Dextrin bramborový - arabská guma

Chtěl bych se zeptat, jestli někdo používá v rybařině tuto látku. Mělo by se jednat o podobný výrobek jako je Arabská guma. Ale mnohem levnější.

http://www.pyrotechnika-online.cz/149,dextrin-bramborovy-500g.htmlAutor diskuse: mannice - Profil , 10.2.2013 všeobecné - nástrahy, návnady

6x v oblíbených a 3x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

NCamel - Profil | Út 26.2.2013 14:22:11

Cloud >> Mohl bys sem, prosím Tě, vložit nějaký recept? Děkuji

NCloud - Profil | St 20.2.2013 16:37:30

Camel >> Tam se toho dá dát daleko více! Sám aplikuji už nějaký ten Pátek
:-)))

NCamel - Profil | St 20.2.2013 14:01:00

Zdravím, řekl bych, že něco podobného jako guar guma (+ posilovač) bude i v nástraze "Revoluce na háček"?!

NPYTLAKS - Profil | Ne 10.2.2013 22:18:13

bremic >> já to taky sežeru,ikdyž sladké nemusím,nebo můžeš udělat bejlís

NVemínko - Profil | Ne 10.2.2013 22:11:33

bremic >> Ok, musíme si pomáhat....)

Nbremic - Profil | Ne 10.2.2013 22:09:58

Vemínko >> Supr díky!

NVemínko - Profil | Ne 10.2.2013 22:08:16

Nmannice - Profil | Ne 10.2.2013 22:06:42

Vemínko >> Se nezlob, já myslel že si to přehlédnul :)

Nbremic - Profil | Ne 10.2.2013 21:50:15

PYTLAKS >> já se s tím budu hodiny vařit a pak to dám rybám? Kdepak taková dobrota se nedává z ruky:)

NVemínko - Profil | Ne 10.2.2013 21:20:37

bremic >> Manželka peče závodně!! Marcipán dělá orig domádo a třeba dnes to má tak do jedné do noci. Používá to už přes rok a řekla mi to až dnes. Má mínus!!

NVemínko - Profil | Ne 10.2.2013 21:18:36

samotář >> Ok vím že to mají ale pokud nejsi cukrárna nebo obchod tak se jim moc nechce prodávat v malém.

NPYTLAKS - Profil | Ne 10.2.2013 20:49:51

bremic >> co nepoužiješ na ryby,tak sežereš,hodíš to akorát do hrnca s vodou a nic víc

Nbremic - Profil | Ne 10.2.2013 20:40:15

Vemínko >> Tohleto mě zajímá...normálka totiž peču i dorty a tohle vůůůůbec neznám..SUPER!!!

Nbremic - Profil | Ne 10.2.2013 20:37:30

PYTLAKS >> kdo by se s tím vařil...dyť jsem říkal že jsem línej :))

NPYTLAKS - Profil | Ne 10.2.2013 20:36:12

bremic >> výjde to levněji jak kondenzované mléko,ale příště z něho udělej karamel a teprve uvidíš fičák:-)))

Nsamotář - Profil | Ne 10.2.2013 20:25:24

Vemínko >> http://www.cokolady.cz/www/cz/pripravky-na-zakladni​-kremy.phtml?tid=1 ouplně dole snád by se s nima dalo dohodnout

NVemínko - Profil | Ne 10.2.2013 20:06:04

mannice >> Já umím číst. Nemají eshop a proto to bylo přes další osobu. Funguje to stejně jako práškový dip. Stačí smíchat se suchou esencí....

Nbremic - Profil | Ne 10.2.2013 19:42:32

PYTLAKS >> Já jsem lenoch líná...do studené vody používám jako dip kondenzovaný mlíko...v proudné vodě je to pochopitelně masakr :)

Nmannice - Profil | Ne 10.2.2013 19:36:37

Vemínko >> Nahoře máš název firmy. Ale to nebude asi uplně ono. :)

NVemínko - Profil | Ne 10.2.2013 18:32:28

Zdravím pánové. Při čtení této diskuze jsem zjistil, že doma něco podobného používá manželka. Když dělá ovocný dort tak zmrzlé ovoce obalí v tomto prášku a potom dá na dort a zalije želatinou. Tento prášek pohltí vlhkost z tajícího ovoce a utvoří na povrchu gelovou vrstvu. Neví kolik to stálo a objednala to přes známou někde z východních Čech.

NCloud - Profil | Ne 10.2.2013 17:57:47

mannice - >> At v koulích 30mm,nebo živočišných peletách jsem měl pojivo Guar,a následně obalované suchou směsí z dalších věcí,a na noc se svítícím účinkem.Zdali to všechno pomohlo byť jsen jednomu záběu,tak jsem a budu rád:-))

Nmannice - Profil | Ne 10.2.2013 17:57:25

Cloud >> Jasný určitě, klidně to sem dej i sem jestli to neni tajný :-)

NPYTLAKS - Profil | Ne 10.2.2013 17:49:16

Cloud >> fantazii se meze nekladou,skořice s hřebíčkem je moje top do studené vody

NCloud - Profil | Ne 10.2.2013 17:46:03

PYTLAKS >> moje řeč! Dávám sušený plankton,plže,zasmrádlé žížalky,různé živočišné moučky+to co dá kuchyně+i něco například pro fitnes.:-)

Nloveckaprů - Profil | Ne 10.2.2013 17:43:26

Cloud >> vyzkoušel bych to smíchat s masokostní moučkou a sušenou játrou. Mohla by z toho být fajn obalovačka, díky za tip :)

NPYTLAKS - Profil | Ne 10.2.2013 17:40:18

mannice - >> guar gumy si delám suché obalovací dipy,práškové aroma smíchám s gumou a je to,stojí to pár kaček,nebo játrový prášek,extrakt,cokoliv tě napadne

NCloud - Profil | Ne 10.2.2013 17:34:40

mannice >> Loni jsem testoval obalovačky na jednom soukromáku,a velice úspěšně fungovali oproti kolegovi který si je pak bral odemě.Byť měl koule menší,než já,(dával jsem cca průmr pelet a boilí 30mm,ale chodily pěkný zvířátka!
Hodím ti sem když budeš chtít sestřich fotek! Především živočišné přísady.

Nmannice - Profil | Ne 10.2.2013 17:24:58

loveckaprů >> Máš pravdu :)

NCloud - Profil | Ne 10.2.2013 16:49:42

loveckaprů >> Převážně se snažím dělat suché dipy,pokud to suroviny dovolí,a ty najdu,udělám,nebo koupím.
Pak mám pár tekutých dipů,kde složky v nich obsažené nelze sehnat v suchém stavu.
Vždy stejně používám metodu pozvolného přisypávání ,přilejvání složek!!!!
Pokaždé je to jinak,ale stojí to za to to zkusit!! :-)

Nloveckaprů - Profil | Ne 10.2.2013 16:42:03

Cloud >> ideálně poměry surovin a co přidat do této hmoty aby vznikl např použitelný dip..

NCloud - Profil | Ne 10.2.2013 16:36:26

loveckaprů >> recepty si nepíši,zkouším!Co by tě zajímalo?

Nloveckaprů - Profil | Ne 10.2.2013 16:29:48

mannice >> je to cca. 40kč na půl kila... ;)

NCloud - Profil | Ne 10.2.2013 16:26:17

mannice >> tohle neřeším,nevím do čeho to chceš,ale i tak ,maximálně toho dýávám do těsta na pelety,a je to řádově v pár lžičkách na kilo!Záleží jakou chci dobu rozpadu!
PS:lepí to hodně moc! :-)))