Neregulérní závody bez losování

Taky si rádi zazávodíte a máte málo času. Taky když už ten čas máte, nechcete jezdit daleko? Štve mě, že když už najdu závody ve vhodný termín a přiměřeně daleko, zjistím, že se místa nelosují. Kdo má se závoděním co dočinění, tomu je jasné, že jde o podvod a neúčastní se. Ti méně bystří platí startovné jako ovce na porážku. Nemyslíte si, že by pravidla pro pořádání závodů, měla mít zákonou úpravu, aby k evidentním podvodům nemohlo docházet?
Asi není moc věcí, které by se proti tomu dali dělat, ale jedna mě napadá. Zapisujte prosím do této otázky zkušenosti s podobnými závody, popř. i jen upozornění na závody, kde se nelosuje. Ať těm darebákům naletí co nejméně slušných rybářů.
Autor diskuse: Juraj - Profil , 10.4.2010 plavaná - závodní sektor

splávkař - Profil | Út 10.9.2019 8:13:30

Dnes jsem s úžasem zjistil, že ti největší podvodníci mezi pořadateli o kterých tu byla v minulosti řeč se spojili a jejich akce naleznete v sekci partnerské závody na www.rybářskéžebříčky.cz. K dnešnímu dni tam nenapravitelní podvodníci stojí za osmi závody z devíti. Tímto zase posunuli laťku prestiže tohoto spolku postaveného na podvodu a korupci o další level.

splávkař - Profil | St 17.7.2019 13:22:56

Sharry >> Asi nikdo si nedělá iluze o tom, že by v jakémkoli sportu, soutěži, nedošlo k situaci kdy by si někdo nechtěl nějak pomoci k výsledku nějakým neférovým způsobem.
Já mám vcelku přehled o tom, co se na gulášovkách událo za poslední čtvrtstoletí a z toho jak to jde řízeně do kopru posledních pár let je mi fakt smutno.
Mé poslední zápisy zde byly věnovány tomu, co přinesly do gulášového závodění Rybářské Žebříčky , tedy spolek který při svém vzniku sliboval, že zatočí s podvody, pozvedne úroveň gulášovek.
V okamžiku kdy spatřily světlo světa první pravidla klubu bylo patrné, že tam jde tak trochu o něco jiného. Systém byl nastaven nikoli k zlepšení úrovně ale právě naopak.
V pravidlech bylo jen málo o tom, že členové spolku, pořadatelé, budou dodržovat určitá pravidla ( které od počátku stejně nikdo nedodržoval) zato do hry vstoupila korupce. Ano, sportovní výkon jednotlivce byl upozaděn až za ochotu platit spolku Rybářské žebříčky. Platili závodníci, podíl ze startovného odváděli pořadatelé, a ve vzduchu bylo očekávání jak bude podporu spolek opětovat.
Tu nastal zlom, a sám Václav Staněk na první akci pořádané spolkem zinscenoval z pozice pořadatele ve prospěch sebe samého , tentokrát v roli závodníka, na první akci pod hlavičkou spolku Rybářské Žebříčky, takový podvod, jaký jsem před, ani po nezažil. Byla to taková loupež za bílého dne kdy se podvodník ani nepokoušel své počínání maskovat. Zarážející pro mě bylo i to, jak se k tomu následně postavil sám Václav a pak i jeho nejbližší podporovatelé - nikdy jsem neslyšel, že by se někdo distancoval či se dokonce omluvil, a naopak se roztočila spirála kdy se boj o body do žebříčku stal jakousi loupežnou výpravou kdy šly stranou i poslední zábrany a ti co se nezapojili jen nevěřícně koukali. K vidění bylo to, jak si před zraky desítek závodníků ti vybraní rozbalí při losoání několik ruliček, otočí několik víček od piva, krmí tam, kde si sami vydupali zákaz krmení, než si vyberou ten správnej flek, přibývalo závodů kde sám pořadatel nachystal ,,losování" aby to na oko vypadalo a vlk se nažral a tam kde to nešlo jinak vyhodili klidně z forhondu na smrt nemocného kamaráda a nechali přepsat lovná místa na své jméno.
Netrvalo dlouho a Václav se svým spolkem získal pověst neomaleného parazita. Během pár let rezignovalo spousta rybářů na celý závodění, kvalita závodů šla rapidně dolů, tam kde dříve byly závody společenskou akcí s naplněnou návsí podporovatelů to dnes při vyhlášení vypadá jak při epidemii slintavky (třeba Lejšovka) , tam kde si Žebříčky pustili příliš k sobě závody padly úplně (nedaleké Opočno) a když jsem si mezi členy spolku udělal anketu o tom, co nám spolek přinesl tak je samotný nic nenapadá, či si vzpomenou na nějaký závody kdy se jim podařilo o půl hodiny prodloužit přestávku a na kalendář akcí na svém webu. Nebýt zkušenosti kdy jsem na vlastní kůži zažil, že tento kalendář je používán k poškození jména nespolupracujících pořadatelů a k podrazům kdy se záměrně zveřejní smyšlené propozice zatímco ,,přátelé" předsedy dostanou ty správné aby se jim alespoň nějak odvděčil.
Zkušenost z Přepych kterou jsem popsal v předchozím příspěvku beru hodně osobně, neb jsem tam tradici gulášovek před 18 lety zakládal a dodnes se podílím a jsem pyšný na to,jaké se tam těší podpoře a zájmu, která nemá široko, daleko obdoby, a pevně doufám, že tomu tak i zůstane!!

