Mistrovství ČR ve feederu.

Rád bych znal Váš názor na místo konání mistr.,neb po posledním jednání je věc jaksi stále otevřená a např.pan Tychler se chová zcela nekompromisně a arogantně a nyní je na nás obyčejných rybářích co je baví závodit jak se k tomu postaví.Neb pan T.je také jen rybář s tím rozdílem,že napsal nějakou tu knížku.Jedná se mi poze o váš názor.Na věc nahlížím nestranně a nikoho se nechci a ani nehodlám dotknout.Dík.
Autor diskuse: Piškotus - Profil , 28.3.2004 feeder - RŘ, MO, svazy

Rici - Profil | Út 13.4.2004 13:28:06

Sem se překlep, no:-))

Paolo | Ne 11.4.2004 13:13:07

Rici: nevim sice,proc toho ,,Ladka,, adresujes me,ale budiz...

Rici - Profil | Čt 8.4.2004 11:03:23

Paolo: To, že Ladek nechce uveřejnit své jméno je - pokud se takto "odborně" vyjadřuje k tématu je srabárna a je to vlastně jeho věc. Třeba tu ani nechce zakotvit a jen "projíždí". Většina co tady jsou je registrována vč. p. Horkého, který se nobojí přinést kůži na trh. To samé Ivo Sláma, který je zde také registrován a další píšící "někam".
Vážím si jich, protože se nebojí přihlásit a hájit svůj názor pod svým jménem i tady na tomto neosobním médiu..

Felix - Profil | St 7.4.2004 23:49:59

Jenže, tomu se říká na houpačku, a ne na špičku. Indikátorem je celý "tuhý" prut, ne pouze ohebná špička.

Bob | St 7.4.2004 20:49:38

Palo: Mě jeden starý rybář u vody říkal, že na špičku chytá od dětství. Vyvážil prut na kameni a když se špička hnula, tak sekal. Ani nevím jak se jmenoval.

Palo - Profil | St 7.4.2004 18:38:02

Martin M. - v mým případě pvní kdo mě seznámil s principem chytání na špičku byl stréc Mirek a říkal tomu, že chytá na šmrnc.

Piskotus - Profil | St 7.4.2004 9:23:36

Tak jen na okraj pan J.H. MiČr pořádat nebude.Dle ne zcela kompletních info. se bude MiČr konat dvoukolově a to jednou v Čechách a jednou na Moravě.Vždy to zabere celý víkend neb jedno kolo cca 3h v sobotu a 1 kolo cca 3hod v neděli.Tudíž cestování s noclehem.Další podrobnosti jistě zveřejní pořaqdatelé.
Pokud se zůčastním tak jen jako divák,ale toraději půjdu na ryby-normal.Přeju všem velké úspěchy v MiČr.Třeba se potkáme na Grand Prix,kde nebudu chybět:-)

siro | St 7.4.2004 7:23:00

M.M:také si myslím.I když jejich tehdejší srovnávací testy k nám nedovážených Angl. prutů s cenami v Lb mi moc nepomohly;o)

Je škoda že se o pořádání mistrovství nepostarala nějaká nezaujatá osobnost přímo z Rady.Takto se to posouvá do roviny dohadů a trochu i uštěpačností.Pak by nikdo neviděl problém v sponzoringu MiČR od obou zájemců o pořádání :o(

Palo:jsi dost blízko pravdy-jeden prut a dva návazce....
O p.Ouředníčkovi jsem ale až do minulého týdně téměř ani netušil a p.Tychler mne k feederu rozhodně nepřivedl i když některé jeho počáteční články byly zajímavé.



Spinner - Profil | Út 6.4.2004 23:57:32

Me osobne je celkem jedno kdo to bude poradat.Jen doufam, ze to konecne bude mit nejakou uroven.Ono totiz mistrovstvi nespociva jen v tom vykolikovat trat nekde u reky a pripravit pohary.Taky ceny jako takove se mi zdaji mirne receno neprilis dostacujici pro takovou akci jako je MiČR.Nevim taky proc se to porada porad na Vltave.Co takhle Racicky kanal, Nove mlyny...a taky treba dvoudeni zavody SO+NE jako je to v plavacce.Chce to nejakou vodu s rybama.Vim, ze nejtesi je to tam kde je nejmin ryb, ale co je to pak za zavod, kdyz se chytne 5 a pul ryby?

Daba - Profil | Út 6.4.2004 22:39:34

Je mi celkem jedno jak se to vyvrbi, ale myslim si, ze je rozumejsi chytat na jeden prut max. s dvema navazci. Jinak co se tyka pomeru 3:3, tak at si morava trhne nohou, kolik jich tam je, ze tak blbe kecaji. Jenom se chteji zviditelnit. No abych nebyl narcen, sice bydlim v cechac, ale jsem moravak a to, ze v celosvazovce neni jizni morava, me celkem s..e.

Martin M. - Profil | Út 6.4.2004 22:11:54

nechce se mi to cele cist, ale podle mne opravdu prvnim, kdo tady masivne zacal propagovat feeder, byl Jan Slavik, tehdy sefredaktor casopisu Kajman, tusim nekdy v roce 1999.

Paolo | Út 6.4.2004 21:46:52

OK...

