Zlomený prut Ultimate

Zdravím, nevíte prosím někdo, zda je možné někde koupit horní díl prutu Ultimate Bionic 3 lb a za jakou cenu? Popřípadě zda to někde spravují? Díky za odpověď.

hunter 1 - Profil | Po 8.9.2008 17:11:34

Šel jsem do shimana a mám klid!!!!

Horda - Profil | So 6.9.2008 17:32:52

Kamos mel stejny problem pri transportu si zlomil horni dil u bioniku model 2006 ten cerny, nahradni dil nesehnal tak to resil prevazanim ocek a bylo hottovo, horni dil jsem se mu snazil sehnat u prodejce i u slovenskeho dealera bohuzel nahradni dily se nedelaj

Pikess - Profil | So 6.9.2008 17:23:24

dnes nevíš nikdy co kupuješ , to mě strašně sere , já si mám v plánu koupit hodně dobrou výbavu , ale mám stoho i trochu strach !

hunter 1 - Profil | Pá 5.9.2008 13:39:51

Tak to je nářez !!!Přesně tohle se mi stalo v květnu!Objednal jsem si UltimateEmpire 2 díly,3 lb od jedné známé firmy(nebudu jmenovat).Při vytáhnutí z futrálu jsem si všiml že jednomu očku vypadla výpln no nic povzdechl jsem si asi převoz někde s ním pořádně jebli.Zatelefonoval jsem na firmu a tam mi bylo řečeno že bez problému prut vymění.Přišel nový kousek tak hurá na kapry!!!!Při prvním náhozu přišla malá jeba, ale velký trapas!!!!Nasral jsem se jako nikdy ,zavolal této firmě a snažil jsem se vysvětlit že to co prodávají je pouze atrapa prutu a s uhlíkovým prutem to nemá nic společného!!!!Moje reklamace proběhla v pořádku a od pána u telefonu jsem se dozvěděl že jde o zboží od nějakého dealera a že on sám nemůže ručit za kvalitu výrobku.Jsem přesvědčený že šlo o čínskou dokonale vypracovanou kopii a kdyby si tento prut ohmatali pánové z Ultimate tak by se z toho posrali jak jsou ti kluci šikmooký šikovní!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kubajz - Profil | Pá 5.9.2008 13:11:05

já jsem to řešil nedávno na Platiu formou reklamace u prodejce.Trvalo to dlouho jak sviň a to je prodejce kamoš.Nakonec sehnali horní díl na Slovensku.Ty pruty prostě nebyly.Jak je to s Bionicama nevím, těch se prodává míň, tak snad to tak strašný nebude.Doufám že nemluvíš o danau, ty už neseženeš.