Sharry - Profil | Po 8.7.2019 21:11:48

splávkař >> podvadelo se vzdycky a podvadet se bude!
Clovek nemusi byt ligar, ani spickovy zavodnik.., staci chodit na zavody, koukat a premyslet...a pak se nato vysrat!

A u gulasovek je to asi standard.
U podvodneho losovani mist to zacina a pokracuje to pres dopisovani ryb, prepisovani ryb, nedopisovani jinym z druheho kola ( jako ze sezapomelo a ten, co zapomel, najednou zmizel.., pry musel odjet) , nemeneni si mista v pulce zavodu, vykazovani z mista, kde uz je zavodnik ama zakrmeno a nastehovani tam jineho, a konci to pri " rozdelovani cen, pokud to neni predem stanoveno a nebo to neni na zaklade vyberu od prvniho mista..., teda ... pokud se neobjevi u sedmeho az desateho mista novinka, ze na stole nebyly vsechny ceny, ze nekdo asi zapomel neco pod ubrusem..
A to jsem chodil na zavody jen do 16ti !
Dva roky nazpet jsem chtel jet na jedny zavody pobliz Ostravy..., no kuwa, este ze mi kolegove zavolali predem a nastesti pak nekupili povolenku..., byly by to vyhozene prachy ajenom nervy! .., horsi je, ze mi neverili a pak cumeli..
Vyhrat clovek nemusi, byt by chtel.., ale " soutezit" nekde, kde vim, ze je manipulace ,bych nerozdychal.

Jedine, co me udivovalo a udivuje, ze to kdysi nikoho z dospelych chlapu nenasralo a nerozhoupal kladiva a nikdy nevyresil ty zmrdy, co to poradali..., to mi nikdy hlava nebrala. Ale zapomenout se neda. Jako kluci jsme tam chodili pro ceny s vidinou, ze za 100-200 bude novy prut...atd A to nas pomrdali i na zavodech, kde jsme byli s jednim strykem od kamose.., cena za sedme misto bylo 5 splavku a broky,policajti ( to vyhral ten stryk a nechapal) ..od sedmeho zacaly zase nahodile vecne ceny a behem celeho zavodu byl na melcine borec, co to hazel pres pul vody " asi do krmeneho" a tahal rybu za rybou a pred nim chytal " stopar" ktery mu delal prostor a nedej boze, kdyz to nekdo hodil na jeho metu (oba byli napric oproti vsem zavodnikum)., to bylo kriku a nadavek. Byl tam jeste s dalsim kolegou " kdyby nahodou asi". - Ale zase nikdo nic..
Uplne super bylo, kdyz za prvni misto radio za 50, druhe -treti vesta od ťongu...,nejake drobnosti a mista od osmeho-desateho byla vybava na kapry, vlacku, plavacku..,no podle toho, jak skoncili kamaradi. Anebo kdyz kamos mel stesti, chytl 62 kapra a 3 minuty pred koncem, kdy uz mu gratulovali, se najednou objevil podnapily " borec" nekde ze zadu rybnika, a mel od rozhodciho potvrzeneho 63, nebo 64.., uz nevim ( je to aktualni spor diskuze) a nic neresil, jen zapadl do boudy, kde se losovalo a tam pokracoval v piti, ..cenu prebral v zastoupeni jiny..
Tady o tom vyjebu se kolikrat s partiou pobavime jeste ted u piva.., pac nektere " poradatele" jsme znali a potkavali jako kluci skoro denne u vody a ten co to mel vyhrat byl znami " masar" ..., tak ho pojebali.., hnus!

