 4.2.2020 20:40:31

Klose >> V podstate je to podobný sleep sytém ako MKII, akurát nemá 4 nohy + 1 a 1..materiál sa mi zdá byť tiež veľmi podobný, lehátko bez spacáku tiež vyzerá dobre, tiež je fleecové, polstrovanie tiež adekvátne..takže ja mu dávam 8 bodov z 10tich..1 bod dole kvôli veľkosti, nakoľko by som prijal keby bolo o niečo menšie a -1 bod, že som zatiaľ nenašiel k tomu adekvátny prehoz..MKII som mal aj s nepremokavým termoprehozom a to je veľké + v zimných a daždivých mesiacoch..

Cronicle - Profil | Út 4.2.2020 20:33:14

Klose >> neviem akú poistku máš na mysli, myslíš zopnutie lehátka, aby sa pri transporte neotvorilo? To samozrejme má, dokonca aj spacák má na oboch stranách malé krúžka a háčky proti otváraniu spacáku..samotné upevnenie spacáku na lehátko je poriadným zipsom..

Klose - Profil | Út 4.2.2020 20:17:57

Cronicle >> Musím říct že to upevnění na lehátko vypadá fakt moc dobře. Jen se nesmí ten zip post...t 😄 Je tam nějaká pojistka, třeba popruh zespodu nebo tak něco?

Cronicle - Profil | Út 4.2.2020 20:07:06

Vorliczek - >> Ahoj, tak foto asi nepridám, pretože som prišiel práve na to, že by som sem pridal fotku aj s polovicou obývačky..Ale zrhniem to asi nasledovne predtým som mal Fox Flatliter MKII Compact, toto Rko je oveľa väčšie, veď aj jasné, verzia Compact je menšia..myslím si, že keď som bol spokojný s MKII, budem spokojný aj s Rkom..Za mňa plus čo sa týka spacáku, oproti MKII má fleece aj na spodnej strane..Pre mňa je podstatné pevné upevnenie spacáku k lehátku, čo tento systém ponúka..

Cronicle - Profil | Út 4.2.2020 10:49:30

Vorliczek - >> Ahoj, dnes mi toto lehátko so spacákom došlo, večer pridám nejaké foto..

Klose - Profil | Út 4.2.2020 9:35:50

Vorliczek - >> R2 tam mají za 130£ https://www.anglingdirect.co.uk/fox-r2-standard-cam​o-bedchair Dohromady 243£ + 6£ pošta. Vyjde Tě to tedy levněji a spacák je pětisezonní s vyndavací složkou. Platba kartou a do týdne to máš doma. Nic složitého. 😄 Samozřejmě je to jen návrh, rozhodnutí je na Tobě. Přeji dobrý výběr 👍👍

Klose - Profil | Út 4.2.2020 9:12:27

Vorliczek - >> Ahoj. Jestli jak píšeš, jezdíš jen na přesnočky a nepotřebuješ nijak extra teplý spacák, tak tenhle set Ti asi bude vyhovovat. Jen bych ho asi nebral tady. Třeba na hiki.cz ho mají za 6300,-. Sice si budeš muset dát hlidaciho psa, ale jestli nepospícháš.... A pokud se rozhodneš koupit každou věc zvlášť, doporučuji Fox R2 a k tomu spacák o něco větší, aby jsi se v něm mohl pohodlně otáčet. ( to mi poradili, sám jsem to nevěděl 😉) Fox VRS3 už jsem nikde nesehnal, tak jsem vzal Avid thermfast 5 (xl). Samozřejmě opět nákup venku. AD, total fishing, murtackle atd. Vyjde tě to levněji. Kamarád předevčírem bral někde R2 za 3600 i s poštou. Zjistím a napíšu ti kde. Klose odkaz na spacák: https://www.anglingdirect.co.uk/avid-carp-thermafas​t-5-sleeping-bag