Východní čechy - lov kapra

Může někdo poradit, kde se dá jet v okolí HK na ryby (chyť a pusť), kde se dobře dá zajet autem a popřípadě postavit bivak? Pouze svazová voda. Děkuji Radek

Lauri - Profil | St 6.5.2009 7:40:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Radek Š >> můžeš zkusit Labe přímo v na kraji Hradce Králové, je tam všude regulované koryto, žádné velké překážky, kapři tam taky nejspíš budou nevím jestli dost,ale nějací tam stoprocentně jsou. S autem si zajedeš až k vodě(je tam příjezdová polní cesta) a bivak je tam taky tolerovaný. Jen se připrav na to že přes den záběry nepřichází, spíš večer nebo ráno.

standa č.. - Profil | St 6.5.2009 7:22:30

vite co e nasralo na spravcicich ze zadu ze tam je nejaky posrany ribi pasmo chraneny tak se ta nemuze chytat a zrovana mi tam mame chatu je to na.........

mascha - Profil | Út 5.5.2009 22:28:35

Ještě poznámka k těm bivakovacím možnostem mezi Pardubicemi a Hradcem - úplně jiná situace je na slepých ramenech, kterých je tu také požehnaně. Většina z nich je v nějakém ochranném přírodním pásmu a tam je spaní bez šance.

exori - Profil | Út 5.5.2009 19:21:05

Zdarec,zkus Roudnici máš to kousek a vše dle tvého přání.Jen to není svazovka.

mascha - Profil | Út 5.5.2009 18:57:56 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Často jezdím okolo písníku Boudy (to je ten menší vedle Oplatila) a celoročně tam stojí karavany a dost často u nich jsou vidět i stany. Autem se tam taky dá zajet dobře. Takže myslím, že je to tam tolerovaný. Každopádně, když se zastavíš na jedno "U komára", tak tam dostaneš určitě všechny informace o případným tolerování bivaků.
Předpokládám, že podobné to bude na většině písníků v okolí mechova, a že jich je tam požehnaně ;-)

Ace - Profil | Út 5.5.2009 14:59:49

Tak bivak si mužěš postavit kdekoli(Plačice,Správčický...) dokud tě vlastník pozemku nevyhodí nebo nepošle na tebe policii,nebo pokud nevlastní pozemek nějaká obec která má zákaz stanování napsáno ve vyhlášce.Je to s těma pozemkama někdy nepřehledný.RS tě za bivak nemůže trestat.Pokud není pozemek organizace.A autem není moc problém se dostat,akorát ho třeba nebudeš mít hned za sebou..to je riziko..

Radek Š - Profil | Út 5.5.2009 12:39:03

Georgino >> Jde mi především o tohle - kde se dobře dá zajet autem a popřípadě postavit bivak.

Georgino - Profil | Út 5.5.2009 12:36:13

v okolí HK je tolik vody že si stačí jen vybrat, kapr je všude