Vyrabanie suchych much.

Prosim vas poradte mi ako si mam robit suche muchy.

Uz vopred vam velmi dakujem pretoze este som len zaciatocnik.Autor diskuse: petersomja - Profil , 9.1.2010 muškaření - nástrahy, návnady

6x v oblíbených a 0x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

NjindraŠ - Profil | Po 18.1.2010 11:07:55

strejka >> No jo no,ale co mi zbejvá. Když ušetřím takovejch peněz.Přece se neuchlastám z tuzemáku :-))

Nstrejka - Profil | Po 18.1.2010 9:31:48

jindraŠ >> ale bacha, možná to nebude mít ten prima bramborový ocásek :-)

NjindraŠ - Profil | Pá 15.1.2010 14:25:50

Royale with Cheese 3 >> Royale with Cheese 31,95 >> Vzpomínám si,že jste to tady probírali.Myslím,že jste mluvili o Makru.Mrknu se tam po tom.Kvalitní rum určitě neodmítnu.

NRoyale with Cheese 31,95 - Profil | Pá 15.1.2010 14:23:46

jindraŠ >> ten FdC fakt zkus.Tip byl od Davida Beka. Je to o třídu jinde než kubánský rumy. Palírna s nejvyšším počtem oceněných rumů.

NRoyale with Cheese 31,95 - Profil | Pá 15.1.2010 14:22:38

Next Apache >> Troníček >> to je při použití nedestilačních technologií 99,9%. To se ale nevstřebává.

NjindraŠ - Profil | Pá 15.1.2010 14:20:06

Next Apache >> Troníček >> A byly to bílé kostičky,nebo to ještě teklo? :-))
RwCh - tak dobře,zkusím nahradit kvantitu kvalitou :-))

NTroníček - Profil | Pá 15.1.2010 14:15:14

Royale with Cheese 3 >> Royale with Cheese 31,95 >> No já to neměřil, mělo to asi max možnou prakticky dosažitelnou koncentraci. Ochutnal jsem to párkrát v životě a vždy jsem měl pocit perforace žaludku. Nezkušeným to vyráží dech. Nikdy jsem nechápal, jak to múže někdo dobrovolně pít.Lotři, co fasovali líh na čištění optiky pří výrobě tankú, to většinou ředili a vyráběli z toho hriatô (horký nápoj z karamelizujícího cukru, slaniny a alkoholu - chronicky to známa slovenská kalorická extrabomba).
Toto je o rybaření...

NRoyale with Cheese 31,95 - Profil | Pá 15.1.2010 14:12:34

Buko >> máš to moc hezky udělaný.

NRoyale with Cheese 31,95 - Profil | Pá 15.1.2010 13:57:50

jindraŠ >> doporučuji dvanáctiletý Flor de Caňa. To je pití hodné muškaře.

NBuko - Profil | Pá 15.1.2010 13:56:26

Royale with Cheese 3 >> Royale with Cheese 31,95 >> Sorry uklepl jsem se.Tady máš to foto

NBuko - Profil | Pá 15.1.2010 13:55:09

Royale with Cheese 3 >> Royale with Cheese 31,95 >> Dyť ho znáš.Čtvrtý z zleva:-)))

NRoyale with Cheese 31,95 - Profil | Pá 15.1.2010 13:52:57

MatesPB >> to taky.

NMatesPB - Profil | Pá 15.1.2010 13:50:35

Royale with Cheese 3 >> Royale with Cheese 31,95 >> Třeba s přejídáním, že jo?

NRoyale with Cheese 31,95 - Profil | Pá 15.1.2010 13:48:21

Pike-Pájka >> dobrý je vzít rozum do hrsti i s jinejma věcma.

NRoyale with Cheese 31,95 - Profil | Pá 15.1.2010 13:47:49

strejka >> ano, chce to koncentrákovanou sílu enzymů.

NFiretiger - Profil | Pá 15.1.2010 13:43:54

Royale with Cheese 3 >> Royale with Cheese 31,95 >> to vezmeš špiritus a tak dlouho ho vaříš, až ti na dně zbyde jen samotný koncentrát

Nstrejka - Profil | Pá 15.1.2010 13:26:25

Royale with Cheese 3 >> Royale with Cheese 31,95 >> čím silnější než 100%, tím koncentrákovanější, to dá rozum...

NPike-Pájka - Profil | Pá 15.1.2010 13:21:06

jindraŠ >> přesně, chce to vzít rozum do hrsti.

NDanek26,8 - Profil | Pá 15.1.2010 13:20:13

Royale with Cheese 3 >> Royale with Cheese 31,95 >> a nahazuje a vodí se jeřábem.

NRoyale with Cheese 31,95 - Profil | Pá 15.1.2010 13:11:21

Next Apache >> Troníček >> čo také si predstavujete pod pojmom " koncentrovaný špiritus"?

NTroníček - Profil | Pá 15.1.2010 12:58:20

MatesPB >> Jako absík jsem narukoval do příjmače v DK. V kasárnách púsobil MUDr. Lipták. Když nám dělal vstupní prohlídku, hlavně diagnostikoval, či jsme chlapi. Dělal to tak, že si s každým dal pôldeci špiritusu.Koncentrovaného. Když byl s námi asi v polovičce a už mu pěkně svítili oči, zazvonil telefón a byl odvolaný na zasedání oravské okresní protialkoholické komise. Byl jejím předsedou...Lidé jsou fakt všelijací.

NRoyale with Cheese 31,95 - Profil | Pá 15.1.2010 12:23:57

Buko >> kapustňák? Ten má takovouhle barvu.

NMichal - Profil | Pá 15.1.2010 12:20:11

jindraŠ >> nebo taky 25.000,- na nový pruty, lajny, výlet do Slovinska :-)

NBuko - Profil | Pá 15.1.2010 11:57:05

Mikšík- jen jednou >> Miksik >> jeho kapustňák a zelák mně dlouho leželi v krabičce.
Řekl bych, že ti ještě dlouho ležet budou.Barevně je má špatně.Možná je to ale záměr.
Je tak na zpřesnění.
Správný název je zelňák.Kapustňák je v pořádku. Ty mouchy jsou staré 25 let. Peter je viděl u mne na chalupě v Hubové.Nejsou jeho jak píšeš.
Dokonce si je tam z mých materiálů vázal.

A tož tak.

NjindraŠ - Profil | Pá 15.1.2010 11:49:23

Začínám na to nahlížet jako Pájka.Stovka prokouřená denně,to je za rok 100 flašek pětihvezdičkový Metaxy.A to už se vyplatí :-))

Nšeptal - Profil | Pá 15.1.2010 10:24:21

To je debata. Já s kouřením přestal, když se zdražily Marsky ze 4,- na 4,50 Kčs. Začalo mi to lízt do prachů. Pak jsem v sobě vypěstoval jakýsi pseudopostoj zapřísáhlého nekuřáka. Ovšem jednou za uherák dostanu slinu a pak se zmítám v dilematu.

NMatesPB - Profil | Pá 15.1.2010 9:56:32

drozďák 30,42 >> Vole:-)))

Červené karty: Mikšík- jen jednou