Bivaky Carpsystem x Mivardi

Zdravím lovci, chci vás požádat o poskytnutí osobních zkušenosti s bivaky C.S. a jejich porovnání s Mivardi Executive a New dynasty.

Jedná se mi o tyto:
http://www.carpsystem.cz/carpsystem-bivak-ii-cs-8532
http://www.carpsystem.cz/carpsystem-biwi-shelter-ii-1729

P.S.:
O Shelteru II toho tu bylo napsáno hodně a proto mě spíše zajímá jen porovnání kvality materiálu s mivardi.
Bivak II měla být novinka na rok 2013.
Autor diskuse: Pasha - Profil , 18.9.2013 kaprařina - náčiní, doplňky

Z níže uvedených bivaků pro 1-2 osoby který byste zvolili?

A) Mivardi New Dynasty45%

B) Mivardi Executive5%

C) S.C. Shelter II30%

D) S.C. Bivak II3%

E) Starbaits Session 2 Man6%

F) JRC Contatct 2 Man10%

Od 18.9.2013 hlasovalo 128 čtenářů.

mmisa84 - Profil | So 17.6.2017 13:59:54

Máme New dynasty i CS a co se týče materiálu, tak Mivardy vede, ale ustály oba v celku silným větru a dešti.
Mivardy: Kvalitní silné zipy, materiál, zpracování velmi dobré. Vejdou se tři osoby + osobní tašky.
Podlážka silná, přichycuje se suchými zipy.

CS: Velmi dobrá povrchová úprava, silné zipy, ale Mivardy má lepší. Do CS se vejdou v pohodě dvě osoby + veškeré věci, jako velký bonus je, že CS má odjímatelný celé čelo. Podlážka kvalitní jako u Mivardy, uchycuje se oky pro kolíky.

klobas - Profil | Čt 5.6.2014 17:48:30

judas.d >> Hele to ti bohužel nepovím jak to s nákým zapomenutým revírem je protože jsem to za prvé jak říkáš ty nepsal já a za druhé jsem to ani nečetl, poslední dobou nemám čas a ani náladu nějaké články recenze a zprávy od vody číst :)

klobas - Profil | Čt 5.6.2014 17:47:07

-bedna- >> Tím levnější sem myslel že se prodávají i produkty na nižší úrovni a samozdřejmě za směšné peníze. Ale také jsou věci které mají využití i v kaprařině na jiné úrovni jakou například provozujeme myslím tím nás kapraře kteří se tomu věnujeme více než rádoby kapraři kteří mají 3děličky za litr a naviják za pětikylo a bohatě jim to vyhovuje.
Levnější věci ve stejné kvalitě ? Co například naviják co teď má Sonik nepřijde ti stejný jak od Mivardi ? A že je od Soniku o litr dražší ?
Bivak já sám osobně od značky Mivardi nevlastním, ale to proto že na rybách spávám v brolíčku a vyhovuje mi to sem skromnej tak se uskromním i s prostorem :))) Byl jsem ale asi 3krát na rybách s kolegou a spal jsem sním právě v bivaku dynasty a nenašel jsem jedinej problém.

-bedna- - Profil | Čt 5.6.2014 17:26:07

Martin M. >> Jak můžu být jejich antifanoušek,když na jejich stránkách hrdě prohlašují jak používám jejich výrobky?:-):-):-)
A ten článek tam je proto,aby bylo vidět,za co vše můžeš dostat ban u nich na stránkách, když se zeptám na banální otázku,která je jen prostě proti srsti někoho z Mivardi.
Myslím si,že ti co ten odkaz dostali,jsou přesvědčeni,že je trefný.Když se jim nechce odpovídat na dotazy u nich na stránkách,tak ať se nedivý,že ty otázky vyplavou jinde.
Jinak vidím,že telefonát proběhl.:-)
Hele chápu tě,že to nemáš lehký,ale posuzovat moje znalosti prostě nemůžeš.A vše co tu tvrdím,je na základě mých zkušeností a znalostí.Prokaž mě opak a nebo to maj u Mivardi prostě špatný.
A to reklamní ,,hrdinství,, začali u Mivardi,já v té diskuzi o jejich bivaku jasně napsal,že jej nemám a nikde jeho kvalitu ani nenapadal.
Až tady jsem napsal,že s tou kvalitou to nebude slavné když Mivardi stojí za to,aby poštvala armádu zaměstnanců a spolupracovníků a udělali pro firmu ten správný obraz.
Je zajímavé,že tam jsi to neviděl a tady to vidíš.Ale to bude možná spíš tím telefonem,že?:-):-)
Lidi se ptali na jejich stránkách,proč a jak,když jim udělují Bany je to jen jejich problém,odpovídat mohli tam.Nechtěli tak ať si nestěžují.Normálně jim do telefonu řekni,že sami diskuzi zrušili,tak ať si teď nestěžují,že lidi diskutují jinde.
A je strašně zajímavé,že píšeš reakci jen na mě,nejsem sám komu tady kvalita vadí,ale Mivardi vadím já,přesně proto co jsem psal.Mivardi se totiž bojí přirovnání a zkušeností někoho kdo může srovnávat.

