Pochválte sa nielen štedrovečernou rybou.

Priložte svoju fotografiu, video aj s pripadnym receptom a radou.
prve video: http://www.youtube.com/watch?v=D9bL-KmN6WM
Autor diskuse: heler - Profil , 24.12.2011 všeobecné - ostatní

Mr.Mepps - Profil | Út 27.12.2011 21:28:41

heler - >> Radši hovězí kapr.

VYDROUŠ - Profil | Ne 25.12.2011 11:44:35

Tak také něco přidám co jsem vyrobil na dlouhé svátky:-)))

FILKO - Profil | Ne 25.12.2011 11:15:56

jelikos jsem rybar na prd, tak jsem nic nechytl a meli jsme filé :DDD

Rybatorstr - Profil | So 24.12.2011 18:51:23

Takový trošku jiný dortík, ale ňamka :-))

retrívr - Profil | So 24.12.2011 18:47:55 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

heler - >> Mimo obalované ryby, která musí u nás být jdu již delší čas do ryby po mlynářsku. Tedy v mouce. Jen tu mouku mám smíchanou s kořením. Předem rybu osolím a pak do mouky : bazalka,koriandr,mletý kmín,kurkuma, saturejka,tymián,, paprika, trochu suchý česnek. Když náhodou něco chybí nejde o život.No a trocgu zázvoru dává tečku.Je to na pohled složité, jenže já mám toto koření namíchané po celý rok.

heler - Profil | So 24.12.2011 10:27:48

ražniči z vykosteneho kapra
recept je jednoduchy: vykostime kapra a na spajglu postupne davame kapra, cibulu, rajciny, slaninka (moze byt anglicka alebo oravska), priloha opekane zemiaky a cesnakovy dresing