Jste pro vyhody registrovanych uzivatelu MRKu?

Jste pro, aby pristup ke karte clenu a vsem informacim na MRKu meli pouze registrovani uzivatele? Do jake miry jsou informace ve Vasi karte pravdive /rocnik 2000 nebo XY a nic vic/?
Autor diskuse: Lojza - Profil , 6.12.2004 všeobecné - ostatní

Vítek - Profil | Čt 11.2.2010 13:48:37

jsem pro

standas - Profil | Čt 11.2.2010 13:39:09

Bosanac >> Lojza >> jsem pro,napadámně např. podobná registrace jako je na aukru což by mnělo výhodu v bazaru kde by byla možnost se bránit podvodům. Jinak já osobně mám kartu vyplněnou pravdivě a aktualizuji.

jurasoft - Profil | Čt 11.2.2010 13:10:05

sadraj >> jen jsi mě doplnil..díky...nemusí to docvalknou po našich příspěvcích tydýtům co se bojí tady přiznat i svoje pohlaví..stačí když se rozsvítí majitelům mrk sro.

sadraj - Profil | Čt 11.2.2010 12:59:54

jurasoft >> Jirka Šachl >> zdar a čim si myslíš že jsem se živil celejch 30 roku ve státní správe práve databázema a osobníma udajema a ještě dalšíma daleko choulostivejšíma údajema proto jsoutakovýhle síte uplně oddělaný od internetu . Spousta lidí nechápe tu provázanost nmezi IP adresou , poštovní adresou telefonníém seznamen SRESem Obchodním rejstříkem . serverem LIDE cz serverem o třídách a polužácich pevnou telefonní linkou , členstvím v ruznejch organizacích od pouličního spolku důchodců přes politicky organizace a další včetně novin a podobne , jhnehledě na záíkon o komunikacích kde se všechno co kdo řekne jak do pevnýho tak do mobilního telefonu , tak i po netu a to jakkoli a kamkoli ukládá povinně ze zákona 2 roky nejmín , pouliční kamery kamery v netru na nádražích ..l lokalizace přes mobilní sitě apodobne , Jen kilk lidí ví že se ukládají celý ta nejmn dva roky veškerý pohyby mobilů po bnkách po celám svetě a veškerá komunikace na netu jde přesvelkýho bratra kde na to je vyxšlenejech nejíň 2-3000 spacialistu na 3 smenách a obrovitej suerppočítač kterej celou tu komunikaci vyhodnocuje jak si se zminoval . To si nikdo neuvedomí . A to nemlivím o satelitech který dnesk už jsouschopný přečíst z displeje mobuilu co čteš nebo píšeš na ulici . Přes používání karet pri náíkupech v bankomatech , proboz aut a podobně.
Kdo komu dneska tzaručí že výrobci aut nabitejch elektronikou do nich už ve výrobě zámerně nedávají sledovací čipy aniž vby to kdokolikrome pásr specialistu veděl a když je potřeba tak se to jenom spustí ,. V ránmci bije proti terorismu si myslim že tomají v počitačovejch jedotkách všechny auta dražšách zbnaček a neví o tom ani výrobce aut ajen výreobci jednotek a možná ani ti ne jen výrobce čipu do tech jednotek . Lidi jsou posledlí paranoiou přitopm stačí se dostat kamkli do pošty a táhnout si databazi adres na každý poště manjí pro svuj okrek v PC jmena osob a v e kterých bytech v terým donme byslí a zo naky ví málokno.
Zkrátka všichni nekde neustále necháváme svoje jak fyzický tka elektronický otsky . v bance při ždosti o pujčku v merttru při nákupech kuponu . smlouvy o mobilech s providery , smlouvy v pojištovnách na všemožnejch úřadech na duchododvým uřade na finančním , třeba i při vadavání prukazky do knihovny no na co si vzpomenete , nakuopy dražších veníc na účtenkách je adresa a vetsinou i telefom . asmlouvy o lesingu na auta , pujčky od home kreditu , seznam platců vovinýho ručení , seznam koupenejch jednotek pro mýtné a dllsčší a dalsí informace , jen vedet kam sáhnout jak se k nim dostat ,, ko,mu zaplatiz a dky a dostene se kdo má zajem a prachy naprosto ke všem informacím jen je potom propojit dohromady je nekdy trochu příšek alůe i to pro IZT spacialistu není až tak velkej problem

grizzly72 - Profil | Čt 11.2.2010 12:49:49

Pvl >> zítra si taky přivstanu :-)

jurasoft - Profil | Čt 11.2.2010 12:49:39

nicméně za ty roky co jsem tady připomínám, že stejná otázka se tady řešila snad 5x...a otázka :
byl by li jsi placený (zisk) za to, že se reklamní proužek (baner) zobrazí na počítači (co reklama to jeden baner) hodnotou 0,0002 Kč (příklad) ..omezoval by jsi přístup anonymů, několika násobnou registraci, prudiče ? když po každém odeslání odpovědi se ti načítá stránka a zobrazují jiné banery nebo obmění stejný ?
odpovědět můžete buď ANO nebo NE

grizzly72 - Profil | Čt 11.2.2010 12:47:41

Kamy >> fotka ti to nezaručí koukni třeba na mě

Pvl - Profil | Čt 11.2.2010 12:47:19

grizzly72 >> Prdlajs, já to začal psát už v 7 ráno :o§) EDIT trochu déle 7,30 hod