Tebe neznam, acetl jsem tu na tebe taky negativa, ale jedno pripoustim " na kazdem sprochu, pravdy trochu" ! A ja bych se tomu nedivil.. Navic jsem v nekterych diskuzich cetl, co jsou schopni udelat za svinarny sami " profi" zavodnici druhym zavodnikum... Takze tady uz rybarina postrada smysl..
A kdyz si vezmu, ze jsem tech zavodu moc neobjel a stejne zazil par " zajimavych " situaci..., toz si ani nechci predstavit, co vse se deje a delo ...

splávkař - Profil | Po 8.7.2019 19:57:51

Dnešní zápis bude takový referát o tom, kam se spolek RŽ posunul od té doby kdy se tu o něm psalo naposledy. Píšu to z pozice závodníka který se zúčastnil závodů pořádaných MS Přepychy 1.6.2019 na Dvorském rybníku v Přepychách.
Na tyto závody jsem se přihlásil hned jak jsem se dozvěděl, že budou na ,,nové,, vodě a opravdu se na ně těšil neb na tomhle rybníku jsem před léty začínal....
Před závody jsem se sháněl po pravidlech závodu, byl jsem nasměrován na http://rybarskezebricky.cz/vysledky.php?vysledek=33​22 kde je vše potřebné.
Tam jsem se prvně dozvěděl, že se jedná o závody partnerské což ze zkušeností let předešlých zavánělo nějakou levou. Ale pravidla byly jasně daný, věděl jsem je do předu a mohl jsem si vybrat zda je přijmu.
Osobně se mi nelíbily dvě věci které dle mě proti samotné podstatě závodění-
1: omezování krmení. Jednak krmení k závodění od nepaměti patří a pak to vede k podvodům a zbytečným konfliktům což se ostatně stalo i na minulých ročnících tohoto závodu kdy jeden profláklý, body zaslepený a sebereflekce zbavený žebříčkář o poločase valil do vody futro zatímco ostatní s žvancem nevěřícně zírali. Byla z toho pěkná, ale hlavně úplně zbytečná ostuda.
2: bodování kdy se jede na ,,paušál,, za druh ryby. To je takový patent RŽ který měl podpořit jejich prioritu(zisk) a ušetřit za měřiče což z mnoha závodů dělá po ztránce rovné soutěže frašku, což platilo i o těchto závodech, neb velkej karas byl za zlomek bodů než dlaňový kapřík, tedy pokud nebyl závodník vyjednavač co dokázal přesvědčit míru, že tenhle karas je vlastně kapr, což se tam zřejmě i dělo.
Pojďme ale zpět k závodu. Losování bylo připraveno tak, že pořadatel přinesl dva tácky s pečlivě vyrovnanými víčky od piva v geometrických řadách a každý si vybral který chtěl. Za mě škoda, bo tohle vede jen ke spekulacím zda to bylo domluvené předem či ne a v Přepychách se hned po začátku hooodně spekulovalo!!!
Co však byl šok bylo to, když jsem se dozvěděl, že krmení nebude jen omezeno jak bylo psáno v propozicích , ale že se nebude krmit vůbec. V tu chvíli mi proběhlo hlavou, že jsem si přivstal jen proto abych ulevil peněžence. To co ale následovalo bylo skoro jako zlý sen, ona tahle změna pravidel totiž byla předem domluvena včetně toho, že přisluhovači a stoupenci krále VČ podvodníků, předsedy RŽ Václava Staňka, členové spolku RŽ o ní věděli předem aby nemízhali zbytečně zatímco ti druzí se to dozvědí až těsně před závodem. Když jsem viděl jak se ti první těm druhým ještě vysmívají, říkal jsem si kam až lze klesnout!! V tu chvíli jsem fakt zvažoval že jedu dom, ale pak jsem si řekl, že tu radost jim neudělám......
Byl jsem ale fakt zpruzenej, bylo mi smutno z toho jak jdou Gulášovky do kopru. Na náladě mi nepřidalo ani když jsem dorazil na první štond- takhle hrozně napíchaný místa jsem už dlouho, možná nikdy, nezažil. Na druhou stranu jsem mohl být na druhý straně, opřenej o zábradlí s prutem v ruce, zároveň závodníkem i účastníkem silničního provozu.
Však i v pravidlech tučným písmem pořadatel prosil o opatrnost a ohleduplnost. To jak si takovou ohleduplnost představuje jeden z vyvolených spolku RŽ slyšeli všichni, včetně půlky vesnice v druhé půlce závodu, kdy se desítky vteřin všude rohléhal řev známého hromotluka směřovaný k drobounké ženě s amputovanou nohou čelící ataku těch nejsprostějších nadávek a výhružek fyzickou likvidací. Tyto výhružky tentokrát naštěstí nebyly naplněni a návštěvnice co se přišla podívat a rybáře podpořit vyvázla bez šrámů.
To už jsem si opravdu myslel, že ostuda RŽ dosáhla maxima a čekal jsem, kdy za tento politováníhodný incident a projev hulváctví někdo z řad členů RŽ omluví. To jsem se ale přepočítal a po slovu starostky nevěřícně koukal na to, jak si ten samý člen RŽ vzal slovo a jménem spolku mluvil k přítomným. V tu chvíli zavládlo hrobové ticho, hanba , zmar!!!
Tak jako jsem se na tenhle den těšil jsem všechny ty zážitky rozdýchával, vzpomínal na všechny ty plané sliby RŽ, na všechny ty podvody, podrazy, ostudy.....
Doufám, že tenhle zápis nezmizí, že se dostane k těm kterých se nejvíc týká, že se nad sebou zamyslíte a zkusíte udělat něco pro to aby se nic podobného neopakovalo, vždyť je to vizitka vás všech co po závodech jezdí, co závody pořádají. Važme si toho , že se stále najdou místa kde nás tolerují, podporují, přijdou podpořit, zatleskat tak jako tomu vždy bylo a doufám, že i přes výše uvedené i bude třeba právě v Přepychách. Vždyť by byla škoda, aby jste ty závody sobecky zlikvidovali tak jako třeba v sousedním Opočně, kde vám taky zkraje uvěřili aby jim záhy zbyly oči pro pláč.....