Martin M. - Profil | Čt 5.6.2014 16:37:15

-bedna- >> ja bych te jen pozadal, az zase nekde uvidis, ze si nekdo nekde na MRKu prihriva polivcicku, abys stisknul tlacitko "nahlasit nevhodnou diskusi", nebo jeste lepe mi poslal SZ s informacemi, a ja tam nabehnu a zkontroluji, jestli to je pripustne nebo ne. Az pokud se ti muj zasah nebude libit, potom pis, jeslit jsme nezavisli. Stale plati, ze v diskusich je firmam a jejich lidem reklama zakazana. Neni v nasich silach ale kontrolovat veskere uzivatelske zapisy. Prestupky resime smazanim zapisu, zneviditelnenim diskuse, nebo i smazanim cele diskuse, pokud v tom jede i jeji zakladatel. U znacky Mivardi, s ohledem na jeji velikost, k tomu dochazi jeste velmi malo. Vetsinou to zkouseji zacinajici znacky, ale resili jsme tu i pripady, kdy jedna velka kaprarska znacka davala svym testerum do podminek, ze museji byt videt na MRKu. Zkouseli to i ruzne eshopy vymenou za slevu, ale nakonec to vzdy praskne a mame nastroje, jak se takovym vykukum branit. Jde jen o to, abysme se o tom dozvedeli. Takze prosim nejdrive nam dej sanci se to dozvedet, nez nas budes hodnotit.

Je treba ale videt i druhy pripad, ktery by mel beznemu uzivateli take vadit jako neobjektivni - a to kdyz ma znacka antifanouska, ktery vyuzije kazde prilezitosti, aby napsal negativni reference. Pokud si to takovy uzivatel vezme jako svuj zivotni cil, velmi tezko s nim dana znacka bojuje a bezny uzivatel lehce nabyde dojmu, ze tady bude ta pravda. Antifanousek je totiz videt a slyset vice nez mnohem vetsi pocet beznych spokojenych zakazniku - jeho expresivne podane nazory se zdaji byt verohodnejsi. Obzvlaste, pokud nejde jen o samotnou znacku, ale i o vztahy s lidmi kolem ni...

Doplneno - viz treba kritika clanku a zapomenuteho reviru, nez jsem dopsal tento zapis. Tam je pekne videt, ze nejde jen o kvalitu vyrobku / bivaku, ale budes kritizovat uz uplne cokoliv.

judas.d - Profil | Čt 5.6.2014 16:21:19

klobas >> i když si ten článek nepsal ty,tak bys nám mohl říct jak to je s tím zapomenutím revírem?:-)

karloson - Profil | Čt 5.6.2014 15:54:46

-bedna- - 5.6.2014 15:46:16 >> Já bych prosil taky jeden odkaz :-)

-bedna- - Profil | Čt 5.6.2014 15:46:16

Ondřej Macků-Maca >> Toto zkus napsat na jejich stránky.:-)
Už existuje skupina lidí,kteří si říkají BANeři.Tam se kritika nepřipouští.Můžeš jen chválit a nebo se ptát jak lovit na svazovce a odpoví ti člověk co svazovku viděl možná jen z auta.:-):-):-)
A poslední jejich článek je opradu chuťovka.Zapomenutý revír.
Co si tak pod tímto pojmem představíšř?Já nějaké zapomenuté mrtvé rameno nějaké řeky či lom nebo nějakou strouhu,ale schválně se zeptej na jejich stránkách co myslí u nich zapomenutým revírem.Už jen za toto dostaneš Ban.:-):-)
Já ti hodím odkaz do SZ na ten zapomenutý revír.:-):-)

judas.d - Profil | Čt 5.6.2014 15:41:18

Ondřej Macků-Maca >> no oni zastávají ortodoxní pusť a tam jaksi chyť nepatří:-)proto ty háčky byly speciálně vyvinuty pro tento účel lovu:-))))

