Sušení návnadových koulí.

Ahoj potřebuji nějakou konzervovanou levnou návnadu abych ji na loviště mohl naházet větší množství. Nechci ale pokaždé dělat čerstvou. Myslíte, že když udělám koule ze šrotu, rozmočených kočičích granulí, hlíny a nějakého koření, nechám to uschnout tak se to nezkazí? Průměr jako mandarinka.
Autor diskuse: hanyking - Profil , 15.5.2017 kaprařina - nástrahy, návnady

Stillovy - Profil | So 19.8.2017 13:46:40

Ahoj, jednou jsem tohle řešil taky, neměl jsem spomb a chtěl jsem si zakrmit lovné místo partiklem, smíchal jsem kuku, řepku a pšenici s hlínou a do toho přidal ještě práškovej posilovač.navlhčil udělal koule a nastřílel prakem. Směs jsem ale chystal až u vody, jak koule udělat a uchovat na delší dobu bude pěknej oříšek. Každopádně přírava u vody moc času nezabrala. Pokud je tedy kolem dostatek krtinců :)

E.T. - Profil | Po 15.5.2017 14:02:55

majjki >> když to dá do mrazáku tak mu budou zmrzlé koule plavat:-) Jinak v tomhle složení ti to bude při sušení praskat. V čem je voda to po čase začne plesnivět.

majjki - Profil | Po 15.5.2017 13:59:59

No podľa mňa keď to dobré usušíš tak by to mohlo vydržať...poprípade presuš a daj do mrazaku...a to chceš len premiešať s vodou a tak stoho vytvoriť cesto...