Rybářská obuv a oblečení na léto, či celosezonní

Zdravím kolegové, sháním nějakou rybářskou ( loveckou ) obuv - polobotky na léto či celosezonní a nějaký komplet kalhoty + bunda, jde mi o to, aby to nebylo vyloženě na zimní období.
Preferuji voděodolnost a lehkost materiálu.
děkuji za tipy - foto jistě potěší....

tuzemak - Profil | Pá 4.8.2017 8:00:22

Sizeer.cz >> zrovna tyto boty sem tam nenašel..asi neumim hledat.😥😥😥

JaČ - Profil | Pá 4.8.2017 0:18:09

Sazavak >>
Mám ty boty třetím rokem a dostávají dost zabrat.
Zatím jsou super a ještě neprotekly, ani když jsem v nich stál nad kotníky ve vodě, nebo celou noc chodil mokrou trávou.
Jsou neskutečně lehké a pohodlné.
Trochu se odřely špičky v zimě v tvrdém sněhu.
Jsou šité tak, že kolem jazyka není prostor, kam by se pod šňůrkami hromadilo svinstvo a díky tomu se taky výborně obouvají a nemusíš se do nich pracně natahovat.
Mají jen dva zápory:
v zimě v nich není moc teplo - do sněhu a mrazu moc nejsou.
A už tam mám čtvrté šňůrky - trhají se mi.
Jinak jsem vystřídal už několikery dvakrát dražší boty a tyto jsou daleko lepší.
Prodávají se ve dvou velikostech - kotníkové a ty vyšší.
Ty právě mám.
Vůbec se toho nemusíš bát a určitě budeš spokojený.

Sazavak - Profil | Čt 3.8.2017 20:46:44

Mne láká vyzkoušet tyto boty: http://www.hunting-shop.cz/produkty/lovecke-boty-af​ars-lapland-high/113018036/
Mají i oděvy, ale nemám nic vyzkoušené.

činka - Profil | Čt 3.8.2017 20:45:32

Teď jsem kupoval tyto a musím říct příjemná a lehká obuvhttp://www.tercie-tabor.cz/obuv-pracovni-holenova-a​rkada-o2-policie-962-6260-o2-fo-src

Mr.Doctor - Profil | Čt 3.8.2017 18:40:18

Mě oslovily tyto http://www.trekshop.cz/outdoorova-obuv/panska-outdo​orova-obuv/pohorky-kayland-cumbria-evo-gtx.html Fakt lehké, celokožené s minimem švů, GTX, Vibram....když se o ně budeš starat, pro účel, který uvádíš, by měly posloužit více než dobře. Moje podobné už po 5 letech dosluhují a tyto se mi po všech stránkách líbí hodně, poměr výkon/cena přiměřený, takže před zimou budou nejspíš hodně aktuální.... :-))

Sizeer.cz - Profil | Čt 3.8.2017 13:43:07

Vřele ti můžu doporučit https://sizeer.cz
Rozmýšľate kam na nákupy pre pomôcky na tréning alebo pohodlnú obuv a oblečeni? Dobrá správa: vôbec nemusíte vychádzať z domu a tráviť hodiny v nákupných centrach. Obchod Sizeer.sk Vám zaručí všetko potrebné. Určite si vyberiete niečo pre seba z pestrej ponuky produktov najpopulárnejších športových značiek. Nájdete tu najmódnejšie a najpohodlnejšie modely športovej obuvi takých značiek ako New Balance, adidas alebo Nike. Všetko o čom snívate je na dosah a príde k Vám od 2-4 pracovných dní. Doprava u nás je zdarma!

Jardick - Profil | Po 26.6.2017 11:08:15

Ahoj. Také ti přidám tip. Jsou to boty od Crispi a mám je druhým rokem a zatím plná spokojenost. Stačí je pravidelněji voskovat a vydrží prý dlouhá léta. Používám je teď v létě tak i v zimě kdy už je kolem nuly. Za mě je mohu doporučit.

Crispi kanada htg abss GTX

http://www.trekshop.cz/outdoorova-obuv/lovecka-obuv​/lovecka-obuv-crispi-kanada-htg-abss-gtx.html

robbie - Profil | Čt 22.6.2017 23:54:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

KarlosCarp - >> Čo pre teba znamená rybárska obuv? Aký máš rozpočet? Popozeraj po outdoor obuvi Scarpa, Hanwag, Zamberlan, Meindl, Asolo, La Sportiva... Z lacnejších Mondeox, Salomon, Grisport, Trezeta, Lomer.
Ja mám Asolo Revert, Goretex membrana, Vibram podražka, je vhodnejšia užšie nohy. Pohodlná, dobre drží chodidlá/členok.

Wamp - Profil | Čt 22.6.2017 9:03:14 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vřele ti můžu doporučit www.mastodontcz.cz

- skvělý výběr (fakt moře variant, materiálů atd.)
- lepší než eShop, je osobní návštěva v UL - Obchodní dům Labe, kde mají prodejnu, protože majitel to nestíhá dávat vše na eShop... Nebo mu zavolat, dá se s ním domluvit a to dokonce i na slevě.

Co se týká hadrů - mají snad všechno.

Ne, nejsem tam nijak zainteresován, ale co se týká hadrů , tak já a spousta mých rybarskych kolegů, už prostě jinam nechodíme.

Vikasgard - Profil | Čt 22.6.2017 0:16:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj. Co se bot týče, můžu ti doporučit boty Panda EXTREME ARDEA S3 SRC . Jsou to pracovní boty, dělají se jako polobotky, kotníkové i holeňové. Jsou celokožené, mají všitý kožený jazyk, takže když je dobře naimpregnuješ, jsou do kotníku vodotěsné. Hadry nosím z decathlonu a zatím po roce drží...