PRAVARUKA - Profil | Út 29.5.2018 19:48:37

tak byl sem tu naposled 20.8 17 a koukam že ten kretén splavkař zas jen kecá a reje a píše že jezdí se svojí přítelkyní na závody protože jeho upozornˇuji jeho už nikdo nikde nechce!!!!! je to kretén splavkař-FALTA OPOČNO čtěte niže vše kde on děla podvody a jen rejpe jeto idiot klidně mě vyhod juraj ale jinak se to neda už číst jak on si hraje na boha když on už na jiné závody ani nemuže jinak ho vyhoděj --FALTU -OPOČNO !!!!!

splávkař - Profil | St 11.4.2018 12:32:37

Juraj >> Jinou reakci jsem od Václava po létech co ho znám ani nečekal. On je to totiž starší, vysokoškolsky vzdělaný pán, celoživotní předseda (vejžírka) kterému se může platit, děkovat a tleskat, ostatní je pro něho pod čarou.
Ve stejném duchu vystupuje i většina z jeho stádečka oveček kteří k němu vzhlížejí jak ke svému Kimovi v naději, že Václav pokyne a pověsí jim na krk některou z těch jeho nejprestižnějších trofejí.
Velice neradi slyší, že je jejich předseda podvodník, pijavice a pod. a jak mohou tak si ho zuby nehty brání. Proto spíš než reakci samotného Václava jsem čekal jejich reakci s argumenty proti mému nařčení a zejména spoustu nominací jiných podvodníků na titul Krále Východočeských Podvodníků aby Václava této korunky zbavili. Zdá se ale, že žádného většího podvodníka ve Východních Čechách stejně jako já neznají a titul je ve správných rukou. Nakonec, každá pochvala, body, trofej od samotného krále se přeci počítá!:-)

pavel12 - Profil | Ne 8.4.2018 10:36:04 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

