Orlik - chytani u Zdakovskeho mostu

Zdravim, chci se zeptat, zda nemate nekdo zkusenosti s chytanim kapru cca 1km proti proudu od Zdakovskeho mostu na prave strane (je tam pisecna plaz, turisticke oznaceni tusim "Na Piskach"). Loni jsme tam parkrat byli s krmitky, ale to je hlavne o cejnech. Letos to chci zkusit urcite s boilies, takze ucenim rady kdy, jake boilie, do jake hloubky, jak moc vnadit a cim, proste vsechno :-). Dik moc.
Autor diskuse: Mrava - Profil , 13.2.2009 kaprařina - revíry, cestování

Mrava - Profil | Pá 13.2.2009 20:46:18

Rocce: Tak to urcite mluvime o stejnem miste. Hodne se tam vazne :-( a ta hrana v tech 10m, to odpovida. S dopravou nastesti problem nemam, kamarad ma dobry clun. Doporucil by jsi pripadne jine misto na kapry nekde v okoli? Clun vetsinou sundavame na Radave a je nam vice mene kam pojedeme, hlavne pryc od davu lidi. Idealne aby se tam dal nekde sikovne postavit bivak a pokud by se tam i dalo i s detma, tak uplne skvely. Dik za tipy.

rocce - Profil | Pá 13.2.2009 13:15:38

Dříve jsem se tam několikrát vyskytl,ale předloni tam jezdila MPz Kostelce a vesele tam rozdávaly pokuty,ale loni údajně zrušily služebnu tak by tam mohl být klid.Ryby,tam jako jinde na Orlíku,tam co parkují lodě až k té špici je dost pařezů,dále to pokračuje slušně až na hlavní hranu,kde je hloubkacca.10m,pak to padá dolů.Hrana je od břehu okolo 40m podle stavu vody.Nejlepší je tam připlout na hausbotu.

MatesPB - Profil | Pá 13.2.2009 11:35:27

Já tam jezdíval na okouny, bývalo to fajn. Hodně lidí si libovalo co se týče candátů. Na bobku jsem tam nikdy nebyl.

Kurka - Profil | Pá 13.2.2009 10:59:36

Tak tam bych si zachytal jen kvůli tomu krásnému prostředí - úplně jsem si vzpoměl na své začátky na orlíku....