Prut Esox - špička

Dobrý den,
zdravím všechny rybáře či rybářky. Potřeboval bych od Vás radu. Podařilo se mě zničit prut a to troj-děličku. Ta nejtenší část se mě zlomila a tak bych se Vás chtěl zeptat, myslíte si že by bylo možné to sehnat jako náhradní díl nebo jak by jste to řešili? Podotýkám, že koupě nového prutu není pro mne odpovědí, vím že by to cenově vyšlo skoro stejně, ale mám k tomu prutu citový vztah. Děkuji
Autor diskuse: Martilian - Profil , 14.8.2017 kaprařina - náčiní, doplňky

Martin02 - Profil | St 16.8.2017 8:39:57

Máš tři možnosti 1)opravit http://www.luborzeleny.cz 2)sehnat nový díl, nevím jak u Esoxu, alé má zkušenost s prutem Spro byla taková, že nový díl stál 3/4 ceny prutu.3)starý dát na zeď a koupit nový prut. Tak si vyber co je pro tebe nejvhodnější.

Pstruh27 - Profil | Po 14.8.2017 9:32:12

Pokial sa jedna o prut ktory sa ešte vyrába tak určite nebude problém zohnať vrchný diel - je to bežná vec. Ak idebo prut ktory už sa nevyrába dlhšiu dobu tak to bude veľky problem.... ja som napríklad zlomil vrchný diel na Daiwe Infinity Q a naheadny som nedostal lebo Daiwa už vyrábala novšiu seriu Infinity Q a na tu staru mi diel nikto zohnať nevedel tak snáď budeš mať viac šťastia ako som mal vtedy ja ;-)