Jak ochutit rohlíkové boilies v zimě?

Zdar. Vyrábím doma ručně lisovaný rohlíček již nějaký ten pátek, a poslední dobou se vracím k věcem obyčejným a dědkovským, tedy stran dochucovadel a namáčedel ( dnes se tomu myslím říká boilies a namáčedlům dipy :-D ). Máte nějaké zkušenosti s nekomerčními ochucovadly? Já nejraději česnek, med, vanilku atd. Poraďte, co by v zimě mohlo zabrat a co zabírá vám,případně dejte foto :-)Autor diskuse: Pr3v1t3k - Profil , 11.12.2015 všeobecné - nástrahy, návnady

2x v oblíbených a 2x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

NFild@ - Profil | Pá 11.12.2015 14:47:51

Pr3v1t3k - >> Zkus malou krabičku přelít polévkovým kořením magi, uvidíš to tóčo :-) Alespoň mě to fungovalo na 1*

NTomas Krlin - Profil | Pá 11.12.2015 14:37:58

Koralka je fajn vec, vzit, ponorit do toho rohlikac pred nahozem a parkrat povalet treba ve strouhance s pernikem a praskovym cesnekem.
Takova zalezitost pak funguje rychleji nez samotny rohlikac.

NBursaman - Profil | Pá 11.12.2015 6:37:05

Pr3v1t3k - >> v zimě nejlepší alkohol, nejlépe nějaká kořalka. Alkohol je v zimě těkavý