boiles jahoda-pernik

cau vsici chtel jsem se zeptat jaky mate nazor na tohle slozeni a prichut domaciho boiles jahoda-pernik, jsou v nem ingredience
300g pšeničné krupice
150g sojové moučky
100g kukuřičné mouky
7 syrových vajec
2x jahodovy pudink
mouckovy cukr 50g
psenice klicky 50g
gluten 50g
trochu mlika
cervene barvivo(dle uznani)
1 sacek pernikoveho koreni
dekuji za nazory
Autor diskuse: Dodo4 - Profil , 22.2.2011 kaprařina - nástrahy, návnady

SAHIB - Profil | St 21.12.2011 22:49:49

ono někdy míň je totiž líp jak co jinýho,a spíš trefíš ten správnej poměr,..jen si to pořádně zapiš,ať víš příště co a jak..
Já na začátku taky zkazil kolik směsí,těsta než sem si udělal tu svou,na kerou to mám perfekt odzkoušený a funguje dobře,švestka-pepř-))
a dal bych tam ještě trošku ptačího zobu - tak 75gr..

SAHIB - Profil | St 21.12.2011 22:40:37

Dodo4 - >>
joo.
eště bych tam šoupl trošku nějakýho olejíčku,aby to trošku taky bylo kluzký-))hi,aby to nebylo moc suchý,aby ti to dělalo troška fazonu...a nepraskalo..

SAHIB - Profil | St 21.12.2011 22:39:03

zdravím,
esli možu,já bych místo teho pudinga a moučk.cukru dal spíš trocha jahodové štavy-ode dna,sou tam i jadýrečka,je to také sladké a hnedka i trocha zabarví..ale cukr+ puding,tydle dvě bych dokopy nedal..
a eště jedna věc..
na to množství- sáček per.koření...moc,moc...stačí tak 1/3,a pak trošku eště možná přidat,ale celý ani náhodou,..protože až to bude v kupě,bude to přeražený aroma..
Zkus si tu kombinaci nejprve tak,že to co chceš udělt,si udělej tak na pár kuliček a pak na celou dávku,at to nevyhodíš..taky sem to tak ze začátku dělal,můj os,názor...

Zdendahat - Profil | St 21.12.2011 21:43:45

Já bych dal bacha na ten škrob v tom pudinku, páč jsem to taky zkoušel a oni my pak praskali při sešení. ale možná že to byla chyba jinde

mi-ku - Profil | Čt 24.2.2011 11:33:17

Dodo4 - >> pokud se s tím nechceš dělat, tak máš možnost si to koupit hotové...od mraženek po samtné aroma, dip či suchou směs...hledej název scoberry...)))

http://www.zbozi.cz/items/?r=hint&itemType=new&q=sc​oberry

Dave> - Profil | St 23.2.2011 20:12:01

tuzemak >>Mě jde hlavně o tu pistacii, ta je tam za 1500 a 1100.

tuzemak - Profil | St 23.2.2011 20:07:20

Dave≻ >> >Dave - 23.2.2011 20:01:55 >> nevypadá to drahý,je tam větčinou 3 až 5 kg surovin...

Dave> - Profil | St 23.2.2011 20:01:55

Dodo4 >> Tak to ja nevím, mám ji od kámoša co ma tatu v cukrarně.:-)))
Možná tohle, ale je to nějak drahé, to se mi nezdá.Navíc tam píší že je to pasta.

http://www.polmarkus.cz/eshop.asp?page=1&s=0&kat=11​5&trid=zbozi.nazev&vyrobce=&svar=

Jarda 2004 - Profil | St 23.2.2011 19:31:24

Dodo4 >> Tak ať se ti daří a natrhneš ploutve pořádnému pupíkovi.

Dodo4 - Profil | St 23.2.2011 19:29:42

Jarda 2004 >> diky urcite to ozkousim

Jarda 2004 - Profil | St 23.2.2011 19:25:23 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dodo4 - >> Jestli mohu radit tak bych ještě nadrtil perník (hodně na jemno) na strouhání který ma opravdu úžasné aroma a přidal malinko jahodové esence. Perník sám o sobě je super nástraha a v koulích to bude jistě také zajímavé. Hodně štěstí.

