Problém s povolenkou

Dobrý den, v rybářském kroužku se mi stalo, že při vydávání povolenek jsem dostal povolenku na jižní moravu, kterou jsem si nezaplatil. Řekl jsem to instruktorovi a on si všiml, že se upsal a že povolenku měl dostat kluk, co byl napsán podemnou. Povolenku mi vzal. Pak rybářský kroužek skončil, no a já ji mám napsanou na členské známce. Budou při odevzdávání problémy? Případně, jak to mám vyřešit?
Autor diskuse: Moja - Profil , 15.9.2009 všeobecné - ostatní

kakr - Profil | St 16.9.2009 13:47:36 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Moja >>
Buď v klidu, povolenku MRS jsi nezaplatil a nepřevzal tak vo co gou? MO má přesnou evidenci vydaných povolenek (a zaplacených), tak se ničeho neboj. Vrátíš MP a P ,které jsi zaplatil a vše bude v pohodě.

Moja - Profil | St 16.9.2009 13:43:42

Anýzový dědek- Prostě při rpzdávání jsem dostal k normal mimopstruhovce a psruhovce pro sev Moravu a Slezsko i mimopstruhovku na jižní Moravu kterou jsem si nezaplatil instruktorovi jsem to řekl a on zjistil , že tu povolenku mě dostat kluk co byl napsán podemnou ... No a povolenku mi vzal s tím že ji dá přepsanou tomu klukovižádnou jinou jsem nedostal.

Anýzový dědek - Profil | Út 15.9.2009 20:43:30

Mam maly dotaz. Ze zadani neni jasne zda ti instruktor dal jinou nez tu kterou ti vzal.
Pokud ti dal misto ni jinou, tak by se nemelo nic dit a on to na MO opravil. Pokud ti zadnou nedal, tak zajdi na MO s clenskym prukazem a RL a zadej o dohledani, co se stalo s tou puvodni povolenkou. Pokud ji instruktor vratil jako ukoncenou, tak si asi nezachytas a meli by ti podle cisla povolenky tuto zapsat do legitimace jako vracenou. Jinak by totiz instruktor mohl "legalne" pytlacit na tvuj ucet a nasledky bys nesl ty. Instruktor neni opravnen odebrat ti povolenku ba ani kontrolovat. To smi jen RS a PČR. Takze mazej na MO a zjisti, co se stalo.

Gregor - Profil | Út 15.9.2009 15:07:41

Jarda Š. >> A jestli se nepletu, tak pokud neodevzdáš krajskou povolenku, tak ti nebude v příštim roce vydána jen ta povolenka kterou ti vydali a jestli jsem pochopil, tak povolenku na jižní moravu nepotřebuješ. Pro jistotu si zajdi na na MO u kterýho jsi vedenej, tam ti to upřesní popř. vyřeší.

Mrknato - Profil | Út 15.9.2009 14:53:51

Jarda Š. >> Vrácení povolenky možné není, nevím, proč by měla být zapsána na členské známce? Hoch bude jezdit na ryby na JM, nebo si koupí jinou povolenku, pokud ji zaplatí.......

natas - Profil | Út 15.9.2009 14:50:54

Vše se dá lehce dohledat v členské kartě u MO. Nikdo ti povolenku nevydá bez zaplacení a tyto peníze by tam musely chybět. Pro jistotu bych to řešil ještě nyní u instruktora, který by měl provéct opravný zápis o vydání povolenky.To, že se zapisuje výdej povolenky na známku je též nezvyklé.

Jarda Š. - Profil | Út 15.9.2009 14:50:00

Budeš muset sehnat instruktora, aby ti udělal v průkazu opravu zápisu nebo zapsal vrácení povolenky. Když bys měl v průkazu z letošního roku zapsáno vydání povolenky bez potvrzení vrácení, tak by ti na ten průkaz neměla být příští rok vydána povolenka u žádné MO ČRS nebo MRS.