Eshop/ kamenný obchod na živo?

Ahoj, chtěl bych se Vás všech zeptat jaké máte zkušenosti? Přijeli jste do kamenného obchodu kde na eshopu prezentují, že mají vše na krámě a na místě to vypadalo jako, že skončili?
Autor diskuse: Bzukcuk - Profil , 31.3.2012 všeobecné - ostatní

carp96 - Profil | Čt 5.4.2012 14:53:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Souhlasím s tím, že mnoho eshopů nabízí neuvěřitelnou nabídku zboží skladem a realita na jejich prodejně (pokud ji vůbec mají), je zarážející. Sám mohu potvrdit zkušenost Bzukcuka s prodejnou Tropic Liberec. Na eshopu plno zboží a prodejna??? To je opravdu bída. A já nechodím do prodejny objednávat na eshopu,ale chci si vybrat, prohlédnout a koupit. A to u této firmy moc nejde. To je moje zkušenost z výletu do Liberce s porovnáním eshop - prodejna.

roxtidy - Profil | Út 3.4.2012 8:21:34

arnošt >> souhlas s tim, ze Sportcarp je nabitej zbozim, ale oproti jejich eshopu, kde maji velmi siroky sortiment, mi prijde, ze tam tohoho je polovina. ale lze doobjednat, o tom zadna. Jako jedine negativum tohoto obchodu stale vidim obsluhu,ktera postrada takoveho toho prodejniho ducha - prijdou mi spis jak podavaci nez jako prodavaci, coz je skoda.

Bzukcuk - Profil | Út 3.4.2012 8:07:44

Sven >>
No jen pro upresneni. Nejde mi jen o Tropic Liberec. Bohuzel me, ale tento obchod dovedl k zalozeni tohoto clanku. Urcite nejsou jediny obchod, ktery takto funguje. Bohuzel po kliknuti na tvuj odkaz a precteni s tim nechteji asi nic udelat.

retrívr - Profil | Út 3.4.2012 6:52:11

Bzukcuk >> Mám stejnou zkušenost.

Sven - Profil | Po 2.4.2012 22:57:59 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bzukcuk - >>Nejsi sám, kdo má s Tropic Liberec stejně neblahé zkušenosti.
Už jsem to tu psal několikrát, naposledy např. tady:
http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=646979&idzapisu=61​66023&kw=tropic|sven
Situace je tam stále stejná už pěkných pár let.....

Bzukcuk - Profil | Po 2.4.2012 22:39:21

retrívr >>
Jo Parys je v pohodě. Taky jezdim když jedu okolo a vždy udělají dobrou cenu :-)

retrívr - Profil | Po 2.4.2012 20:19:41

V Parysu nemám žádný problém.Vše je v prodejně.

Butchi - Profil | Ne 1.4.2012 13:30:50

Přemas >> CarpHouser - 1.4.2012 8:07:54 >>
Tohles moc dobře napsal.

"92% rybářů potřebuje prut za 300,-, ten mají všude."

doliz - Profil | Ne 1.4.2012 13:19:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

PYTLAKS >> V ryby rybky rybičky jsem si kupoval vláčák. V prodejně ho neměli (měli všechny jiný, jen ten co jsem chtěl já ne), ale objednali mi ho. Během několika dnů jsem pro něj šel do prodejny. Neměl jsem žádný problém, mohu jen doporučit.

Bzukcuk - Profil | Ne 1.4.2012 12:59:04

K zalozeni tohoto tematu me vedla zkusenost s Tropic Liberec. Potreboval jsem neco k vyrobe kouli a tak jsem se tam vypravil. Podle netu na ktery jsem koukal nebyl nic problem. Dorazil jsem do Liberce, protoze jsem nemel adresu zavolal jsem do kramu. Po 4 min. hovoru kdy jsem se od prodavacek dozvedel, ze sidli v Liberci ( to jsem samozdrejme jiz vedel) jsem se nic dalsiho nedovedel. Nastesti kamarad na telefonu poradil. Kdyz jsem dorazil a stal pred prodejnou, tak jsem neveril, ze je to ono. Kdyz jsem vstoupil musel jsem 3krat pozdravit nez mi odpovedela jedna ze 3 prodavacek. kram byl jak po neskutecnem vyprodeji. Samozdrejme, ze ani jednu vec co jsem potreboval nemeli. Bylo mi zdeleno, ze to bude mozna na eshopu (slecny na krame bohuzel nemaji moznost se kouknout, nebo aspon nemeli snahu) Nakonec jsem si koupil k odzkouseni vystrelovaci krmitko na feeder a 1 smes.
Celkove myslim, ze muze byt eshop dobry ( ja osobne nenakupoval), ale ochota slecen a vybava veci na kramu ve me nechala myslenku " uz sem nikdy nejezdi"