já nejsem žádnej velkej závodník, navštívím za rok pouze pár gulášovek v okolí, co se týká podvodů ze strany pořadatele nikdy jsem nic nezaznamenal, na akce typu zákaz krmení a výběr místa podle závodníka a podobně vůbec nejezdím, u závodníků už jsem párkrát viděl pokusy o podvádění, nutno ale říci že to byli vždy závodníci kteří na lepší umístění nemají ani náhodou
ohledně zde probíraných rybářských žebříčků, můj názor je že jediné pozitivum tohoto projektu je přehledný výpis termínů závodů, všechno okolo bodování a žebříčků mi přijde úplně scestné, nerovná pravidla hodnocení (viz příklad z vlastní zkušenosti, v lonském roce jsem na závodech v Počátkách obsadil 23. místo z 59 závodících, do rž mi připočítali 28 bodů, pozdeji toho roku jsem navštívil závody v Bohdalíně, vybojoval jsem 1. příčku, ale na rž jsou uvedeni pouze první 3 z cca 40 lovících, tím pádem mám pouze 3 body) to je jen jeden z příkladů rozdílných podmínek pro závodníky
dokázal bych to ještě pochopit kdyby to byl projekt nějakého nadšence, financovaný sponzory nebo reklamou na webu, ale platit 400 korun na sezonu jakožto členství v klubu je naprostá vychcanost, oplátkou dostanu na webu označení člen klubu a můžu využívat určité "benefity"
ať si každý udělá svůj názor, ale já jezdím na gulášovky odpočinout, setkat se s přáteli a samozřejmě si i zasoutěžit ale nemám potřebu honit si ego v nějakých žebříčcích

Juraj - Profil | Ne 8.4.2018 7:29:11

splávkař >> Tak jeho odpověď na mou pozvánku byla přesně takováhle: "Nevím kdo jsi, ale do diskuse s tímto člověkem mě už nezvi."

Odepsal jsem mu toto: "Padlo tam nějaké obvinění a měl by jsi mít možnost se k tomu vyjádřit. Jde o to potvrdit, nebo popřít konkrétní věc. Takhle mi z toho vychází, že se toho bojíš a v tom případě máš nejspíš proč. Ale je to tvůj boj."

Na to už samozřejmě dělá mrtvého brouka. Nad první částí jeho odpovědí mi zůstává rozum stát. I mírně retardovaná osoba z karty zjistí mé jméno a jen pouhým projetím svých žebříčků zjistí, že nejspíš závodník, který má občas čas a rád si zazávodí. Pak v mé kartě může projít pár mých zápisů tady (a že je z čeho vybírat) a udělá si slušný obrázek, pro dané téma a účel více než postačující.

Taky mě napadá, že když se takhle staví k věcem, tak jsem mu nedal žádný souhlas mě hodnotit nějakými body a cpát mě do těch jeho žebříčků. Protože jestli se chová opravdu jak píšeš a místo čelem se k tomu staví tak, že to má u prdele, tak vůbec nestojím o to figurovat v nějaké jeho aktivitě a vlastně ho tak podporovat.....

Juraj - Profil | Čt 5.4.2018 15:04:34

splávkař >> To teda čučím. Pozval jsem sem i druhou stranu, ať má možnost se k tomuto vyjádřit, tak uvidíme.

