Náhrada vajec v boilie

Všichni víme, že vejce plní hlavně úlohu pojidla. Čím se ale dá vejce nahradit? Jak vyrobit boilie, které ve vodě lépe pracuje? Existuje pojidlo, které se nemusí tepelně upravovat a je ve vodě rozpustné?Autor diskuse: peterson - Profil , 28.2.2012 kaprařina - nástrahy, návnady

26x v oblíbených a 11x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

NPetr12 - Profil | Ne 5.2.2017 20:02:07

tvistr >> jooojooo...

NPvl - Profil | Ne 5.2.2017 19:59:24

tvistr >> 19:18:54 Nemysli , pán je veselá kopa :o§))

Nchendler - Profil | Ne 5.2.2017 19:52:47

tvistr >> :):):):):)

Nmarmyš - Profil | Ne 5.2.2017 19:46:07

tomik1 >> Nebo hladkou mouku.

Ntvistr - Profil | Ne 5.2.2017 19:18:54

chendler >> když si děláš pr del ....tak to jo...

Nchendler - Profil | Ne 5.2.2017 19:07:31

Slavíček >> no jisteeee!!!

NSlavíček - Profil | Ne 5.2.2017 19:06:55

chendler >> Kdyz to lepi bude to lepit i těsto

Ntomik1 - Profil | Ne 5.2.2017 19:06:37

Vločky navlhčit vařící vodou promíchat nechat trochu schladnout a máš lepidlo na tapety

Nchendler - Profil | Ne 5.2.2017 19:06:31

tvistr >> vlocky,cele,do vody,do mikra a nechas to varit,rozblemca se to a vrazil jsem to do testa a pecka vlacny

Nchendler - Profil | Ne 5.2.2017 19:05:21

Slavíček >> na papir

Ntvistr - Profil | Ne 5.2.2017 19:05:04

chendler >> obávám se , že nerozumím přesně tvému zápisu ....

NSlavíček - Profil | Ne 5.2.2017 19:03:06

chendler >> Zkus je s míchat s vodou uvidíš jaky jsou vločky lepidlo

Nchendler - Profil | Ne 5.2.2017 18:59:48

tvistr >> ja jsem nekde vycetl,s tema vlockama... normalne cele vlocky do vody a do mikra s nima. Cele se to rozblemca a to je pojivo!!!!

Ntvistr - Profil | Ne 5.2.2017 16:25:18

Slavíček >> napiš co jsi měl na mysli ?? ovesné vločky ??upražený jsou také bomba.... umel blbý kroupy a máš lepidlo jak lusk.... je to vlastně ječmen bez slupky .))))

Ntvistr - Profil | Ne 5.2.2017 16:22:07

Slavíček >> jsou to normální klíčky a kupuju je přímo ve mlýně celý pytel patnáct kilo...

NSlavíček - Profil | Ne 5.2.2017 16:16:13

tvistr >> myslel jsem levnejsi nez klasicky klicky to kupujes krmny primo ve mlyne za tuhle cenu

Ntvistr - Profil | Ne 5.2.2017 16:13:59

cechura09 >> ty lepí také , ale jsou za jiný peníze...))))

Ncechura09 - Profil | Ne 5.2.2017 16:12:57

tvistr >> Já tipuji ovesný vločky...........??

Ntvistr - Profil | Ne 5.2.2017 16:12:20

Petr12 >> proč bohužel ???? .)))) je to jejich vizitka ...

Ntvistr - Profil | Ne 5.2.2017 16:10:10

Slavíček >> já kupuji klíčky za 6Kč/kg...... takže lepší pojivo za lepší peníze ??? Ono záleží kolik je dávkování a kolik to kilo stojí ...)))) myslíš jemně mletý ječný šrot ???

Nmarmyš - Profil | Ne 5.2.2017 12:30:00

Slavíček >> Správně, je potřeba zapojit mozkovnu.:-)

NSmrtak - Profil | Ne 5.2.2017 12:27:56

Slavíček >> Klasicky :))))

NSlavíček - Profil | Ne 5.2.2017 12:07:22

tvistr >>Je levnější pojivo a pojí líp než klíčky . Dávat to sem nebudu ať si lidi trošku lámou hlavu . Hulín už neberu mám od nich pouze játra zbytek beru jinde .

NPetr12 - Profil | Ne 5.2.2017 12:05:47

tvistr >>bohužel musím s tebou souhlasit

NPřemas - Profil | Ne 5.2.2017 10:49:01

Rockwell >> Bývají klasické a pak krmné, které jsou tepelně upravené a mají vyšší životnost. Jsou také jemnější, než klasika ...

NSlavíček - Profil | Ne 5.2.2017 9:14:52

Smrtak >> Ono kolikrát ty klíčky nic moc ani v krámě pro lidi . Ve mlýně koupíš buď kvalitní nebo krmný . Jak vypadají na fotce tak mají vypadat ale viděl jsem v racionálce co vypadali jako pšeničné otruby seschlé místo žlutých šedivý zkrátka nějaký ležák dobrý ne pro lidi ale zvířata .

Ntvistr - Profil | Ne 5.2.2017 9:09:57

Smrtak >> když si z vyHulína nepřitáhneš breberky , tak alespoň otruby což je kurevskej rozdíl ....a ta rybí moučka (samé kosti) je dobrá tak na hnojení pole ,,))))

NSmrtak - Profil | So 4.2.2017 22:16:07

Rockwell >> to nevadi, je to to iste. Len si to prezri, ja som raz kil klicky od hulinakov a boli to nejake otruby a v nich asi 5% klickov. Veselo pouzi tie pre zvierata

Ntvistr - Profil | So 4.2.2017 21:56:30

Rockwell >> vše je z jednoho mlýna .)) akorát v krámu s bio potravinami třikrát dražší....)))

NRockwell - Profil | So 4.2.2017 21:53:54

Smrtak >> A toto jsou klicky jako potravina pro lidi?? Ja si koupil na farme 5kg klicku, ale ty jsou pro zvirata

NSmrtak - Profil | So 4.2.2017 21:23:53

Rockwell >>

Ntvistr - Profil | So 4.2.2017 21:21:23

Rockwell >> ne, je to hotové k přímému použití ..))

NRockwell - Profil | So 4.2.2017 21:16:11

tvistr >> Ty klíčky se před použitím nějak upravují? Pražení, sušení?? Nebo jen tak do sypké směsi??

Ntvistr - Profil | So 4.2.2017 21:14:33

JSOB >> vejce nemusíš dávat vůbec a rozpad můžeš přesně řídit albuminem a délkou varu ...tak asi ve zkratce...)))

Ntvistr - Profil | So 4.2.2017 21:10:18

Rockwell >> nejlepší pojivo jsou pšeničný klíčky... )))))

NRockwell - Profil | So 4.2.2017 14:37:52

Smrtak >> JO...ale to teda nevadí ji do směsi používat...lepší než mouka ???

NSmrtak - Profil | So 4.2.2017 14:17:05

Rockwell >> Krupica sa po uvareni/napareni celkom nafukne, naboptbná - nevime ako ej to česky. PO vychladnutí sa to zas stiahne.

NRockwell - Profil | So 4.2.2017 13:11:48

cechura09 >> OK...takže krupice ta hrubší