Václavík sardinkové boilies... ?

máte někdo zkušenosti s těmito boilies od Václavíka ? popřípadě dipujete je ?... můžete posílat fotky ;)Autor diskuse: Sochy - Profil , 6.4.2012 kaprařina - nástrahy, návnady

2x v oblíbených a 4x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

Nuklife - Profil | Ne 8.4.2012 16:00:34

viceroy >> už jsem čichal ke spoustě napodobenin scopexu,ale perník jsem v tom nikdy necítil. Original je jen jeden a tak jsem psal....mix jahoda/smetana + menší podíl aroma ovoce

Nviceroy - Profil | Ne 8.4.2012 12:36:07

Libor 1 >> mel by to byt jako pernik ale jestli to je ???? nejsem chemik ?:-)

NLibor 1 - Profil | Ne 8.4.2012 12:33:51

viceroy >> mě to voní po perníku

NTavris29 - Profil | Ne 8.4.2012 12:28:31

viceroy >> U nás se říká,že je to přezrálé ovoce :o)

Nviceroy - Profil | Ne 8.4.2012 12:20:42

Tavris29 >> tak ted nevim uz ani ja , HUTCHINNSON to nazval jako pernik a u NIKLA je to podano takto ,, sladko kremova vune s podtonem kvaseneho ovoce ,, tak ted si vyber

NTavris29 - Profil | Ne 8.4.2012 12:07:53

uklife >> Tak to tedy neni ani perník?:o)

Nviceroy - Profil | Ne 8.4.2012 12:07:18

uklife >> ja nenapsal vaclavik ale ROOD H , mas to napsane nize

Nuklife - Profil | Ne 8.4.2012 12:02:38

original scopex je uměle vytvořené aroma, které vzniklo kombinací aromat jahoda + smetana + dalších aromat v menším poměru.Všechno ostatní už jsou jen ubohé napodobeniny.Scopex rozhodně nevytvořil žádný Václavík

Nuklife - Profil | Ne 8.4.2012 11:55:31

co se tady o tom scopexu člověk všechno nedozví :-))))))))

Nviceroy - Profil | Ne 8.4.2012 11:52:36

Tavris29 >> v poho :-)

NTavris29 - Profil | Ne 8.4.2012 11:50:25

viceroy >> Clarence: Tak doted jsem žil v tom,že je to přezrálé ovoce:o) Tímto se tedy omlouvám.o)

Nviceroy - Profil | Ne 8.4.2012 11:48:40

Tavris29 >> scopex je pernik , origo Rood H , ostatni uz jen kopie

Nclarence - Profil | Ne 8.4.2012 11:46:53

Tavris29 >> Scopex je přezrálej perník.J

NTavris29 - Profil | Ne 8.4.2012 11:39:37

Brtek >> skopex je přezrálé ovoce....

NSochy - Profil | Ne 8.4.2012 10:44:17

Čau, už je mám doma a dneska na ně něco zkusím - dík za rady a za tipy .. ;) snad něco přijde .. :)

Nviceroy - Profil | Ne 8.4.2012 10:01:05

Machino >> jo to muzes :-)))

NMachino - Profil | Ne 8.4.2012 9:33:16

viceroy >> to když kapr chce žrát tak žere..ale druhem koulí je můžeš selektovat vid... jinak souhlas

Nviceroy - Profil | Ne 8.4.2012 9:28:28

tak loni na rybacku kolega dovezl CITRON SARDINKA a muzu rict ze jsem si delal fakt prdel co firmy uz nevymysli , vonelo to zajimave a ja si delal prdel ze budu chytat na KOBLIHU BUCEK ale ten citron neco nachytal sice kapry kolem 60 cm a dolu ale myslim ze je to o prijimani potravy u kapra , pokud zere vezme nebo zkusi vse , a hlavne o vyberu mista ne az tak o koulich

NBrtek - Profil | So 7.4.2012 22:40:08

Blumik >> Od Václavíka používám ještě oliheň a skopex jedinečná záležitost na Labe!! S ovocnými příchutěmi nemám zkušenost žádnou,, jinak jsem příznivcem více záběrů klidně od menších ryb praktikuju to podobně jako ty!!

Nmirek carp - Profil | So 7.4.2012 20:48:22

Určitě s boiliem Losos/sardinka chybu neuděláš,funguje celoročně,ale zkus dipovat v některé tekuté potravě,je lepší než dip a zalévám boilie i pelety a šlape parádně viz foto ale můžu Ti doporučit boilie z vyšší řady Nutrix- Gangster,Murena nebo Casia/javor.Podívej se na stránky.