splávkař - Profil | Po 2.4.2018 0:45:46 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jelikož jsem byl poslední dobou kárán, že to tu flákám či dokonce kryju podvodníky na které jsem narazil doplním zdejší galerii podvodů a podvodníků o některé další ,,vejlupky".
První z nich je Václav Staněk, zakladatel a předseda Rybářských žebříčků (RŽ) kterého jsem znal dlouhé roky jako návštěvníka a častého kritika východočeských gulášovek a proto jsem s napětím očekával jak se předvede v roli pořadatele když začal spřádat a propagovat projekt RŽ ve jménu kterého sliboval že zatočí s podvodníky, příživníky, zkvalitní pro nás rozběhlé závody, uspořádá spoustu ještě lepších a kdo do toho půjde s ním ještě ušetří vydělá a bude děsně slavnej, když bude dobrej.
První akci s pořadatelem : Löwen HK a Rybářské žebříčky z.s. vyhlásil na 8.6. 2016 do Lejšovky. Já jsem na to jak se Václav předvede v nové roli byl velmi zvědavý ale nechtěl jsem svojí přímou účastí vyjádřit podporu projektu RŽ neb jsem v jeho schopnost k plnění toho co sliboval příliš nevěřil. Lejšovka je navíc typicky forhondovej rybník kde čtyři kopyta na forhondech mohou nachytat co zbylých 70 závodníků dohromady. Los je v Lejšovce tedy víc než jakékoli rybářské mistrovství a proto jsem byl velmi zvědavej jak se k losování pořadatel postaví.
Na závod jsem nakonec jel jako doprovod přítelkyně co byla dvakrát na rybách a chtěla si zkusit co to moje závodění obnáší. Přijeli jsme včas, před začátkem losování ke kterému jsem upíral veškerou pozornost. Před jeho začátkem jsem se Václava ptal, zda se bude losovat skutečně poctivě a byl jsem o tom ujištěn. Losovaly se ruličky, losoval si opravdu každý příchozí a o poctivosti losu jsem neměl pochyb. Potěšilo mě i to, že čísla byly napíchány dostatečně daleko od top forhondu. Sám Václav si nelosoval, že prý závodit nebude což mě překvapilo, neb jsem ho viděl vykládat z auta svůj cajk.
Vše probíhalo hladce a až pár minut po začátku se na schodech objevil Václav, nakrmil a začal rozdělávat pruty. Šel jsem za ním abych se dozvěděl, že si tam jen zachytá mimo závod, což mi přišlo docela neobvyklé, ale..... Po první rybě si povolal rozhodčího, ten mu přinesl obratem úlovkáč a bylo vymalováno. V poločase se všichni stěhovali na jiné místo, jen Václav se ze svý lavičky nehnul a odchytal tam i druhé kolo. Po závodě si nechal zatleskat jak báječnej byl pořadatel a běžel si do toho svého žebříčku zapsat své drahocenný a prestižní body.
Za 25 let po závodech jsem zažil ledasco, ale za tohle si u mě Václav vysloužil titul Král východočeských podvodníků neb větší lumpárnu tu nepamatuji! Mě tento závod sebral zbylé iluze o tom, jak to Václav s RŽ zamýšlí a napovědělo v tom, kam budou RŽ směřovat. S odstupem času musím říct, že zmar a bída kterou Václav s RŽ do Východočeských gulášů přivedl předčila i ty nejhorší očekávání.....
Pro ty co by nechtěli věřit přidávám odkaz s důkazy i s seznamem svědků:-). http://rybarskezebricky.cz/vysledky.php?vysledek=54​8

splávkař - Profil | Ne 20.8.2017 16:17:32

PRAVARUKA >>
Nevím kdo jsi, zda jsme se kdy potkali či jsi byl na nočních v Hostinném někdy mezi roky 2003 - 2013 stejně jako já přítomen ale co vím naprosto přesně je snadno ověřitelný fakt, že jsem tam všechny závody na které jsem se zapsal bez prohřešku dochytal až do konce a z většiny jsem si odvezl i nějakou tu plechovku či jiný suvenýr ke kterému mi sám pan Jaroš blahopřál. Že tomu bylo tak i při mé poslední účasti (2013), kdy jsem tam jel z nostalgie abych se kouknul zda se pan Jaroš z ostudy r. 2012 poučil ( to, jak losovalo jen 56 poctivých pitomců zatímco 4 vyvolení borci místo k losování hned po příjezdu zamířili na forhondy jsem tu popsal do detailu dříve a většina přítomných o podvodu dodnes nepochybuje) dokládá třeba sestřih akce zde:
. Krom toho, že z videa poznáš, že se žádné chycení, vyhození ze závodu nekonalo je ze záznamu patrné, že jsem byl pořadatelem ojebán změnou pravidel v průběhu závodu o cca polovinu bodů a největší rybu.(chápu, že to už by káčula se svou družinou nerozchodil).
Pro pořádek dodám, že jsem za chytání na tři nebyl vyhozen ani z žádných dalších závodů ani nevím o tom, že by mě nějaký pořadatel na svých závodech nechtěl.
Co musím uznat je fakt, že tomu jak od rybníka v Hostinném káčulu i se svou družinou hnali se rád pousměju a třeba pro děti je to krásný příklad ze života , že lež má krátký nohy a boží mlýny melou..... Vždyť holky rády říkají, že kdo lže, ten krade, do pekla se hrabe a všechny ty zápisy obhajoby káčuly zde,všechny ty anonymy na jeho podporu a pošpinění nástupců a oponentů které se vyrojily po otevření sporu o nájmu byly vskutku pekelné, podobně jako tvůj poslední zápis zde!!!