Ondřej Macků-Maca - Profil | Čt 5.6.2014 15:32:29

judas.d >> Náhodou háčky mají peckový. Loni na výstavě jsem si sáček koupil, nevím co mě k tomu šílenýmu nápadu vedlo. Z 10ks mělo 6 háčků špičku úplně vyhlou a zbylý 4 jí sice měli v pohodě, ale byly tak tupý, že by ten kapr musel být sebevrah, aby si ho píchl. Toť navždy má jediná a poslední zkušenost s kvalitou Mivardi :-)

judas.d - Profil | Čt 5.6.2014 15:29:36

-bedna- >> a to si pamatuju jak Unca v článku pochvaloval,háčky které byly tupé i přes sáček:-))))

judas.d - Profil | Čt 5.6.2014 15:25:04

-bedna- >> no naštěstí že nevyrábějí kondomy,to by bylo reklamací a soudů:-))))

-bedna- - Profil | Čt 5.6.2014 11:23:38

klobas >> ? A Mivardi je levnější?
Já bych neřekl.
Jak výbavu tak bižuterii,mám od jiných a levnější.Zapomínáš na to,že já s lidma a jejich Mivardi výrobky jezdil a můžu srovnávat a to co moje levnější v 15lb vydrželo, oproti 20lb od Mivardi,hodně lidí nechápalo.
Jen tak pro zajímavost.Schválně se zeptej,kolik lidí tvoji spolupracovníci na Tovačově přesvědčilo k používání jakéhokoliv Mivardi výrobku a některých je to přeci domovská voda a tak kdyby byli pravdomluvní a zboží kvalitní,tak už dávno k používání výrobků Mivardi aspoň někoho přesvědčili ,ne?
Ono je něco jiného něco psát na papír a něco jiného,to dokázat u vody.Na každej výrobek co tam kdokoliv z vás vytáhl a začal se chlubit, jsem vždycky našel levnější a kvalitnější variantu.
Papír toho snese hodně.
A to je to, proč Mivardi tak strašně má kritika vadí,protože já můžu porovnávat a mám zkušenosti,ze kterých i oni těžili.A jakmile měli možnost okamžitě využili a lživě mě hned na svých stránkách spojovali s jejich výrobky,že?

klobas - Profil | St 4.6.2014 23:35:17

judas.d >> Záleží jak jakej výrobek a to platí u všech firem, každá firma má něco TOP a taky samozdřejmě horší věci které jsou levnější a dostupnější pro jinou sortu rybářů.

judas.d - Profil | St 4.6.2014 23:31:29

klobas >> co se týče podle ohlasu je lepší než mivardi, mivardi bude taky dobrá značka ale až tam přestanou montovat kurvítka:-))

klobas - Profil | St 4.6.2014 22:56:24

Martin... >> Podle tebe je značka TFG nebo NGT naka extra kvalita _? :D

koralovec1 - Profil | St 4.6.2014 14:28:32

Martin... >> mám radši menší je to pro mne utulnější a nepočítám že by jsme tam byli ve 2. Tak pro mne je to zbytečně velké .

Martin... - Profil | St 4.6.2014 14:04:01

koralovec1 >> to snad neznamená, že to pro jednoho není určené. Je jen o kousek širší, vlezou se tam dvě lehátka, ale když si to našponuješ, tak bude ještě vyšší a užší

koralovec1 - Profil | St 4.6.2014 13:59:04

Martin... >> to je ale už pro 2 že ?

Martin... - Profil | St 4.6.2014 13:57:57

koralovec1 >> za sebe bych šel spíš do toho Two man, je nepatrně širší, ale za to o 20cm vyšší

koralovec1 - Profil | St 4.6.2014 13:56:56

Martin... >> Tak myslíš že ten starbaits je trošku lepší i když je menší ?

Martin... - Profil | St 4.6.2014 13:41:36

koralovec1 >> měl jsem v rukou tu dvojku a vypadá hodně slušně. Za ty peníze dobrý. Carpsystem má kolega a zdá se mi materiál plus mínus stejný, ikdyž má menší sloupec

koralovec1 - Profil | St 4.6.2014 13:37:43

Jak vypadá ten starbaits session one man. Stojí skoro stejně jako shelter ale starbaits je menší . Který bivak je pro vás lepší ?

koralovec1 - Profil | St 4.6.2014 13:33:17

Bobertik >> Já ti věřím já mám toho sheltra 2 a také jsem zpokojený . A hlavně má to okna a tahle x2 myslím že nemá.

