Co s vodou po uvaření koulí?

Má někdo nápad jak využít vodu vo zbyde v hrnci po uvaření boiliesků? Řekl bych, že musí být nadupaná látkama, co se při vaření z koulí uvolní.....

mirmen - Profil | Út 24.11.2009 19:24:15

použij do krmení na plavačku na navlhčení směsi

Batour - Profil | Út 24.11.2009 19:14:29

Vase zprava

Majo86 - Profil | Út 24.11.2009 19:08:20

Komplexacek >> Vypi ju a potom "trus" narezat na válčeky A spýtaj sa Aloiza Fialu či to neupraví na pelety ... Skvele na rýchle zábery ... o tom by ti Aloiz vedel rozprávat :))))

SORRY :)))

Batour - Profil | Út 24.11.2009 19:04:52

vilejt do hajzlu

Tuber - Profil | Út 24.11.2009 18:57:15

naházej tam kukuřici, maso a mraženou zeleninu vař to a za 10 minut máš polívku...

Picasso - Profil | Út 24.11.2009 18:53:27

A chci se zeptat nebolí to když si vaříš koule, jinak tu vodu bych asi pak už vylil na další použití to nebude hygienické :o)))

dejff - Profil | Út 24.11.2009 18:33:52

no ja když jdu na kratší výpravu(1den) tak si udělám šrot na krmítko a zaliju to tou vodou z boili je to super a přiláká to ryby

Borkala - Profil | Čt 12.3.2009 16:28:46

pokud dělaš koule přichuť ryba tak maš rybí polívku na vánoce.

Venca888 - Profil | Čt 12.3.2009 16:28:20

do polivky...

kuman - Profil | Čt 12.3.2009 16:25:30

Lajnator >> to ne:)) jen mě to tak napadlo - zbavit se smradu nových olov:))

bryndis - Profil | St 11.3.2009 23:09:14

Komplexacek >> woe udělej si z toho polívku

kritik - Profil | St 11.3.2009 19:51:22

Šolcik >> taky pařim -občas:-)) Docela důležitý je zhruba po minutě pařník nebo sítko vyndat a několika proklepáníma koule od sebe oddělit aby se ti neslepili, jinak je potom po uvaření od sebe odtrháváš.

patlal - Profil | St 11.3.2009 19:31:46

Dát jí na mrazák a použít při dalším vaření,z mrazaku jí vyndáš pěkně horkou a šetříš energii a tak.

Lajnator - Profil | St 11.3.2009 19:23:19

kuman & JRT >> kuman >> proč olova? aby do sebe náhli vůni a kapr si je spletl s boilie?? :-))

milošs - Profil | St 11.3.2009 19:09:32

šolcik= dám jen 1 vrstvu koulí na dno sejta a ještě navrch přihodím pár koulí - NE celou další vrstvu. Mám nízkej širokej kastrol. Než se to propaří, narovnám si mezitím bojlí na druhý sejto a tak to střídám, aby nebyly prostoje.

carp.david - Profil | St 11.3.2009 16:43:30

Rashid 28.93 >> Rashid >> prostě zvašená kukuřice se mi nelíbí, mám radši pěkně navoněnou, stějně na ni moc nechytám, max. 1x za rok když chci chytit pár amurů....

Rashid - Profil | St 11.3.2009 16:41:16

carp.david >> o hodne se pripravujes. Pockej, nepouzivas takhle nahodou zakladni corn liqued? Eslipak jo, tak kecas, ze ne. Ta je delana s fermentovane kuku a to vlastne je .........

carp.david - Profil | St 11.3.2009 16:35:32

no já na zkvašený krmení nechytám, tak tekže v mém případě je to nežádoucí

Rashid - Profil | St 11.3.2009 16:34:22

carp.david >> a to je snad i dobre ne?

carp.david - Profil | St 11.3.2009 16:31:36

Rashid 28.93 >> Rashid >> to nevím ,každopádně to zkvasí

Kubánec - Profil | St 11.3.2009 15:19:31

1:1 s rumem, a když vaříš sladký máš to skoro jako griotku. Jinam kuku, řepka nebo krmení na plavačku bo method mix (krmítkovka).

Šolcik - Profil | St 11.3.2009 14:48:23

milošs >> To mi je jasný,že sýto má bejt nad hladinu.Ještě se tě chci zeptat,jestli je paříš tím stylem,co se vejde do cedníku,nebo tak,aby byli koule jen na dně?

Ondra (tloušťák) - Profil | St 11.3.2009 11:07:42

Pvl >> Zajímavé Ak.... :D Pro jakou firmu to testuješ? :D

Pvl - Profil | St 11.3.2009 10:50:34

Ondra (tloušťák) >> jo to mohu -- Randap :o§))

Ondra (tloušťák) - Profil | St 11.3.2009 8:36:14

Pvl >> No je vidět že to máš zmáknuté....můžeš mi poradit nějaký speciální druh (AK) boiliesu, který je nejlepší proti růstu plevele? :o) :D

lufi - Profil | St 11.3.2009 8:27:08

Já teda nevím, ale už třeba jen ty blbý dvě minuty ve vařící vodě mají značně devastující účinek na všechny ty proteiny či jaký jiný látky, co dělají boilie atraktivní, tudíž bych řekl, že ponějakých dvou hodinách varu mi zbyde tak akorát smradlavá (případně voňavá:-)) voda, jejíž použitelnost co se týče nějaký atraktivity či výživný hodnoty pro ryby je celkem nulová... Jedině že teda ten partikl/směs, co s tím zaleju, nějak "voní", ale že by ta voda byla nějak "nadupaná" látkama, co se uvolnily z boilie bych neřekl, protože dlouhodobá vroucí lázeň s nima asi udělala jednoduchej proces... Tím samozřejmě nikomu nevymlouvám tu vodu dál používat, ale já ji vylejvám a asi i vylejvat dál budu....:-))

milošs - Profil | St 11.3.2009 7:52:38

Šolcik= jo, dle velikosti bojlí pařit 2 - 4 minuty. Za 4 minuty se propaří i 30 koule. Sejto/cedník až nad hladinu, aby se koule nemáchaly.

jarda 2004 - Profil | Út 10.3.2009 23:01:54

Moc dobré na spaření řepky a namícháni metod mixů a ještě když přidáš trošku dipu a samotné povaříř tak to má sílu.

Šolcik - Profil | Út 10.3.2009 22:59:10

milošs >> To boilie vaříš 3 minuty nad párou?nebo jak dlouho?