Soukromý revír Popelov

Chystám se za pár dní na jeden den na tuto vodu. Máte někdo zkušenosti s tím, jaké funguje boilie (sladké, maso, ryba)? Děkuji předem.

PetanSkala - Profil | Út 4.9.2012 12:53:30

Na rybník Popelov u Kardašovy Řečice jsme vždy rádi zavítali. Příjemné rybářské prostředí a tolerantní přístup místního správce byly pro nás vždy dobrým rybářským zážitkem. V poslední době, zejména po nástupu porybného Žaluda, se však hodně věcí změnilo. V nabídce se dočtete, že na denní povolneku můžete chytat ryby, ale to se novému správci moc nelíbí. Problémy začaly tím, že chytáme moc velké ryby a postupně se hledaly zástupné problémy, jak nás z rybníka vypudit. Chápu, že správce má rybník na starosti a chce jej udržovat v pořádku. Pak ale nechápu, proč - když vidí nějakou nepravost (údajně příliš velkou rybu, že někdo dělá nepořádek na břehu apod.), že okamžitě nezasáhne, ale píše dopisy, že někdo, nekdy udělal něco...

Pro ostatní rybáře jenom připojuji upozornění, aby při návštěvě rybníka Popelov byli velmi obezřetní a domluvili si podmínky sportovního rybolovu hned při zakoupení povolenky.

Petrův zdar, Petr

Lajnator - Profil | St 9.3.2011 9:36:36

vikicz >> čau to netuším, loni jsem tam byl jen jednou a naposledy! Osádka ryb se dost změnila tzn. taháš 3kg kapříky...totálně to tam doprcali

vikicz - Profil | St 9.3.2011 0:12:13

Lajnator >>Ahoj nevíš jestli ještě funguje flek jedinej na druhé straně naproti chatce,nevíš jak se tam tomu říká?? díky!

vikicz - Profil | St 9.3.2011 0:10:24

chytal jste někdo z jara loni na tomto revíru?jak jste byli spokojeni?

Lajnator - Profil | St 8.4.2009 16:23:50

Sopťajs >> určitě není, v tomle místě najíždí dost ryb. Stačí, když to obejdeš a z té druhé strany hodíš pár pelet a kulí. U silnice, kudy přijíždíš je asi 500m před hrází železná brána. Tudy se dá dojet i autem. Zeptej se obsluhy a oni ti poradí. Petrův zdar!

Sopťajs - Profil | Út 7.4.2009 22:42:49

Lajnator >> Takže není potřeba dávat pelety a boilies do pva punčochy či sáčku? S tím asi těžko na druhou stranu hodím:-)

Lajnator - Profil | Út 7.4.2009 22:28:07 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Na Popelov jezdím každoročně tak 5x a nejvíc se mi tam osvědčily boilie na rybí bázi. Konkrétně 3XL a Franfurtská klobása+ryba od Nikla. Z Ovoce jsem tam měl jen Brusinku+ptačák a nic moc. Jinak určitě doporučuju místo "u stolu" v zátoce na konci rybníka! Je tam mělčina a ryby tam rádi najíždějí. Snažit se házet k druhému břehu...Co se ryb týče, určitě si zachytáš, ale jedna jako druhá kolem 8kg, výjmečně do 15kg. Měj se

Mitchell - Profil | Út 7.4.2009 22:11:12

Sopťajs: cus mrkni sem dotaz 832 tam se o popelovu mluvi http://www.maxcarp.cz/cs/dotazy/1