Martin... - Profil | St 4.6.2014 13:26:04

Bobertik >> pan Bobo0306 se sám pán Kočka, tedy majitel Ravenu v Brně :o)) Asik mu nefrčí tolik kšefty v Krpoli, tak se to snaží takhle dohnat

Bobertik - Profil | St 4.6.2014 13:23:30

Martin... >> no vidíš a v jiné diskusi lidi psali, že jejich bivaky, zvlášť tenhle nic nevydrží, matorš špatný a podobně, pak si vyber

Bobertik - Profil | St 4.6.2014 13:22:47

koralovec1 >> mám byvak od carpsystemu CS II a v pohodě.

koralovec1 - Profil | St 4.6.2014 13:18:28

Bobo0306 >> to už snad radši bivak shelter 2 od Carp System než tenhle

Martin... - Profil | St 4.6.2014 12:56:00

Bobo0306 >> aha, už chápu, proč tohle doporučuješ :o))

Martin... - Profil | St 4.6.2014 12:53:28

Bobo0306 >> myslím, že z Mivardi přejít k X2 do Ravenu je jako z bláta do louže. Raději za tu cenu Starbaits Session Two man

Martin... - Profil | St 4.6.2014 9:38:21

-bedna- >> máš pravdu, znám pár obchodů, kde je sice mají v nabídce, ale to jen kdyby náhodou se tady vyskytnul nějaký jejich velký obdivovatel a vynuceně to prostě chtěl, ale jinak spíš se snaží tohle rozmluvit a raději dát radu na jiné zboží, značku. Například TFG, Starbaits, NGT atd. Slyšel jsem přímo od jejich zákazníka, jak si objednal nabíječku na ovladač k lodičce a chtěl po nich manuál. Nabíječka došla za 600Kč (podotýkám, že obchodník mu to nechal za VOC) a manuál mu řekli, že ten dávají k lodičkám. Tudíž jej neposlali a já jej pak mu sháněl po všech možných čertech. Jen se bojím, až se mu něco stane s tou lodičkou, jak pochodí na reklamačce :o))

Tom.as2.0.0.0. - Profil | St 4.6.2014 7:54:28

Kdyz jim clovek na jejich stranky napise, ze je s jednou veci od nich spokojeny a x dalsich veci co vlastnil je ausus, tak mu prispevek radeji rychle smazou aby to nahodou nevideli ostatni lidi, co tam chodi, misto toho aby se nad sebou zamysleli a hledali chybu u sebe a co a jak zlepsit a s tim mimochodem souvisi i pristup k reklamacim. To co rika bedna, je naprosta pravda a mluvi z vlastni zkusenosti.

Bobertik - Profil | St 4.6.2014 6:55:34

-bedna- >> Jak říkám nejsem jejich Fanda, ale takhle někoho odsuzovat a kritizovat jsem už tady dlouho nezažil. To že některé věci jsou podle mě a myslím si, že nejenom podle mě celkem slušné je můj názor, stejně jako tvůj, že i ta poslední věc od nich je na nic.

-bedna- - Profil | Út 3.6.2014 21:53:46

Cappyk >>Vždyť to samý platí i obráceně o tobě.Chceš se nechat obelhávat prosím,já píšu své zkušenosti a postřehy.Nelíbí se mi to a tak o tom píši.
Podívej se na stránky Mivardi do článků na Tovačovská trápení 1 a 2 uvidíš,že s firmou mám zkušenosti.
A kdyby ve firmě měli pocit,že si nějak vymýšlím či lžu,jistě by si mě na svých stránkách nenechávali
Mají mě tam jistě rádi a proto si mě tam hýčkaj.I mě na svých stránkách gratulují,když něco chytnu,sice mě tam lživě pak spojují s jejich výrobky a tím,že jsem lovil na jejich krmení,ale přece jsou Mivardi oni se nikoho ptát nemusí.:-)A je toho daleko víc,dokonce už i mé náměty a myšlenky začali jejich spolupracovníci přebírat a vydávat je za své,ale mě to nevadí,když klukům dochází nápady,zkontrolují na Mrku co jsem zas kde napsal a použijí to.Mi máme takovou družbu víš?:-):-)
Vždycky se najde nějaký Cappyk,co jim jejich tvrzení uvěří.Kdo nechce neuvěří a kdo nechce vidět ,neuvidí.