PYTLAKS - Profil | Ne 1.4.2012 8:42:25

tak já vše nakupuju v eshopu u vápeníka,sice má vše dražší než všude jinde,ale vždy ti tam přihodí nějaký dárek,jde většinou o nějakou drobnost nebo jejich dvd,taky tam mají bonus program,tak se ta cena trošičku kompenzuje,třeba na poštovném,tam kupuju háčky,silony,šňůrky atd.pokud něco nemají,tak volají jestli chci počkat nebo mi za to nabídnou něco podobného,tak doručení je rychlé,esence a nějaké komponenty na výrobu bojlí kupuju zase u j.t. a tam taky spokojenost,v prodejnách nakupuju jen to nejnutnější,když zrovna něco pochybí a červy,teď vyzkouším eshop ryby rybky rybičky,mají tam na něco dost dobré ceny,nemáte s něma někdo zkušenost?

Pallermo - Profil | Ne 1.4.2012 8:31:21

ja vetsinou nakupuju prs eshop a pak si to osobne necham vyzvednout :D nejlepsi varianta kdyz jde o pruty ozkousim je nekde a zas objednam a vyzvednu sam

CarpHouser - Profil | Ne 1.4.2012 8:07:54

mipa >> 92% rybářů potřebuje prut za 300,-, ten mají všude. Ta hrstka odhodlaných nakupovat na eshopech si rychle zjistí, kde je to dobrý a kde špatný. I když taky se mi stalo, že jsem na Rybareni.cz čekal půl roku na zboží, nakonec jsme všichni zjistili, že majitel onemocněl, takže shop jel a nikdo je nespravoval. No a pak rybářská pohotovost, kde jsem čekal na navijáky přes měsíc, pak jsem objednávku zrušil. Jinak mám s eshopy jen spokojenost. Snad jen dodávka je někdy druhý den a někdy za týden, ale týden se dá vydržet. Jinak jsem díky eshopům ušetřil hodně peněz.

mipa - Profil | Ne 1.4.2012 7:17:09

Přemas >> CarpHouser - 1.4.2012 7:03:36 >> Máš pravdu, to ano .... přesto, když lidé slyší, že tento e-shop je "podvodný" a za čas uslyší, že i tento je se službama na "štíru", tak se jim do podvědomí uloží, že v e-shopech kupovat nebudou, proto že je to banda podvodníků a nebudou je přeci podporovat .... a ve výsledku půjdou a nakoupí opět v tom svém obchůdku nekde v jejich městečku, kde mají jen omezený sortiment bez "novinek", ale osahají si to a hned odnesou ... a to jim stačí - mají přeci jistotu ! ... :-))))))

CarpHouser - Profil | Ne 1.4.2012 7:03:36

mipa >> Ničí pověst pouze sami sobě.

mipa - Profil | Ne 1.4.2012 6:35:12

Bzukcuk - >> Tuněchody mám co by kamenem dohodil a tak si do SPORTCARPU k Vápeníkovi jezdím na běžný nákup během celého roku ... a kolikrát se mi stalo, že na krámě má zboží od vícero výrobců, než inzeruje na e-shopu. U Vápeníka je vše v naprostém pořádku, dvoupatrový obchod plný zboží k prasknutí, v několika variantách a s možností vyzkoušení .....
Podobné osobní zkušenosti jsem udělal ještě v dalších obchodech co provozují e-shopy, kde zboží na krámě minimálně odpovídá e-shopu a jsou tam ochotní, vstřícní prodavači a nákupy jsou bez problémů !!!! Týká se to e-shopů / kamenných obchodů ve Vysokém Mýtě ( ZIMA ), v Jičíně ( PARYS ) a nakonec i v Kolíně ( NIKL ) ...
Tak že vše je asi případ od případu a všude ve společnosti, v každém odvětví lidské činnosti jsou poctiví lidé ... a pak se najde hrstka co jim to ku*ví a ničí pověst ... s tím, bohu žel, nic neuděláme ! ... :-)))))

arnošt - Profil | So 31.3.2012 23:56:48

Bzukcuk - >> Ono to bude asi případ od případu,já osobně jsem byl třeba v Tuněchodech ve Sportcarpu a obchod mají luxusní přímo nabitej zbožím...

Bejmák - Profil | So 31.3.2012 23:34:30

Bzukcuk - >> ahoj tak zrovna tento tyden jsme zajely do dvou kamenych obchodu, e- shop jak krava a v obchode? bída samozrejmne ze ti zbozi objednaji ale osahat si to co nabizeji na shopu je problem od kazdeho prutu jeden a s jedou libraží.takze sklamaní.