kvalitní oblečení

Máte někdo nějáky dobrý tip na kvalitní oblečení na ryby. Většinou chytáme na člunu a momentálně máme před sebou cestu na moře do Norska.Už jsme na sebe navlíkli kde co a vždy to končí stejně - mokrym zadkem.
Autor diskuse: Sláva - , 9.1.2005 všeobecné - náčiní, doplňky

vraník - Profil | St 12.1.2005 21:36:21

to Hraji : Kolik stojí Ice Behr? Nikde jsem ho v obchodě jako kombinezu neviděl a tak mě to zajímá. Pro zajímavost kombineza co jsem o ní psal např. od FLADENa stojí do 8.000.-Kč

hraji - Profil | St 12.1.2005 20:22:33

Taky jezdím do Norska a koupil jsem si kombinézu od Ice Behra. Není sice záchranářská, ale je nepromokavá a dá se v ní v pohodě vydržet i celý den na vodě v dešti a větru. Používám ji už pátým rokem a je pořád vynikající, žádné mokré fleky.

vraník - Profil | Ne 9.1.2005 20:18:08

pokud jedeš do Norska na moře tak neblbni s "nějakým" oblečením a kup si přímo záchranářskou kombinézu na moře. Je to sice investice, ale může ti to zachránit život. Plave, dobrá zaručuje i pomalé klesání tělesné teploty což se při koupání a obecně známé teplotě moře na jaře může hodit.100 pro nepromokavá v jakémkoliv počasí tj. i norském. Při problému si na moři dobře vidět. Spousta lidí od nás si tohle neuvědomuje a radši si koupí prut. Nestačím zírat jak tam jezdí v těch pršipláštích z číny.Přitom bohatě vystačí s běžným rybářským vercajkem. Na moři hned poznáš např.němce od čecha. Pokud už nikdy nechceš řešit problém s oblečením můžu ti dát konkrétní tip.