Dodo4 - Profil | St 23.2.2011 19:07:40

Dave≻ >> >Dave - 23.2.2011 16:38:09 >> hele a kde sezenu tu prisadu na vyrobu zmrzliny ?

Dave> - Profil | St 23.2.2011 16:38:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

100g – sojová mouka
100g – sojová odtučněná mouka
100g – přísada na výrobu zmrzliny(pistáciová)
100g – arašídové mouky
100g – sušeného mléka
100g – mletého krmení pro kanárky
200g – kukuřičné mouky
200g – krupice

8 - vajec
80ml - melasy
10ml - rostliného nebo olivového oleje
25g arašidového másla
pistáciová esence nebo aroma
(aroma musí být stálé při varu!)

Toto je můj recept na sladké boilie a 100% funguje.:-)))!!!Celoročně!!!


Rybatorstr - Profil | St 23.2.2011 16:27:00

yvana >> Jasně.

yvana - Profil | St 23.2.2011 16:26:24

Rybatorstr >> Jo myslím,že vím kde to mají,chystám se tam,ale pootřebuju od tebe jednu věc písnu ti to SZ.

Rybatorstr - Profil | St 23.2.2011 16:24:04

yvana >> Amury chytám také rád, pokud by sis udělala výlet do Strak dej vědět. Písnu ti kde to mají.

yvana - Profil | St 23.2.2011 16:22:21

Rybatorstr >> Tak za tu cenu bych ho brala,já spíš scháním něco jiného,jenom se k tomu dopátrat,ne že by to nebylo,ale zatím jsem nenašla slušnou cenu a hlavně poštovný,to mám na letošek jako překvapení pro amury:-)

Rybatorstr - Profil | St 23.2.2011 16:20:28

yvana >> Kuku nějakou mám, řepky by měl mít kámoš dost. Tohle mleté není, je v celku, ale to mi neva. Za tu cenu jsem ho u nás našel ve dvou obchodech s chovatelskými potřebami.

yvana - Profil | St 23.2.2011 16:18:02

Rybatorstr >> Ty jsi sehnal konopí za 31kč?Tak to jsi dobrej,já kupovala pytlík za 30kč,ale bylo to mleté konopí.Asi ho s tebou budu handlovat za řepku tý mám dost.Obilí šlo všechno hodně nahoru,to samé kukuřice.Když máš zdroj na kuku,řepku,obilí tak je to dobrý a to já mám:-)

Dodo4 - Profil | St 23.2.2011 16:16:25

yvana >> nechci se s tebou hadat ale kdyz koupis kilovku sojovy mouky a kukuricny mouky tak to stoji dohramady dejme tomu 80kc + psenicna krupice sezenes v kauflandu 16 kc + puding 3,50 kc kdyz koupis dva tak 7 kc+gluten 30 kc + pernikove koreni 10kc + vejce 25kc(celkem za vsech 7) no a je to 168kc a vsechno nevyplincas kdyz budes delat jen tento recept vyjde ti totak na 4kg , a a vetsinou se sojova a kukuricna mouka + psenicna krupice dava do hodsne zakladnich boilisovych smesi tak to muzes vyuzit i jinde podle mne se to vyplati :D

yvana - Profil | St 23.2.2011 16:15:31

killer1 >> feederforever - 23.2.2011 16:07:06 >> Pojem o cenách mám dost dobrý,ale teď jsem několik měsíců nic takového nekupovala,ale Honzíku tohle jestli chceš na Orlík fakt nemá cenu.Když už tak kup směs udělej 50:50 potom už to bude o něčem jiným.Za další potřebuješ sladidlo tím dávám melasu,potom olej,já používám lososák,tím když to kupuju tak už větší množství.Za další potřebuješ nějaký CSL,potom to bude mít cenu,když vezmeš granule,řepku,kukuřici.Potom věřím,že se na Orlasu chytneš.