Co s mraženou kukuřicí???

Když vytáhnete mraženou kukuřici, vaříte ji, nebo jak se roztopí, tak ji hned nastražujete, nebo dáváte do vnaď. směsí???Autor diskuse: Kato - , 3.7.2004 všeobecné - nástrahy, návnady

0x v oblíbených a 0x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

NLordProtektor - Profil | Ne 4.7.2004 11:19:11

rozmrazim v mikrovlnce a jedu na ryby

Njura | Ne 4.7.2004 8:54:22

Martin. M. naprosto v pořádku, jen máme asi každý jinak velký mražák, mě se tam vleze jak ta turkyň, tak ty ryby

NMartin M. - Profil | So 3.7.2004 23:07:54

jura> Na ryby pro zabavu asi chodime vsichni. Mrazenou kukurici pouzivam max. 250g pytlik na dochazku, tedy asi 10kg/rok a to do mrazaku nedostanu ... teda dostal bych, ale kam bych pak daval mrazit kapry, ze jo... ;-)

Njura | So 3.7.2004 22:49:54

Martin. M. no, však já chodím na ryby pro zábavu a většinou o víkendech a nervu do vody metrák žrádla na docházku, takže já su spokojen a stačí mi to

NMartin M. - Profil | So 3.7.2004 19:45:37

jura> taky jsem to tak delaval, ale dnes bych musel "sklidit" nejakemu soukromnikovi hezky kus pole, abych mel zasobu na cely rok. A musel bych koupit poradnej mrazak...
kato> nevarim, pouzivam rovnou z pytliku. Jinak nejlepsi, co jsem pouzil, je kukurice Aro z Makra - je tvrda i po rozmrazeni. Takova kukurice Albert je po rozmrazeni fakt na kasu.

Njura | So 3.7.2004 11:38:03

Já si připravuji turkyň tímto způsobem: tak kolem 15 srpna napajtluju na polu a v latách ji povařím cca 15 - 20 min, aby šla vyloupat. Vyloupanou ještě povařím, taky cca 20 min. nesmí začít praskat. Potom ji nechám řádně okapat a okapanou nasáčkuju do mikrotenu (cca tak po 200 gramech) a vložím do mražáku. Rozmraženou hned používám a nepoznal jsem rozdíl, mezi turkyní sterilovanou v nálevu a takto zamraženou. Na kapry používám celý rok, petrův zdar.

Nkarelc - Profil | So 3.7.2004 8:18:50

Po zamrazení už kuku nevařím, ani jsem to nezkoušel, protože si myslím, že by z toho byla kaša. Když voda v buňkách zmrzne, zvětší se její objem a buňečná struktura se poruší. Proto je kuku po rozmrnutí měkčí. Jinak pokud spěchám, tak kuku jen hodím do mikrovlnky, ale většínou to stačí povolit než přijedu k vodě.