Recepty k přípravě pokrmu ze pstruha potočního

Ahoj,
zajímalo by mě jestli má někdo z vás nějaký vlastní způsob přípravy pstruha potočního? Pstruh na másle už mi leze krkem...
Autor diskuse: ali - Profil , 27.8.2008 muškaření - domací dílna

Který z následujících důvodů má podle Vás největší podíl na tom, že se potočák stává stále více ohroženým druhem živočicha:

A) mohou za to přemnožení predátoři3%

B) může za to preferování jiných druhů ryb jako je kapr5%

C) mohou za to masaři38%

D) může za to znečištěná voda3%

E) mohou za to přehrady a jiná vodní díla6%

F) může za to globální oteplování5%

G) může za to politika ČRS/MRS30%

H) mohou za to ekonomické důvody 2%

I) můžu za to i já, muškař6%

J) ostatní3%

Od 27.8.2008 hlasovalo 66 čtenářů.

mildas - Profil | Pá 29.8.2008 9:36:19

Siri :-)))
myslis jako kazdy potocak strujcem sveho stesti jest ?

siri - Profil | Pá 29.8.2008 8:33:07

Myslim, ze vycet moznosti v ankete je zbytecne kusy... Jeste par moznosti tam rozhodne postradam, nejvic asi: muzou si za to sami!

PepaČadek - Profil | Čt 28.8.2008 23:23:43

mildas: nejkulturnější jsou ty fotky z koupelnových jader a kuchyní...a taky fotka po zemi uválený 30cm trofeje zahřeje u srdíčka každýho, kdo chodí (jako tebou vytipovaní mistři) vláčet pstruhy s prutem co má blank 2cm tlustý.

mildas - Profil | Čt 28.8.2008 22:20:45

Hele, kluci, jaká anketa, kurva furt ????!!!!!! Projeďte si trofeje potočáka až dolů. To jsou esa ! Karel Růžička, Luigi a další fištróni ? Ty fotky flekatejch třicítek. Co chce kdo měnit s frajerem, kterej jde k vodě v triku s brazilskou vlajkou ? (možná naznačuje, že mu není jedno, jak dopadnou tamní deštné pralesy) ZN má pravdu. Povolenku má kdejakej vandrák.......

ali - Profil | Čt 28.8.2008 21:14:50

Cottus - ®: já vím,...já vím...já vím..., ale Bohůšů, kurva se neříká...

LudaT - Profil | Čt 28.8.2008 19:16:03

ali ja jen že například ty masaře můžeš připsat na vrub taky ČRS/MRS protože je to pouhý produkt jejich hospodaření. Ale už je to ohraná písnička.

Cottus - Profil | Čt 28.8.2008 18:59:35

ali:za to můžeš Ty...a pak až komplet výše zmíněné důvody.

MUDr. Hnátek Herbert - Profil | Čt 28.8.2008 18:46:23

klasický recepty nejsou k zahození (Mlynář, s houbama, bylinky atd.) ... já jednou experimentoval a trochu to špiknul slaninou a od té doby nechci jinak. Sám o sobě je pstruh malá a smradlavá ryba, nicméně to jsou kromě kaprů, tolstolobců a tuňáků skoro všecky. Tyhlety jsou jenom smrduté.

ali - Profil | Čt 28.8.2008 17:44:12

LudaT - ®: tuhle anketu jsem založil kvůli eliminaci útoků od některých hochů, budeš mít pravdu v tom, že těch aspektů fakt bude hodně se vzájemnou provázaností...

LudaT - Profil | Čt 28.8.2008 14:58:47

Dandys: spíš se to nedá shrnout do jednoho bodu, ono těch aspektů tam bude spousty. Jak ekologický tak i ekonomický a myslím že jasná odpověď snad ani neexistuje. To máme regulace řek, míchání genofondu, vysazování nepůvodních druhů, masožravá voličská základna, MVE, znečištění (splachy z polí), paradoxně na to může mít i vliv příliš čistá voda (se škodlivými látkami se odstraní i prospěšné) a asi je toho ještě hodně. Je pravda že nejsem odborník, ale dle mě v tom hraje spousta věcí svoji roli.

Dandys - Profil | Čt 28.8.2008 14:50:39

LudaT - ® Stejně sjou tyhle statistiky k ničemu. Stačí jeden dva pitomci co si dělají jen srandu a je to v háji. Takže zbytečná práce

LudaT - Profil | Čt 28.8.2008 14:40:16

Pěkně blbě položená anketa. Bod B a C jsou produkt bodu G. Takže, dal jsem za G.

Řízek - Profil | Čt 28.8.2008 14:29:41

nejvetsi pruser sou lidi obecne, jak ty co vsechno sezerou, tak ty co moc chytaj, ale ty, co zerou vsechno, sou horsi.

BobPaar - Profil | Čt 28.8.2008 13:58:24

Royale with Cheese - s tou paprikou by som sa nehadal, ja recept nevymyslel ale myslim, ze tam pasovala :o)

a rad by som sa ece vyjadril k tej ankete, vidim, ze vecsina respondentov vidi vinu v ubytku PP v masaroch. To je podla mna poriadna blbost. To uz vsetci su tak zblbnuti z CR, ze nevidia nic ine?? Na slovensku potocakom davaju riadne zabrat kormorany, ale hlavny dovod bude ece niekde inde. Bude nim pstruh duhovy, ktory je u nas nepovodny a v takej hojnosti vysadzovany prave na ukor potocaka.

Pan Slamáček - Profil | Čt 28.8.2008 13:32:27

takovou sracku bych nezral... jak to nema oranzovy maso je to hnus velbnosti

Knapík - Profil | Čt 28.8.2008 13:32:04

asi za to může bývalý SSSR

karelc - Profil | Čt 28.8.2008 13:32:00

ali: ta anketa je naprd. Vzorek 33 lidí není vypovídající. Masařina a politika svazu jsou dvě strany jedné mince, protože svaz dovoluje masařit, stejně jako to s tou ekonomikou a preferováním kapra.

ali - Profil | Čt 28.8.2008 13:00:08

to all: je škoda, že tuto otázku někteří z vás berou jen jako provokaci, nicméně by jste měli vědět, že nejsem držitelem pstruhové povolenky a ryby, které si ulovím nepochází ze zubožených revírů svazu. Na masařinu bych ani stejně neměl žaludek a taky dostatek času.

A anketa také vypadá zajímavě -:)

Daniel Kobr - Profil | St 27.8.2008 23:43:12

U mě vítězí radost z úlovku,nad kulinářským prožitkem.

Royale with Cheese - Profil | St 27.8.2008 23:41:48

Vendelín > já to kupuju všechno v Německu. Vše je perfektní, dokonale ošetřený, vakuově zabalený a hlubokozmrazený, při rozmražení jak čerstvý. Včetně tuňáka a modrýho marlina, tichomořských lososů, krevet,.... Nechápu, jak je možné,že v zemi s x-krát vyššími platy tyhle věci stojí 70-50% ceny v českým žebrákově a navíc v nesrovnatelný kvalitě. Sraček, co se prodávají tady, jsem se roky nedotknul. Jen jednou jsem koupil platýza a málem se poblil.