Muškaření v Korutanech

Ahoj, v létě se chystám na dovolenou na jih Rakouska. Konkrétně východně od Klagenfurtu .. Primárně jedem na kola ale plánuji přihodit do auta i mušák s prsačkama ... Tak kdyby tu byl někdo se zkušenostmi z tamních končin a byl by ochoten se podělit o jakékoliv informace (jaké řeky či potoky, výbavu, povolení)... budu si jich cenit víc než soli :-D .. za případné komentáře děkuji a Petrův zdar.
Autor diskuse: Krsa - Profil , 15.5.2016 muškaření - revíry, cestování

Royale with Cheese 3 - Profil | Ne 15.5.2016 17:58:26 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Krsa >> pak nemáš žádný problém, jsi přímo u revíru. Chytej na Vellachu. Povolenky koupíš v St. Primus ( to je asi 2 km od Turnersee) v u MIlana Wutte http://www.alpe-adria-fischerei.at/flie_flies_troeg​ern_de.php, je to pro část Vellachu RS Sitersdorf http://kaernten.anglerinfo.at/html/vk_vellach_sitte​rsdorf_fliegen.html. Chytal jsem tam 2x. Další část je revír Petrasko a úplně nahoře Bad Eissenkappel. Pokud bys přejel do Slovinska, jsi na Savinje.

Krsa - Profil | Ne 15.5.2016 14:54:58

budeme bydlet u jezera Turner see ... ale nemam problém si "pár" kilometrů popojet pokud to bude stát za to :-) něco málo jsem našel o muškaření na Vellachu a Ebriachbachu ale info bylo jaksi " po záruční lhůte" :-D

Royale with Cheese 3 - Profil | Ne 15.5.2016 11:08:43

Kam přesně se chystáš?