Palo - Profil | Út 6.4.2004 19:37:39

Můj názor je jedna udice a dva návazce (maximálně) chcete přece disciplínu která by mohla být zařazena do závodů v rámci CIPS a né dělat gulášové závody na rybníku Brčálníku. Ladek nechce zveřejnit své jméno nejspíše z důvodu - aby jste se do něho nepustili jak do Tychlera a vůbec se mu nedivím.
Pan Tychler a pan Ouředníček které tady zmiňujete (někdy nevybíravě) jsou ve skupině nadšenců, kteří v posledních X letech feeder nejvíce zpopularizovali. Ať si to přiznáme nebo ne, skoro všichni jsme se začali věnovat feederu naplno až po přečtení některého z jejich článků.
Těším se, že další zápolení nebude v hloupejch urážkách, ale v kilech na příštích závodech.

Piskotus - Profil | Út 6.4.2004 13:42:38

otik:Vše v poho,dnes se snad dozvíme výsledek kde se bude či nebude konat.
O víkendu jsem chytal vedle bobkaře s pípákama na 10m přičemž nás odděloval strom a v poho.A pokud se jedná o team neshledávám problém,pokud je team sehraný.taktéž se na závody těšíme-budou-li.:-)

otik - Profil | Út 6.4.2004 12:26:57

už se na ten závod těším to bude prd.... . Samozřejmě že ta 13 m délka nebyla myšlena vážně ,ale nezdá se Vám že 4 pruty v sektoru je až dost?Piškotus omlouvám se nevěděl jsem že je to v propozicích na závod.

Piskotus - Profil | Út 6.4.2004 7:21:30

otik:Přečti si prosím ještě jednou mou otázku,nechci se nikoho dotknout.Ale vůbec mne neznáš a chováš se jako dítě.Co sem plácáš 13m prut.Jestli vtip tak o.k.,ale na to je tu bulvar.Mne zajímá kam budu jezdit závodit,tebe evidentně jen jak cokoliv a kdekoliv nazvat magořinou.Feeder mne baví moc ,ale přenice s někým neznámým tak na to jsou na MRKu jiní borci.Mě se jedná o závodění a feeder pohodu na vodách našich.Pokud máš cosi k věci napiš prosím mail.

siro | Út 6.4.2004 7:01:10

Ladek:Abych si udělal představu jestli mluvím s Tychlerem,Ouředníčkem, Širůčkem,nebo nezaujatou osobou.Toť vše.
Nemám rád anonimní pisatele,kteří se bojí podložit svůj názor i svou totožností.
Stejně tak jako by mi vadilo kdyby Horký pod nickem "Franta Vomáčka" odsuzoval Tychlera a jiné.Jde prostě o přehled a objektivnost.
Do Práglu na nákupy jedu párkrát do roka,ale budu li si tvůj pozdrav pamatovat určitě jej vyřídím.
otik:Bojíš li-se chytej jen na jeden.Je to přeci na možnosti výběru.Já také ve většině případů používam jen jeden fídr s jedním návazcem.Jsou však situace kdy druhý prut a druhý návazec poskytne možnost experimentování a širšího ohledání loviště.Tak proč o ní přijít?

JiriH - Profil | Po 5.4.2004 21:50:16

ladek: Dík za pozdrav. A magořinou může být podle úhlu pohledu skoro vše. Vždyť co člověk, to názor. Ale opěvovaná demokracie je o většině z celku. A je jasné, že když většina si prosadí své, tak ta druhá strana se buď podřídí či bude láti. Pokud si nazařídí něco jiného, tedy ještě nevymyšleného. To by mohl být ideální stav.

ladek | Po 5.4.2004 21:04:41

siro-zajímalo by mě proč chceš mé jméno.Že bych byl na listině spolupracovníků STB.Budeš mě lustrovat?Budu mít zákaz na vybrané závody pořádané určitými lidmi?Pozdravuj pana H.
otik - máš pravdu to je úplná magořina

otik - Profil | Po 5.4.2004 18:52:22

at je to úplná magořina

otik - Profil | Po 5.4.2004 18:51:45

hmm tak to je jasný Piskotus a co délka prutu já chci 13 metrů at se chytá víc

Piskotus - Profil | Po 5.4.2004 16:42:56

otik:Nevím,co je na dvou prutech špatného a po zkušenosti z loňského neof!!!!!-MiČr kdy 70% závodníků na dvou prutech nic nechytli mi představa jednoho feederu o jednom návazci přijde úchylná.Samozřejmě sou dny,kdy i jeden je moc,ale nikomu nic nebrání pokud nestíhá,aby chytal jen na jeden.Na onom závodě jsem však žádného takového mistra neviděl!!!!

otik - Profil | Po 5.4.2004 12:30:58

SIro- chytat feeder na dva pruty při závodu je úplá blbost a dva návazce ješte větší.Na dva pruty na feeder nachytáš akorát sám sebe.

siro | Po 5.4.2004 7:29:42

Ladek:proč to co jsi psal mě,nenapíšeš i sem,dost lidí by si pak udělalo svůj názor?Možná by mne zajímalo i tvé jméno a příjmení;o)
Navíc nikde není psáno že komise má být ze tří Pražáků(spíš naopak).
O tom stojáku jsem již věděl,a nebyl bych celkem proti.
Nechápu co má ale proti dvěma návazcům a dvema prutům.
Rovněž vyhlašování výsledků na S.Mor. a shodný počet v radě(3:3)povede k patovým situacím.Byl bych pro 4:3 ve prospěch většiny rybářů v CRS.
Díky za zápis z jednání.