Juraj - Profil | Čt 17.8.2017 16:37:41

PRAVARUKA >> Nejsem Splávkařův kamarád a nikdy jsem tam nebyl. Ještě ti asi nikdo při tvém stylu psaní nepoděkoval, ale lidi si mají dělat radost a tak ho máš.
Nevím kolik je pravdy na každém zápisu a tak mi nezbývá, než vám všem věřit, pokud se v tom nemotá někdo jak nudle v bandě a je očividné, že lže. Jde tady primárně o to, kde pořadatelé podvádí při losování a kde je to naopak cajk. Pokud někdo podvádí jako závodník, je věcí soutěžících, aby podali protest.
Sám mám v tomto směru máslo na hlavě, kdy jsem neprásknul závodníka, který podseknul polomrtvého jesetera a řekl jsem to pořadateli až po vyhlášení. Je to nějaký pátek zpátky. Smutné, je, že je to závodník obrážející guláše doslova každý víkend a celé auto má polepené svými trofejemi, takže nechápu, proč právě on má něco takového zapotřebí.
To je ale jiná kapitola...

Knecht - Profil | St 16.8.2017 19:28:54

PRAVARUKA >> clovece, kde a jak pilujes tenhle styl a sloh? myslim, ze za formu si jako jiste nejakou tu 'pochvalu' zaslouzis... tohle je fakt silny sumak!!! nejsem si uplne jisty jestli jsem tve sdeleni uplne rozlustil...a zkousel jsem to trikrat... slo by to pro nas pamalejsi jeste jednou ve dvou-trech nerozvitych vetach? dik!

PRAVARUKA - Profil | St 16.8.2017 19:24:42 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

rád bych se vyjadřil i já k závodům v mo hostinném za učasti p jaroše (kačula) se vždy chytalo -nachytalo -jezdil tam i (splavkař)-falta-opočno) než ho tam chytly jak na nočních závodech chytáT na tři pruty byl vyhozen!!!! a myslim že už byl vyhozen i z jiních závodů kde ho už prokoukli a ted se jen mstí a uraží pořadatelé!!!!!!! myslím si že i vtom že jak píše že byl pán jaroš nucen odejít a ujala se toho mo hostinné ma prsty splavkař-kamil falta a jen se ted posmívá!!! větší propadák co ted ukázala skupina mo hostinné sem neviděl a nikdy už tam nepojedu!!! doufam že dostanu skvělý zápis vždy sem si všiml že ho dostane jen -splávkař ---že !!! asi kámoš !! pán jaroš pořadá zavody na rybníku ve vrchlabí na podzim doufam že přijede 80 rybařů !!! a zavře už hubu takovým jako je pán falta děkuji a čekam jak se falta zas bude rozepisovat a hájit a uražet okolí a ostatni už to tu nemohu číst abych se nevyjadřil ty jeho kecy a urážky děkuji a zas se někdy ozvu.na mrk- jinak krásné stránky.

splávkař - Profil | St 2.8.2017 11:59:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Knecht >> Už asi 3 roky zpátky jsem na závodech MO Hostinné při cca 80 závodnících dostal za bednu nedbale vymytý 15 litrový kýbl od tiskařské barvy ze 2/3 naplněný nějakým ječným šrotem, za bramboru už nebylo nic, a to jsem při zápisu předal pořadatelům několik pytlíků splávků aby je dali do cen, což se nestalo.
V Hostinném to asi mají postavený jinak, a když se sečtou léta Káčulova losování a obdarovávání alá malá domů s přístupem nástupce tak jsme tam kde jsme.
Nejsmutnější na tom je ale to, že se nedostavila ani většina VIP hrdinů let minulých co tam jezdili se 100% jistotou místa v koutě, přitom jim letos pravděpodobnost , že budou sedět na svém klesla zhruba jen na polovinu :-).