Kamy - Profil | Čt 11.2.2010 12:44:44

Já jsem pro. Nemám co schovávat. Snad jen telefonní číslo. Jsou i jiné diskusní stránky kam vás bez podrobných údajů a fotky nepustí. Jen ta fotka a pravdivá adresa zaručí kvalitu debaty. Konec anonimním žvanilům a lidem co si urážením druhých leští své ego.

grizzly72 - Profil | Čt 11.2.2010 12:43:31

Pvl >> ani ne, jsou vidět léééta praxe a odříkání :-))

Pvl - Profil | Čt 11.2.2010 12:40:40

grizzly72 >> Se divíš ? :o§)))))))))))))

grizzly72 - Profil | Čt 11.2.2010 12:38:07

Pvl >> byl jsi rychlejší

grizzly72 - Profil | Čt 11.2.2010 12:37:38

jurasoft >> Jirka Šachl >> lidi se nebojí sem napsat svoje jméno, ale prostě nechtějí, protože když vystoupíš z anonymity, tak se ostatním blbě nadává - viz časté sprosté urážky od čerstvě zaregistrovaných

Pvl - Profil | Čt 11.2.2010 12:36:51

jurasoft >> Jirka Šachl >> Myslím si, že nevyplněná nebo záměrně špatně vyplněná karta -jsou otevřená zadní vrátka k tomu , abych mohl " beztrestně" někoho poslat do řiti a nevrátilo se mi to . To ostatní jsou jen kecy!

jurasoft - Profil | Čt 11.2.2010 12:29:26

sadraj >> Plnej a 100% souhlas...jako specilista IT přes bezpečnost po tomhle na mrku řvu už pár let. A pro rejpaly co se bojí nějakýho zásahu do soukromí..jakej zásah ? víte vy vůbec na kolika místech jen v čr máte uloženy svoje údaje a citlivá data o svý osobě..? a když už citlivá data ? jaká způsob zneužití je možný ? a kolik případů zneužití citlivých dat někdo zná ? a kdo z vás je registrovaný na aukro.cz na eBay ? tam nedáváte svoje údaje ? a na ebay a paypal propojení s vaší kreditkou ? nejhorší smrt je smrt z vyděšení...paranoja, že vás odposlouchávají když telefonujete mobilem vás nenapadá ? a víte že někde ve skotsku (tuším) je jedna veliká špionážní centrála cia přes mobilní komunikaci a internet pro celou evropu a kousek dál ? že všechno co sem napíšeme a co si zatelefonujete nebo pošlete sms tam projde filtrama jestli náhodou neplánujete 3 tí světovou ???? a vy se bajíte sem něco napsat..naivky obecný...

grizzly72 - Profil | Čt 11.2.2010 12:27:21

mimikry >> asi ta doba by mohla být delší, ale zase trochu pročistit by to možná chtělo

mimikry - Profil | Čt 11.2.2010 12:25:18

grizzly72 >> to by byla škoda mazat otázky.Stejně se pořád opakujou.Ve starých otázkách se dá najít i spousta ,,pokladů"

grizzly72 - Profil | Čt 11.2.2010 12:19:40

já bych spíše navrhoval, aby člověku který se půl roku nepřihlásil, byla registrace zrušena a stejně tak otázka , která se třeba rok neotevře ať se vymaže

sadraj - Profil | Čt 11.2.2010 12:13:50

KROPACEK >> ale hlavně by to nešlo ojebat a hklasit se anonymně musel bys dodat alespon pravdivýho meila . telefon ICQ a SKYPA a poštovní adresu
Protože bys nikdy nevěděl kudy tě admin při schvalování osloví a kam ti pošle počáteční heslo k registraci .
Takže by se dalo alespon vysledovat jestli je to pravdívé ten údaj nebo není a spoustu anonymních prudičů a rejpalů by to odradilo
Otázka další je, že by sis mohl zvolil jakou položku chceš na kartě zviditelnit a kterou nechat skrytou ale admin potazmo majitel webu by měl přístup ke všemu,

Jelikož majtel webu je odpovědněj ze zákona i když nepřímo za obsah webu a musí třeba soudu Finančnímu úřadu a podobně na vyžádání sdělit totožnost a IP osoby která něco spáchala a to povinně. (viz, pedofilie rasismus a podobně)

A jak to majitel udělá dneska, když má jen IP k dispozici a to může bejt třeba IP z kavárny a podobně? Jen kdyby se tu neco podobnýho díky pár anonymům semlelo a někomu to uniklo a nestačil to smazat a dostalo se to do sdělovacích prostředku to byl byl frkot.