NBlumik - Profil | So 7.4.2012 11:27:25

Brtek >> Tak ,tak naprosta pravda i s tim rozpouštěnim.Jak jsem psal niže ,chodim cely tyden ,ale jsem u vody 7 hodin a jedu domu a pak jedu někdy ještě večer ,prostě jak mi to vychazi a jak mam zrovna čas,mě to vyhovuje ,že se to rychleji rozpoušti,dřiv to přilaka rybu a když nemam za 4 hodiny drb, tak to stejně přehazuji,nevydržim to tam nechat dele,nebo něco měnim -sestaveni koncove montaže,atd.

NBlumik - Profil | So 7.4.2012 11:17:53

Tavris29 >> Jo vidiš -na rybu jsem taky chytal a to uplně poprve a jedině na to byly zaběry,ostatni sladke a ovocne mi nešly.Ještě jsem je dipoval v good fish od top secret a bomba.Sice hodně kapru,jak piše Brtek do 60cm,ale mě jde o to zachytat si,možna se někdy splete i větši.Jednou se mi podařilo za 7 hodin vytahnou 18 kapru a to na dvě 16 a nebo jedna 20 a k tomu 16,když jsem dal dvě 20 ,tak jsem už seděl hodně dlouho, než to nějakej do sebe nasoukal a to neni pro mě,takže raději menši a vic si zachytat.

NBrtek - Profil | Pá 6.4.2012 23:21:35

Je to kvalitní boilies ,pěkně to smrdí samo o sobě dipovat není potřeba ale někdo se bez toho neobejde,průměr 16 se docela rychle rozpouští řekl bych tak 6 hodin dvacítky jsou v pohodě!! Není nijak zvláště selektivní ale dají se na něj chytat i velké ryby!!

NTavris29 - Profil | Pá 6.4.2012 21:08:13

Kolega se kterým občas chytám nedá dopustit na prichuť ryba,od Václavíka

NMa_verick - Profil | Pá 6.4.2012 21:06:52

Ještě jsem zapomněl hodně fungovalo dvě 16mm koule a kolikrát jsem pod ně ještě dával půlku plovky.

NMa_verick - Profil | Pá 6.4.2012 21:03:54

Já osobně jsem byl s OLIHEŇ-SARDINKA maximálně spokojenej, nechal jsem je pěkně naložený v dipu a ještě dával obalovačku a fakt super.Testři od pana Václavíka mě ještě poradili naložit do takutého dipu a potom do práškového a u vody tuto metodu zopakovat ještě jednou před náhozem nebo zavezením.

NBlumik - Profil | Pá 6.4.2012 20:43:08

Sochy - >> Tady je o tom napsano už dost ,tak si to projeď, http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=629155&kw=Boilie vaclavik

NBlumik - Profil | Pá 6.4.2012 20:37:27

Sochy - >> Ahoj-ja jsem chytal na Vaclavika na profesional sardinku a oliheň.Na obě jsem si paradně zachytal .Boilie jsem kupoval ve 3kg sačcich a k tomu jsem použival i oba dipy od Vaclavika,mužu řict za sebe ,že jsem byl spokojeny i co se tyče jeho tvrdosti a šel dobře napichovat boilie jehlou.Když nefungoval zrovna ze dna,stačilo přidat plovku na panaka a zaběry přišli z nova.Tento rok, jdu do toho zase a zkusim i něco jineho..Měl jsem i quatro sardinka-citron ,ale na to jsem nechyt nic a brusinku ,na ni par zaběru,taky nic moc,pro mě.Jinač jsem Ti chtěl ještě napsat ,že jsem s tim krmil 2 dny před chytanim a to i kuku a řepkou,pak se to rozjelo a zaběry jsem měl cely tyden.Takto jsem chytal a krmil 3krat v roce,vždy tyden a pokažde mi fungoval-jinač pak se věnuji feedru a plavane.Zdar.

Ndukin - Profil | Pá 6.4.2012 19:45:06

Zdar, byl to můj první bojlis na který jsem začínal a spokojenost tehdy byla veliká, fungoval mi všude i u nás na Odře.. nej kapr z Odry 74 cm..kupoval jsem ho v setu který jsem si pak vařil sám a za ty dva roky chytání jen na toto bojlis mi připadalo vždycky stejně dobré.. nejraději jsem měl právě losos-sardinka. Oliheň mi smrděla tak nějak chemicky a mrtvola to je tedá zápach :o) když to visí na stromě v saku žádná moucha se neubrání pokušení :o)
Ale nejvíce mi prostě voněla sardinka.. taky jsem si koupil i dip k tomu vždycky. Dneska už na něj nechytám, je mi líno vařit a taky jsem na některé diskuzi četl že už uvařené od Václavíka se někomu občas rozpadalo, občas ne... těžko říct. Zkus a uvidíš, já byl spokojen.