Knecht - Profil | Po 31.7.2017 23:05:18

splávkař >> videl jsi vysledky z Hostinneho? Jak to tak vypada, tak se to na fronty asi nechysta. Zel si Hostinnaci udelali "jmeno" uz na jarnich zavodech, kde byly ceny pro nejlepsi zavodniky jednim slovem ostudne. A kdyz se k tomu pricte dost nestastne bodovani (uplna ignorance k bile rybe - cimz se ze zavodu do znacne miry stava tombola) tak se obavam, ze dalsi rocnik uz ani nebude. Skoda. Ale komu neni rady....

splávkař - Profil | Čt 13.7.2017 22:39:17 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Pro kolegy co sledovali, diskutovali o rybářských závodech pořádané místní skupinou MO Vrchlabí na Labském Mlýně v Hostinném ze které si udělal takový soukromý podnik pan Jaroš Zdeněk ( Káčula) tu mám dobrý konec celé anabáze těchto podvody opředených závodů.
Pan Jaroš byl z této vody spolu s celou svoji skupinou i přes veškerou podporu všemožných anonymů odejit a vody se ujmula MO Hostinné. Rozhodli se vzkřísit kdysi slavnou tradici vyhlášených nočních závodů a tuto sobotu pořádají první. Ač jsem byl osobně zástupcem MO pozván, nemohu se v tento datum zúčastnit ale přeju jim, aby se toho chopili za správný konec, nepodlehli vábení a brzy měli ve své režii akci na kterou se stejně jako dřív bude stát fronta.
Poctivým pořadatelům ZDAR !!

RK - Profil | Pá 10.6.2016 18:31:23

jaroslavstehlikst >> to máš pravdu,clovek se nechce vyvyšovat,ale to jsou kolikrát elementární věci,ktere dá zdravej rozum.Chlap vedle mne nakrmí tréma pikslama bondulky a pak teprve nahodi s pevným o 10m dál.Pytel na hladině má jak vysloužilej pornoherec,takze v důsledku chytá nejen jinde na dálku,ale i mimo osu.To už by mohlo zajímat kriminálku Anděl.A veselé krmí dál.Pak zjistíš,ze chytá třicet let a že základy mu dával otec,fajnovej rybář. Prostě to už je snad ignorace základních principů a absence jakého koliv přemýšlení.

jaroslavstehlikst - Profil | Pá 10.6.2016 18:18:17

RK >> to ale není jen na závodech

RK - Profil | Pá 10.6.2016 18:17:10

jaroslavstehlikst >> tak dobrá atmosféra je skoro vždy.Ja byl na závodech před 14 dny.Kdyz ale vidíš,co někteří blázni začnou házet do vody,tak si fakt pripadas,jak Alenka v říši divů.A když po hodině je jasné,ze to o rybách nebude, tak do té vody zahuči další mraky pelet, šrotu,komerce atd. Ve většině případů ještě mimo konkrétní místo lovu.A když je jasné definitivne,ze je to v prdeli,tak přijdou na řadu další ,,metraky,,No prostě fakt extra komedie.......a do toho ty oči šílenců

jaroslavstehlikst - Profil | Pá 10.6.2016 14:26:10

Mě jde o to si jít posedět do "dobré" atmosféry .
To jestli berou , je vedlejší

HP - Profil | Čt 9.6.2016 21:02:55

jaroslavstehlikst >> Konkurence na gulašových závodech je velká a místo je jednou z nejdůležitějších věcí, která rozhoduje o umístění. Když tam ryba není, nemůžeš ji chytit.

Knecht - Profil | Čt 9.6.2016 20:35:30

jaroslavstehlikst >> dovolim si nesouhlasit - rovnice "neni ryba = neni zaber" stale plati! kdyz tam rybu nemas, tak ji nejspis nechytis.
proto se take rozebira to losovani - udelat vysledek ze spatneho fleku je proste drina ;)

jaroslavstehlikst - Profil | Čt 9.6.2016 19:52:44

nevim no , podle me dobry rybar chytne vsude :/

pslany - Profil | Út 7.6.2016 13:43:29 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj,
Litultovice 21.5.2016, predchozi rocniky s losovanim a v pulce vymenou mista, letos vse od tmy obsazeno domacimi bez losovani, Dle slov jednoho z clenu nebylo letos ani hajeni a krmilo se den predem. Tam kde sedeli si jeste zrusili ochranne pasmo Otocka.
Pavel