Ale je to věcí vlastníka jak si to zařídí a jakou odpovědnost si na svoje záda naloží a i když sem napíše nejaký podmínky tka ho to stejně nezbavuje odpovednosti protože musí závadný obsah bud smazat a uložit do zalohy a měl by i upozornit na pácvhaná tr činnosti anebo podezření z ní organy činné v tr. řízení ostatně jako každý a neznalos zákona meomluví nikoho i o tom je demokracie kterí sice končí nekde za dveřma ale zákon je zákon , To že se na ně v naší modrý společnosti kašle už odshora to je věc jiná.
Jen vic a vic anonymů a nevyřešenejch připadu Tč. kvuli anonymite a laxnosti lidí . Prachu jako stát máme dost a když ne tka si vypujšime a budeme jako stále řešit veci který se nakonec stejně poroce nebo i víc odloži a spiysy budou mít desetitisíce strana páce policistu bude k ničemu . Podpoporujeme to vlastně sami svoji vrozenou lhavostí a vlastností se stále za někoho schovávat a skrývat svoji totožnost .Nejsme my nakonec celej národ spolčení STB a KGB kde jsou tajní všichni přede všema? Zamyslete se sami nad sebou . Niikno po Vás nechce rodný čísla a bankovní karty a účty a to co si myslite že se schová při registraci na MRKU je stejně jinejma cestama po net dohledatelný. Vždycky se nekde pod neco podepíšete pravdive , nekam pošlete žádost nekomu ejmail a všechno tomí IP adresu tak se to dá lehce dohledat. Proč skrývat totožnost právě na diskuzním serveru jako že by po váš šel terorista , ? Když bude chtít najde si vás jinak a ne diky nejakýmu MRKu.

Třeba jen při jakýmkoliv nákupu v E šopaech píšete ochotne adresy do bytu nebo do práce na dodání zboží čísla účtů . posilate potverzení o provedených platbách chodí vám emailem fakktury s číly účtu a to se nebojíte tam vyplnt o sobe temeř všechno a kolik z Vás si pořádne přečte odmínky kde je třeba možnost prodat údaje třetím stranám přimo zakotvená ,.ASsi málo kdo to vubec čte a potom se spousta z vás diví ,.. že vám chodi spamy od neznamých firem a podobně .Peníze dne vládnou svetu a když jako majitel ešopu si dam do smlouvy k registraci možost poskytnutí udaju o registraci 3 straně tak se pak jen divíte co se o vás kde kdo může dozvedet jen prostým vyhledávačem . Ty už dneska lezou do všeho možnýho a uchovávají i takové údaje že se vám o tom ani nezdá.

Venca888 - Profil | Čt 11.2.2010 11:58:28

já jsem registrovanej, ale stejně tu kartu nemám vyplněnou, protože mně tyhle serepetičky nebavěj... :-)

KROPACEK - Profil | Čt 11.2.2010 11:41:12

určitě by to šlo zařídit spůsobem jako je třeba plná aktyvace účtu na aukru. jenomže když vemu v úvahu kolik asi registrací na mrku je tak by to stálo fůru času a hlavně peněz.

Pvl - Profil | Čt 11.2.2010 11:09:14

Vidím , že je otázka pár let stará .:o§) Když budou kolonky řádně vyplněny, vymyšlenými údaji nikdo mi nedokáže jestli mám kartu vyplněnou správně nebo ne ! Nechal bych tomu volný průběh .. Jo a kartu mám vyplněnou pravdivě.

Kalužmistr - Profil | Čt 11.2.2010 11:01:00

Jsem pro jsou pravdivé. Nemám potřebu něco tajit.

vesmen - Profil | Čt 11.2.2010 10:57:38

jsem PRO jsou pravdivé,NEMÁM SE ZA CO STYDĚT,kdo chce být v anonimitě jeho problém-myslím si o tom své

Bosanac - Profil | Po 12.2.2007 0:33:02

XAXAP: Od tebe nic noveho . Kdy mne/nas prekvapis ? A zapomnel jsi na napomenuti pred zlutou kartou .

XAXAP - Profil | Po 12.2.2007 0:13:26

ne, jebat, zluta, druha zluta, cervena, do sprchy

Bachy - Profil | Ne 11.2.2007 22:57:11

Taky jsem pro aby měli přístup ke kartám jen registrovaní. Nemusí je číst každý kdo si otevře MRK. :o) Informace v mé kartě jsou pravdivé. :o)

Orion - Profil | Ne 11.2.2007 22:45:50

jsem pro,jsou pravdivé